T.C. 5199 sayili Hayvanlari Koruma Yasasi degisikligi talebi hk. Ah vah demeyelim arkadaşlar hepimiz imzamızı ekleyelim el birliği ile yasayı değiştirelim. Dostalrımızın haklarını koruyalım.. Online imza için http://www.yasamhakkinasaygi.com/dilekce/dilekce.detay.php?id=246
quote:Orjinalden alıntı: xxmumuxx Dostalrımızın haklarını koruyalım.. Türkün Türkden Başka Dostu Olmaz İmzamı Verdim
quote:Orjinalden alıntı: MESUT52_34 yukarı yalnız ben istesem 5.199.000 e tamamlarım çünkü sıırsız yollanıyor. aslında ii fikir
quote:Orjinalden alıntı: xxmumuxx quote:Orjinalden alıntı: MESUT52_34 yukarı yalnız ben istesem 5.199.000 e tamamlarım çünkü sıırsız yollanıyor. aslında ii fikir Zaten o imzaların 5 tanesini ben yolladım. Cidden.
quote:Orjinalden alıntı: MESUT52_34 quote:Orjinalden alıntı: xxmumuxx quote:Orjinalden alıntı: MESUT52_34 yukarı yalnız ben istesem 5.199.000 e tamamlarım çünkü sıırsız yollanıyor. aslında ii fikir Zaten o imzaların 5 tanesini ben yolladım. Cidden. ben o zmn devam ediyim....