Şimdi Ara

Hediye İnternet Paketi Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye İnternet Paketi Kampanyası (Ücretsiz) (Daha önce paylaşıldıysa affola)

Hediye paketiniz ile internet keyfini yaşayın!

Son 4 aydır faturasız 3G internet hattına herhangi internet paketi yüklemeyen ve internet kullanımı olmayan abonelerimize hediye internet paketi!

Ne Kadar Öderim?
    Ücretsiz

Daha Fazla Bilgi

Paketlerin süresi ya da kotası dolduğunda, abonenin farklı bir internet paketi yoksa internet bağlantısı kesilecektir.
    Aylık paket için 30 gün, haftalık paket için ise 1 hafta içinde kullanılmayan haklar sonraki döneme devretmez.
    İndirilen ve yüklenen (download-upload) veri, internet paketi veri miktarından düşer.
    Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurtiçinde geçerlidir.
    Abone listeleri her ayın 21'inde güncellenecektir.

Sık Sorulan Sorular
    Hediye İnternet Paketi Kampanyası nedir?
    Uygun kriterleri sağlayan abonelerimize aylık1GB va haftalık 1GB paketini ücretsiz sunduğumuz bir kampanyadır.
    Nasıl yararlanabilirim?
    Hediye internet paketi için kayıt başvurularınızı, aylık paket için HEDIYE AYLIK1GB, haftalık paket için ise HEDIYE HAFTALIK yazıp 2222'ye ücretsiz SMS göndererek ve Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak yapabilirsiniz.
    Kimler yararlanabilir?
    Faturasız 3G internet hattı olan , son 4 aydır herhangi bir faturasız 3G internet paketi yüklemeyen ve internet kullanımı olmayan abonelerimiz hem haftalık 1GB ve aylık 1GB paketlerine ücretsiz sahip olabilir. Ancak, aboneler 1 ay içinde bu paketlerden herhangi birini birden fazla kez alamazlar.
    Ne zaman kullanmaya başlarım?
    Onay SMS'i geldikten sonra paketi kullanmaya başlayabilirsiniz.
    Nasıl ücretlendirilirim?
    Paket ücretsizdir.
    Kampanya koşulları nedir?

Faturasız 3G internet hattı olan , son 4 aydır herhangi bir faturasız 3G internet paketi yüklemeyen ve internet kullanımı olmayan abonelerimiz kampanyadan yararlanabilir.
    Aboneler, 1 ay içinde bu paketlerden herhangi birini birden fazla kez alamazlar.

Halihazırda internet paketim var. Yine de HEDİYE paket alabilirmiyim?
    Hayır. Hediye pakete belli kriterleri sağlayan aboneler sahip olabilir.
    Kampanya hangi durumlarda iptal olur?
    Hat iptal, numara taşıma, ödeme tipi değişikliği ve devir işlemlerinden birini gerçekleştirdiğinizde paketiniz iptal olur.

• teşekkürler
  • Sadece data hatları için geçerli sanırım değil mi?
  • denedim olmadı nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Sadece data hatları için geçerli sanırım değil mi?

niye öyle düşündün ki? Hedef kitle 3G kullanmayanlar, dolayısıyla sizin düşüncenziin tam tersi "daha hatları" kapsam dışı bence, zaten data hattının amacı 3G kullanmak.. (kendi yorumum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

niye öyle düşündün ki? Hedef kitle 3G kullanmayanlar, dolayısıyla sizin düşüncenziin tam tersi "daha hatları" kapsam dışı bence, zaten data hattının amacı 3G kullanmak.. (kendi yorumum)

internet hattı diyor ben o yüzden öyle düşündüm turkcel faturasıza geçeli 2 aya yaklaştı hiç internet paketi almadım ama paketsiz internet kullandım bana o yüzden vermedi sanırım
  • yapabilen var mı ? ben hata alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir kampanya Türkcell'in sitesinde bulamadım link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinciyiz

Güzel bir kampanya Türkcell'in sitesinde bulamadım link verebilir misiniz?

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Hediye-Internet-Paketi-Kampanyasi.aspx
  • HEDIYE AYLIK1GB yazıp 2222'ye gönderdim talebiniz anlaşılmamıştır şeklinde mesaj geliyor, yapabilen var mı?
  • bende yapamadım hala
  • quote:

evet.
  • quote:

quote:

yanlis yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

yanlis yorum.

bu da bi yorum
  • yoruma açık bir durum yok usta.

faturasız 3G internet hattı dediği data hattı.

normal kullandığınız hattan denerseniz alamazsınız boşuna uğraşmayın
  • Yanlış anons dağılın beyler
  • Anlayamadım gitti, neden olmuyor
  • yapabilen var mı?
  • internet paketleri hakkinda diye bir link yolluyor. her denemede ayni msj geliyor.
  • evey öyle.bunun bi çaresi olamlı. en sonunda müşteri hizmeterini arayacağım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.