< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hediye Beinconnect Taraftar paketi ve eğlencenin yıldızı (25. sayfa)
-
-
Eve geldim Benimkide kapanmış .. oim den direk kapanıyor demekki . Kimse ilede muhattap olmuyorsun ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oim den nasıl iptal ettin
ben müşteri hizmetlerini aradım 3 haziranda iptal edilecek denildi
Tc no, kimlik seri no ve doğum tarihi istiyor tüm bilgileri doğru yazmama rağmen kimlik bilgilerini kontrol edin diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üye yaparken istemediği kimlik fotokopisini, üyelik iptal ederken isteyen fantastik bir firma. aslında hiç bulaşmamak en temizi de, hediye falan diye mecbur kalıyor insan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgili firma BeIN Connect üyeliği için e-devlet üzerinden fesih başvurusu yapılması için ilgili altyapıyı sağlamamış. Gerekli altyapının hem ilgili firma tarafından sağlanmasına hem de bu tarz internet üzerinden sağlanan bütün Kablo TV aboneliklerinin kontrolü e e-devlet’e eklenebilecek hizmetlerin entegresi hususunda yardımlarınızı talep ederim. BTK’nın dikkatine
https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/
Bu siteden girip şikayetimizi oluşturalım bunları aramak zorunda kalmayalım hem bu platform hemde diğer platformlar için farkındalık oluşturalım. Bunlar böyle türedi baya başlarını küçükken ezmek lazım digitürk ün zamanında nasıl palazlandığını biliyoruz hepimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
günaydın.
konuyu görünce ben de iptal için aradım müşteri hizmetleri tc, seri no ve doğum tarihi ile talebi aldı kampanya vs. teklif etti bakalım iptali sağlayacaklar mı takipteyim.
-
nereden, nasıl, hangi numarayı arayarak iptal edebiliriz bir türlü beceremedim.
-
onlineislemler.digiturk.com.trDigiturk Online İşlemlerhttps://onlineislemler.digiturk.com.tr/Account
burada uyelik > Kişisel bilgilerim > acılan sayfayı enalta indir Fesih Basvurusu var..
doldurdum aksam eve gittigimde tum kanallar kapanmıştı..
-
abonelikiptal@digiturk.com.tr mail adresine, ad soyad, üyelik numarası, geçerli telefon numarası ve kimliğin ön yüzünün resmi ile başvurulabiliyor. kimlik fotosuna "şu sebeple verilmiştir" diye not düşmek gerekli bence.
eline saglik hocam bende yaptım bakalm arama yapiyolarmi telefon fln yoksa direk iptal ediliyormu
Kimse aramadı direk kapandı yayınlar..
bende buradan yaptım bakalım, kapanmazsa ararız.
edit : şimdi baktım kanallar açılmıyor ama başvuru değerlendiriliyor olarak gözüküyor hala. mh'yi aradım iptal edilmiş gözüküyor başka birşey yapmanıza gerek yok dediler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Haziran 2024; 15:55:53 > -
bende de degerlendiriliyor yazıyor ama yayın kapanmış sonucta .. hizmet alınmıyor..
Alıntı
metni:Üyelikten ayrılma başvurunuzu eksiksiz iletmeniz halinde 24 saat içinde aldığınız hizmete ilişkin ücretlendirme durdurularak hizmet kısıtlanabilir, durdurulabilir. Üyelikten Ayrılma talebiniz 7 gün içerisinde gerçekleştirilir bunu yazmışlar zaten..
-
online işlemler sayfasında mail adresimiz yazmıyor ki veya ekleme yeri yokki nasıl olacak o iş?
-
Ben 1 hafta önce mail atmıştım bu ekrandan yapmak istediğimde "Uyarı (Abonelik iptal başvurunuz, Online İşlemler dışındaki başka bir başvuru kanalından ilettiğiniz ve değerlendirme sürecinde olan başvurunuz olması sebebiyle reddedilmiştir.)" Hatası alıyorum. Kanallar halen açık umarım sorunsuz kapanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 29 Mayıs 2024; 15:27:19 >
üyelik-kişisel bilgilerim
en altta mail adresiniz yok mu?
Uyarı (Abonelik iptal başvurunuz, Online İşlemler dışındaki başka bir başvuru kanalından ilettiğiniz ve değerlendirme sürecinde olan başvurunuz olması sebebiyle reddedilmiştir.)
herhalde 5 gün oldu ama paketler aktif şimdilik.
kapanır umarım
-
-
Şimdi farkettim varmış.
bu arada ben üye oldum , telefon ve mail bana ait
ana kuruluma gelirken evde yoktum hatun evdeydi evrakı o imzalamış şimdi online işlemlere girip baktığımda ismi ve tc nosu yazıyor.
iptal vs yaparken sorun olur mu.
onun kimliği mi gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X