< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hediye Beinconnect Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı (24. sayfa)
-
-
-
Arkadaşlar bu arada mail adresinizi online islemlerden onaylatiniz. Bahaneleri mail adresiniz sistemimizde yok diye red ettiler onaylattim bakalim simdi ne diyecekler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam iptal başvuru formunu da gönderiyor muyuz? yoksa sadece dediğiniz belgeleri mi gönderiyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N11'den alınan sezonluk Sporun Yıldızı paketini iptal ettiren var mı? İptal için nasıl bir yol izledi?
İptal etmiyorlar ise btk üzerinden şikayet kaydı açılıyor diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal konusunda en garanti yol e-devletten başvuru yapmak o zaman hiç bir bahaneleri kalmıyor.
E-devlette veya digiturk online işlemlerde iptal edilecek üyelik görünmüyor. Adamlar bu sefer tüm tuşlara basmış :)
Müşteri hizmetlerinin aradım. Anne kızlık soyadı sormadı. Kimlik seri no sordu verdim. Bankkart ın verdiği Taraftar paketi 2 haizran da bitiyor.üyelik başvurunuz alındı 3 Haziran itibariyle sonlanacak dedi herhangi bir ek ücret çıkmayacağını teyit ettirdim. Ama söz konusu Digitürk olunca bir acaba hala var. Sanırım bu hafta arayıp iptal nedeni filan darlayacaklardir beni
aynı şekilde oldu, iptal edilecek otomatik dedi.
Yanlışlıkla(site kasıyordu), 1 tıkla tod paketi almışım ve ödeme yapmadım, kredi kartı girmedim ama 1 yıllık ödemem gerekecekmiş bu tık yüzünden.
bilen arkadaşlara sordum fatura yansıtılacakmış hesabıma.
böyle saçmalık da hiç görmemiştim.
-
Geçen gün aradım iptal için
Hiç sıkıntı çıkarmadılar tabi iptal edelim dedi sonra paketiniz 7. ayda bitiyor, isterseniz o zamana kadar izleyin,bitmesine 1-2 gün kala arayın merak etmeyin iptal ederiz dedi, 2 defa sordum 7. ayda bitiyor dedi
Ben konya maçından sonra iptal etcem, bunlara güven olmaz, hatta telefonla iptal ettikten sonra birde garanti olsun diye mail atarım, elimde yazılı kanıtım olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Temmuzda biten eğlence paketidir. Mesela benim de eğlence paketi temmuzda bitiyor; ama taraftar paketi haziranda bitiyor. Tarayıcıdan online işlemlerde paket süreleri gözüküyor.
-
Sonunda iptal oldu formula izleyemicez selcuka devam artık .) temmuzda bitiyordu ama bunlara güvenmiyorum asla
Herhangi bi kredi karti tanimlamadik. İptal etmesek ne olacak
sen yine iptal et işini garantiye al.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektriğe abone olurken kredi kartı verdin mi, aynı mantık
Aynen oyleymis ya, bizde kredi karti vermedik kafa rahat takiliyorduk. Ama size birsey soyliyim mi bizimki promosyon oldugu icin o gun sonlanacakti bence abarttik biraz .
GÜNAYDIN herkese.. digiturk online işlemler uzerinden sozleşme feshi var oradan basvuru yapmak yeterli olmuyormu.. oradan basvuru yaptım simdi degerlendiriliyor diyor.. bbaska birsey yapmaya gerek varmıdir..
-
İptal olduğunu nereden anladın hocam ben Digitürk le konuştum 3 Haziran'da iptal edilecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X