Şimdi Ara

Hediye Beinconnect Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
42.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar biz bunu kredi kartı ile almadık diye hatırlıyorum nasıl lara çekecekler ki ? Nasıl almıştık unuttum açıkcası nerden para kescekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mami61off kullanıcısına yanıt
    Bu da ttnet aboneligi gibi bir paket sanirim, fatura gelecek galiba analdigim
    Kadariyla bende beinconnect gibi sanmistim. Neyse arkadaslar ben

Hediye Beinconnect Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı

Arkadaşlar bu arada mail adresinizi online islemlerden onaylatiniz. Bahaneleri mail adresiniz sistemimizde yok diye red ettiler onaylattim bakalim simdi ne diyecekler.

hocam iptal başvuru formunu da gönderiyor muyuz? yoksa sadece dediğiniz belgeleri mi gönderiyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'den alınan sezonluk Sporun Yıldızı paketini iptal ettiren var mı? İptal için nasıl bir yol izledi?

• İptal etmiyorlar ise btk üzerinden şikayet kaydı açılıyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal konusunda en garanti yol e-devletten başvuru yapmak o zaman hiç bir bahaneleri kalmıyor.

• ölücü4545 Ö kullanıcısına yanıt

E-devlette veya digiturk online işlemlerde iptal edilecek üyelik görünmüyor. Adamlar bu sefer tüm tuşlara basmış :)

• Müşteri hizmetlerinin aradım. Anne kızlık soyadı sormadı. Kimlik seri no sordu verdim. Bankkart ın verdiği Taraftar paketi 2 haizran da bitiyor.üyelik başvurunuz alındı 3 Haziran itibariyle sonlanacak dedi herhangi bir ek ücret çıkmayacağını teyit ettirdim. Ama söz konusu Digitürk olunca bir acaba hala var. Sanırım bu hafta arayıp iptal nedeni filan darlayacaklardir beni

• mmm1983 M kullanıcısına yanıt

aynı şekilde oldu, iptal edilecek otomatik dedi.

Yanlışlıkla(site kasıyordu), 1 tıkla tod paketi almışım ve ödeme yapmadım, kredi kartı girmedim ama 1 yıllık ödemem gerekecekmiş bu tık yüzünden.

bilen arkadaşlara sordum fatura yansıtılacakmış hesabıma.

böyle saçmalık da hiç görmemiştim.

• Geçen gün aradım iptal için

Hiç sıkıntı çıkarmadılar tabi iptal edelim dedi sonra paketiniz 7. ayda bitiyor, isterseniz o zamana kadar izleyin,bitmesine 1-2 gün kala arayın merak etmeyin iptal ederiz dedi, 2 defa sordum 7. ayda bitiyor dedi

Ben konya maçından sonra iptal etcem, bunlara güven olmaz, hatta telefonla iptal ettikten sonra birde garanti olsun diye mail atarım, elimde yazılı kanıtım olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Temmuzda biten eğlence paketidir. Mesela benim de eğlence paketi temmuzda bitiyor; ama taraftar paketi haziranda bitiyor. Tarayıcıdan online işlemlerde paket süreleri gözüküyor.

• Sonunda iptal oldu formula izleyemicez selcuka devam artık .) temmuzda bitiyordu ama bunlara güvenmiyorum asla

• Herhangi bi kredi karti tanimlamadik. İptal etmesek ne olacak

• harun1111 kullanıcısına yanıt
    sen yine iptal et işini garantiye al.

• harun1111 kullanıcısına yanıt

Elektriğe abone olurken kredi kartı verdin mi, aynı mantık

• yavuzkar kullanıcısına yanıt
    Aynen oyleymis ya, bizde kredi karti vermedik kafa rahat takiliyorduk. Ama size birsey soyliyim mi bizimki promosyon oldugu icin o gun sonlanacakti bence abarttik biraz .

• GÜNAYDIN herkese.. digiturk online işlemler uzerinden sozleşme feshi var oradan basvuru yapmak yeterli olmuyormu.. oradan basvuru yaptım simdi degerlendiriliyor diyor.. bbaska birsey yapmaya gerek varmıdir..

İptal olduğunu nereden anladın hocam ben Digitürk le konuştum 3 Haziran'da iptal edilecek.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.