Bildirim
hediye ipadle ilgili bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
imei numarasından kontrol edebilirsin.
hediye bile olsa sana bir fatura kesmeleri lazımdı. bende hediye olarak kazandım ve bana sıfır lira tutarında bir fatura kesildi -
Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: zengier
Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :))
hayır çünkü ipad sürekli bende eşime daha önce laptop almıştım o onunla oyalanıyor. sadece oyun oynamak için ipadi arada alıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan&Merve
quote:
Serkan ve Merve , siz co dan yakalamistiniz sanirim . :) nasil ? kavga ediyor musunuz kullanim icin :))
hayır çünkü ipad sürekli bende eşime daha önce laptop almıştım o onunla oyalanıyor. sadece oyun oynamak için ipadi arada alıyor
Bunu söyleyen Serkan mı Merve mi -
quote:
Orijinalden alıntı: alperafsin
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan&Merve
quote:
hayır çünkü ipad sürekli bende eşime daha önce laptop almıştım o onunla oyalanıyor. sadece oyun oynamak için ipadi arada alıyor
Bunu söyleyen Serkan mı Merve mi
serkan yani ben söylüyorum
-
hanginiz serkan hanginiz merve? -
tesekkurler cevaplar icin. kaydı yokmus pasaport kaydı yaptırıcam bu durumda. tesekkurler cevaplar için. -
yuh bu hediye ipad yağmuru mu var nerden geliyor bu ipad ler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X