Şimdi Ara

hedef mf3 2000 lütfen yardım..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hedefim mf3 de 2000.. çekebilmem için lys de yapmam gereken doğru ve yanlışları max olarak söyleyebilir misiniz lütfen?? çok önemli benim için

türkçe 34 d 6 yan.
    mat 36d 1y
    sos 22 d 6 y
    fen 38d 2 y
    ygs1 =9674
    ygs2 =7963

edit: resim ekleyememe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort245 -- 3 Nisan 2013; 14:19:26 >

• Kardeşim çok saçma konular açılıyor bence buna son vermek lazım şuanda soru paylaşımı olması yerine herkes onu çekebilirmyiim bunu yaparmayım kaç yaparım soruları yöneltiliyor. Halbuki seni senden başka kim bilebilir ki böyle saçma sorularla konular açılıyor gerek yok bunlara arkadaşım ben sana 165 yaparsın en az desem için rahatlıycak ama ygs lys arası dağlar kadar fark var bu konuları açıcagıza soru paylaşın daha yararlı olur saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer222

Kardeşim çok saçma konular açılıyor bence buna son vermek lazım şuanda soru paylaşımı olması yerine herkes onu çekebilirmyiim bunu yaparmayım kaç yaparım soruları yöneltiliyor. Halbuki seni senden başka kim bilebilir ki böyle saçma sorularla konular açılıyor gerek yok bunlara arkadaşım ben sana 165 yaparsın en az desem için rahatlıycak ama ygs lys arası dağlar kadar fark var bu konuları açıcagıza soru paylaşın daha yararlı olur saygılar...

kardeş doğru diyosun da arabaya benzin koymazsan yürümez ki:) ben nerede olduğumu, ne yaparsam hedefime ulaşacağımı bilmeden nasıl çalışmaya başlayayım? ayrıca beni bilmenize gerek yok zaten. yapmam gereken netler nedir merak ettim. ona göre çalışmayı istemek suç mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

quote:

Orijinalden alıntı: sezer222

Kardeşim çok saçma konular açılıyor bence buna son vermek lazım şuanda soru paylaşımı olması yerine herkes onu çekebilirmyiim bunu yaparmayım kaç yaparım soruları yöneltiliyor. Halbuki seni senden başka kim bilebilir ki böyle saçma sorularla konular açılıyor gerek yok bunlara arkadaşım ben sana 165 yaparsın en az desem için rahatlıycak ama ygs lys arası dağlar kadar fark var bu konuları açıcagıza soru paylaşın daha yararlı olur saygılar...

kardeş doğru diyosun da arabaya benzin koymazsan yürümez ki:) ben nerede olduğumu, ne yaparsam hedefime ulaşacağımı bilmeden nasıl çalışmaya başlayayım? ayrıca beni bilmenize gerek yok zaten. yapmam gereken netler nedir merak ettim. ona göre çalışmayı istemek suç mu?

Suç değil, sana tavsiyem gitmek istediğin bölümün taban puan başarı sıralamasına bak bu senenin ygs yığınsal puan aralığına bak aldıgın ygs puanını ve almak istediğin lys puanını internette hesaplat yada bana pm den ayrıntıları at ben sana yapacagın neti söylerim teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercihlerde Yardım 7.5k
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.