kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcam.2 haftalık bir zamanım var.fazla param olmadığı için limitim 5o tl. birde kız babası sorunsalımız olduğu için öyle her hediyeyide alamıyorum ikimizin resminin adlarımızın fln basılı olduğu hediyeler. sizden de fikirlerinizi istiyorum mümkünse.
Ona unutamayacağı bir hediye ver.Her hediye aldığında seni hatırlasın.Kolye , saat gibi sıradan hediyeler önermem.Gerisini sen düşün.
İnternette görmüştüm. Böyle şifreli sandıklar vardı. Evirip çeviriyorsun, bir şeyler yapıyorsun ancak öyle çıkıyor anahtar deliği. Ondan al bir tane. 20 lira falan zaten. Sonra ilişkinizdeki kayda değer, güzel geçen, unutamadığın zamanları gözünde canlandırıp onlarla ilgili bir şeyler yaz ve sandığın içine koy. Hatta ne bilim, atıyorum 20 martı unutamıyorsun ve o ogünle ilgili elinde alışveriş fişi var beraber bir şey aldığınız, o fişi falan kat içine. Sonra bir kaç adet gül al, yapraklarını koparıp içini döşe. Kalpli çikolatalar var, onlardan da alıp onlardan da koy. Sonra sandığı kapatıp anahtarıyla beraber paketleyip hediye et.
Hatta video çekip cd sini de içine atabilirsin. Ne bilim aklıma bunlar geldi şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: welle_est_posse
kız arkadaşıma doğum günü hediyesi alıcam.2 haftalık bir zamanım var.fazla param olmadığı için limitim 5o tl. birde kız babası sorunsalımız olduğu için öyle her hediyeyide alamıyorum ikimizin resminin adlarımızın fln basılı olduğu hediyeler. sizden de fikirlerinizi istiyorum mümkünse.
teşekkürler fikirleriniz için.kolye saat fln klasik hediye bende istemiyorum zaten. sandık fikri ilgimi çekti inceliyim ben onu site linkinide bakıcam.eyvallah sağolun ;)
ikinizi anlatan bir klip çek
hocam maddi değil manevi bişeyler yap küçük bi defter al yaz iştte aranızdaki erşeyi güzel bir dille romantik bi şekilde. eminim çok hoşuna gider bu onun
Bir kız olarak dyorum ki hediye hediyedir, insan sevdiği kişiden çöp dahi gelse mutlu oluyor. Ufak bir orijinallik katsan yeterli. Atıyorum mesela kolye alacaksan oyuncak bir ayı al boynuna as, kız ayı aldığını sansın ama boynunda kolye olsun falan. Ya da ne bileyim bi arkadaş da demiş, romantik dille yazılan bir yazı da çok güzel ama bir hediyyele beraber verilmeli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme