evet 165 gün kadar var. çalışmaya yenş yen başlıyorum tyt 75 civarı net yapıyorum ayt de ise 15-25 arası şuana kadar pek sallamadım çalışma rutinimi 165 günü en iyi şekilde değerlendirmek lazım o yüzden yarıştan da kopmamak için ve sürekli olması için buraya böyle bir konu açtım. her gün 40 paragraf 15 problem çözüyorum bir kumar oynayıp ders ders bitirme stratejisi uygulucam arkadaşlar kimya biyoloji fizik şeklinde matematik ise hep olucak yani 2 ana ders şeklinde ocak ayında ayt kimyayı bitirme hedefindeyim sekme olmazsa bitirebileceğime inanıyorum . ayt matematikte ise ilk konu olarak fonksiyonlardan başladım ocak ayını sonuna kadar 11. sınıfı tamamen bitirip logaritmaya kadar gelme hedefi içindeyim geometriyide bu hesaba dahil ederek 3 ders çalışıyorum günde ayt kimyada modern atom teorisi ve gazlar bitti 3.üniteye geçicem bugün geometride ise kenarortaya kadar geldim bugünün sonunda editlerim ne yapıtğımı gene |
hedef 10 k
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
başarılar
-
Başarılar hocam.
-
Başarılar hocam kolay gele.İnşallah gönlünüzce olsun.
-
eyvallah beyler
-
başarılar mantıklı bir plan olmuş
-
hulk
-
Kolay gelsin hocam -
Kolay gelsin dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 6 Ocak 2021; 23:40:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GÜNCELLEME
2 günün bilançosu :
80 paragraf
30 problem
80 soru geometri
106 soru ayt matematik
220 soru ayt kimya
-
eyvallah beyler yorumlarınız için
-
Hocam yanlış anlamayın 10 k ya %90 girersiniz de neden 10.-11. sınıfta başlayıp ilk 100 hedeflemediniz son yıla biraktiniz merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951
Hocam yanlış anlamayın 10 k ya %90 girersiniz de neden 10.-11. sınıfta başlayıp ilk 100 hedeflemediniz son yıla biraktiniz merak ettimEstağfurullah ağa niye yanlış anlayayım Fen lisesi çıkışlıyım hocam ama hayta bir öğrenciydim kızlar kavgalar felan filan asker olmak istiyordum MSÜ de iyi bir puan aldım deniz harp okulunda asil sıralamadaydım sağlık ta elendim yani ilk 100 lük bir hedefim hiç olmadı hayatta şuanda üniversite beni seçmesini değil ben üniversiteyi seçeyim diye 10k hedefledim
Anladım hocam , zaten bu msü de sanki rambo alıyor gibi ince eleyip sık dokuyor :) -
Bu sorular ne hocam bu soruların seni geliştirdiğinden emin misin -
Önerilerine açığım kardeşim @mxpayne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgtt -- 7 Ocak 2021; 20:57:13 >
yani hocam şöyle,bu sorular ciddi soru sayıları zorlanarak mı çözüyorsun soruları yoksa + atmak için mi çözüyorsun -
Günde ortalama 250 soru çözmeye çalışıyorum sadece haftada 10 soru artırarak ilerliyorum çalışacağım dersler belli olduğu için soru olayında sıkıntı yok konuyu çalışıp akabinde soru çözüyorum eğer tecrübeliysen tecrübenden yararlanmak isterim @mxpayne
Hocam sıkıntı yok devam edin eğer verim aldığınızı düşünüyorsanız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X