Şimdi Ara

Hedefim büyük, isteğim yok, moralim bozuk :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Sıkıntıdan ne yapacağımı bilemiyorum. Ben daha önce bu derece psikolojik çökme yaşamadım sanırım. 2016 Ygs lys ye gireceğim. Hayatım boyunca derslerım hep çok iyi oldu, şu ana kadar da öyle. Ailemin beklentisi de hedefim kadar yüksek. Ama çalışamıyorum. Bir türlü odaklanamıyorum derse. Çok korkuyorum bunun kötü sonucundan. Öyle ki gözüme uyku dahi girmiyor. Ygs ye sadece bastan birkaç konu ile başladım kilitlendim. Çalışırken çok sıkılıyorum. Ama çalışmazken daha da çok sıkılıyorum. Şimdi de geç kaldım diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bu istek nasıl gelir bir yardımcı olun gençler size ihtiyacım var :/

• Bende senin gibiyim çalışmaya calısıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin bence atlanan ve en mühim noktalarından birisi tutku. Tutkulu olduğun şey ne? Bunu hayal et onun için çabala ve şu sözlerle tamamlamak istiyorum
    Ye's öyle bir bataktır ki
    Düşersen boğulursun
    Ümide sımsıkı sarıl
    Seyret ne olursun
    Ha birde geç falan kalmadın sadece kendini yormadan yavaştan başla dengeni sağla ve inan, başarılar pm den yazabilirsin bir şey sormak istersen ihtiyacın olursa

• Aklımdan geçenleri yazmissin aynı durumdayız

• motivasyon grubu kursanıza ?
  • Moralim bozuk değil ama ders çalışma isteğim yok banada yardım lazım

• geçen seneki beni anlatmışsın

şu sıralar daha ders çalışmaya alışma aşamasındasın. öncelikle sevdiğin derslerden başlarsan daha çabuk alışırsın. sadece sıkılsan bile ders çalışmaya devam et konular eridikçe ve denemelerde netler yükseldikçe motivasyonun artacaktır. daha şimdiden ya hedefime ulaşamazsam diye düşünme ilk hedefin ygs'de belli bir puanın üstüne çıkmak veya ders ders belli netleri geçmek olsun mesela. psikolojik olarak kopmamanın en kritik noktası budur bana göre büyük hedefi unutup kısa vadeli hedefler koyup başarıya ulaşmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük ihtimalle ne yapsan istediğin seviyede çalışamayacaksın. en iyisi bu düşünceleri düşük doz antidepresan ile yok etmen. yani en azindan tempoya girene kadar 1 ay falan

• coldcoffee C kullanıcısına yanıt
    KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR YEĞEN
  • Yattıkça yatasın çalıştıkça çalışasın gelir. İstemiyosan bile çalış, konularda belli bir ilerleme katettikçe bu sefer kendin çalışmak istiyceksin

• Nasıl kuracağız whatsapptan falan mı?
  • taşıma suyla değirmen dönmez beyler bayanlar. öyle motivasyon grubu falan filan . arada alıyorlar çıkıyorum direk. herkes " çalışmazsak ölürüz biteriz yada odtü istiyorum boğaziçi " mantığıyla ilerliyorlar. ödül ve ceza için yaşımız geçti artık. odtüyü kazanıyımda nere olursa artık beni tatmin etmiyor şahsen. odtüyü kazandında sonrası ? kaptanlığı çok araştırdım. denizci sayfalarında takıldım. ok kaptanla öğrenciyle konuştum ve kafama yatan meslek oldu. belki derecesi düşük ama seveceğime inanıyorum . bunun gibi bi araştırma sürecine girin derim " orta okuldan beri bilgisayar bağımlısıyım, bilgisayar mühendisliği istiyorum " diyenleri görünce ağzına çakasım geliyor bitane . 3 katlı integraller falan filan 7 saat oturup oyun oynatmadıklarını öğrenmeleri lazım . derinlemesine araştırmadan böyle tıp mıp isteyen çok fazla var . sonunu bilmediğim yoldan gitmek istemiyorum ben. bi gün oturun adam akıllı araştırın. bigün çalışmamakla bi yıl tembelliğin önüne geçersiniz belki edineceğiniz bilgilerle. size uygunu bulun" ya ama yüksek derece yapmam lazım. iyi maaş ,kariyer falan " gibi psikoloji içindesiniz belki ama istek sadece balon. tıp tuttu yazdın . bi baktın kan korkusu var sonra ne olacak ?

• al sana motivasyon
  • 30-40 gün dişini sık o masaya otur çalışmasanda kalemle oyna falan ama otur.Mutlaka bi süre sonra alışacaksın
  • Aynısı bendede var Haziran ayı için Tarih-Cografya konuları biticek ve test kitabi bitiricem dedim yaptım. Temmuz ayı için Türkçe dedim Ağustos 12 oldu hâlâ daha bitmedi baştan iyidim sonradan gitti bitti senin dediğin gibi çalışırken sıkılıyorum çalışmazkende kafam derste ama bi türlü oturamiyorum otursamda 20-30 soru çözüyorum canım sıkılıyor TM'yim bu arada varsa taktik yazın bana çalışmayıncada benden bi nane olmaz diyorum kendi kendime sonra kendimi motive etmeye çalışıyorum olmuyor biraz tutuyor motive işi sonra tekrar aynı hamam aynı tas bendende beklentiler yüksek nasıl yapıcam ne edicem bilmiyorum varsa benim gibi birisi Pm atsın bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • havalar cok sicak ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

taşıma suyla değirmen dönmez beyler bayanlar. öyle motivasyon grubu falan filan . arada alıyorlar çıkıyorum direk. herkes " çalışmazsak ölürüz biteriz yada odtü istiyorum boğaziçi " mantığıyla ilerliyorlar. ödül ve ceza için yaşımız geçti artık. odtüyü kazanıyımda nere olursa artık beni tatmin etmiyor şahsen. odtüyü kazandında sonrası ? kaptanlığı çok araştırdım. denizci sayfalarında takıldım. ok kaptanla öğrenciyle konuştum ve kafama yatan meslek oldu. belki derecesi düşük ama seveceğime inanıyorum . bunun gibi bi araştırma sürecine girin derim " orta okuldan beri bilgisayar bağımlısıyım, bilgisayar mühendisliği istiyorum " diyenleri görünce ağzına çakasım geliyor bitane . 3 katlı integraller falan filan 7 saat oturup oyun oynatmadıklarını öğrenmeleri lazım . derinlemesine araştırmadan böyle tıp mıp isteyen çok fazla var . sonunu bilmediğim yoldan gitmek istemiyorum ben. bi gün oturun adam akıllı araştırın. bigün çalışmamakla bi yıl tembelliğin önüne geçersiniz belki edineceğiniz bilgilerle. size uygunu bulun" ya ama yüksek derece yapmam lazım. iyi maaş ,kariyer falan " gibi psikoloji içindesiniz belki ama istek sadece balon. tıp tuttu yazdın . bi baktın kan korkusu var sonra ne olacak ?

+12452798348

• Her gün mutlaka az da olsa ders calis. Sürekli hale gelince sen de seveceksin.

• OdanınKöşesi kullanıcısına yanıt
    ya bunu gördükçe aklıma will it blend gelio direk açıom onu izlemeye başlıom :(
  • coldcoffee C kullanıcısına yanıt
    Bu saate kadar ygs bitirip lys yarılamadıysan zaten çalışma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.