Şimdi Ara

Hedef Ve Bütçe Belli. Fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir kasa alma zamanı geldi ve dolar da daha fazla yükselmeden bu işi "sizlerin yardımıyla" halletmek istiyorum...

-Hız aşırtmalı bir sistem (öncelikle) kurmayacağım, 700 tl değerinde ekran kartı da koymayacağım...
    -SLI veya CF de kesinlikle yapmayacağım...
    -İlk etapta 1tb wd digital sata3 disk kullanacağım fakat daha sonra yanına 1 adet sata3 ve ssd disk daha ekleyebilirim...sata ve ssd birlikteliğine imkan veren bir kasa olabilmeli...zorlama sıkışma vs olmamalı...

-Ayrıca ssd ready ne demek? Ssd'ye tam destek vermiyor mu? Ben ssd disklere tam destek veren kolay montaj sağlayan bir kasa umuyorum.
    Yani misal, hd ready değil de full hd tv istiyorum gibi bir şey bu...
    dolayısıyla sata ve ssd disklerle sorun yaratmayacak bir kasa olmalı...

usb 3 desteği olmalı, sonradan kasaya ekstra fan takarak soğutma imkanını artırabilmeliyim...
    ve ek olarak da ekran kartı sığmaması, cpu soğutucunun yan kapağı zorlaması, anakartın montaj deliklerine tam denk gelmemesi veya "gelememesi" gibi sorunlar da yaşatmamalı...

Bütçe olarak 350 tl psu dahil düşünüyorum. Fakat 400 tl maksimum olur...

Kablo saklama kolaylığı, temizliği ve malzeme kalitesi de parasına uygun olursa iyi olur...

Arkadaşlar aklımda ilk etapta corsair 300r psu dahil olan çeşidi var ve incelemeleri okudum.Çoğunlukla yorumlar olumlu...Siz ne diyorsunuz?
    corsair 400r düşünmedim çünkü onun da dahili psu cızırtı yapıyormuş, ki o kadar para veren hiç kimse AMA HİÇ KİMSE o sesi duymak istemez, o yüzden vazgeçtim bu modelden...

300r dışında da psulu önerebileceğiniz kasalar nelerdir acaba?
    Ayrıca psu'suz olarak satılan ve yanına sizin tavsi ye edebileceğiniz psu ile birlikte kasaları da yazar mısınız?
    Bütçe belli, tahminimce 600w 80+ yeter gibi...
    i5 4460 (dahili gpuşu anda, sonradan 300 lira civarı orta seviye vga)
    4gb ddr3 x2

• Zalman z3 plus
    Cooler master rs 550

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.