Şimdi Ara

Hediye Microsoft Points (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

Games on Demand'da RED DEAD REDEMPTION var Battlefiled: Bad Company 2 var

1600 ms puanla RDR yi alabilirmiyiz ?

Tabii ki alamazsın arcade oyun mu alıyorsun o fiyata.

Red Dead Redemption: 4720 Points
    Bad Company 2: 3600 Points
  • Şimdi ben south africa yaptım gold üyelik us alırsam olmayacak mı ? olur herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Şimdi ben south africa yaptım gold üyelik us alırsam olmayacak mı ? olur herhalde...

Gold üyelikler de bölge ayrımı yoktur.
  • Yeni hesap alıp UK'den South Africa'ya çevirdim. Puanlar ne zaman gelir? Fifa kodu alıp diğer profilime girmek istiyorum. Mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Benimki hala gelmedi bekliyorum inşallah gelir.

Benimde hala aynı şekilde. 5-6 gün oldu code mod yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 5 Ocak 2011; 16:39:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

Yeni hesap alıp UK'den South Africa'ya çevirdim. Puanlar ne zaman gelir? Fifa kodu alıp diğer profilime girmek istiyorum. Mümkün mü acaba?

Senin gibi çakallara kod göndermezler öyle hemen yeni hesap açıp sonra bölge değiştireyim armut piş ağzıma düş yok öyle bir şey. Zaten FIFA işin de olmaz senin kodu hangi profil ile aldıysan o profil ile kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

Yeni hesap alıp UK'den South Africa'ya çevirdim. Puanlar ne zaman gelir? Fifa kodu alıp diğer profilime girmek istiyorum. Mümkün mü acaba?

Senin gibi çakallara kod göndermezler öyle hemen yeni hesap açıp sonra bölge değiştireyim armut piş ağzıma düş yok öyle bir şey. Zaten FIFA işin de olmaz senin kodu hangi profil ile aldıysan o profil ile kullanabilirsin.

Adam ol doğru düzgün konuş. Zaten beleş oyun çok lazım değil. Orijinal kutulu alacaktım. Bu konuyu görünce belki bedavaya gelir diye denemek istedim. Çok şey bildiğini sanıyorsun herhalde.

• Senden iyi bildiğim kesin acemi üye.
  • Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşsunuz arkadaşlar. Ülke değiştirdikten sonra daha önceden para verip aldığınız live ürünlerini tekrar indiremiyorsunuz. Örneğin yeni bir konsola geçtiniz ya da daha önce sildiğiniz bir DLC'yi sildikten sonra tekrar indirmek istediniz (ki böyle bir hakkınız var) sırf ülke değiştirdiğiniz için daha önceden satın aldığınız hiç bir içeriği tekrar indiremezsiniz. Umarım ilerde böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebube -- 5 Ocak 2011; 20:35:44 >
  • quote:

quote:

Şimdi ben south africa yaptım gold üyelik us alırsam olmayacak mı ? olur herhalde...

Çok soru sormuş gibi olacağım ama ms points için de aynı şey geçerli mi,bir sorun olur mu satın alırken ?
  • quote:

quote:

quote:

Çok soru sormuş gibi olacağım ama ms points için de aynı şey geçerli mi,bir sorun olur mu satın alırken ?

Pointsler de bölge sınırlaması var hangi ülkenin hesapını açtıysan onun puanını satın alacaksın.
  • Kaç gün oldu puan falan gelmedi, belkide 2010'a özel birşeydi yeni yılda kalkmıştır.. Bilgilendirme amaçlı söylüyorum boşuna bölgenizi değiştirmeyin.
  • Bilgi amaçlı arkadaş soru sormuş puanlar için satın alırken bir sorun olurmu diye ben cevabını vereyim ben afrika bölgesine geçtikten sonra 2100 uk hesabına uygun ms point almıştım ve siteden girdim kodu sorun cıkartmadı yanı ...ayrıca arkadaşlar pointler banada hemen gelmedi en az 2 hafta sonra gelmiştir bilginizde bulunsun
  • ms pointler geliyormus

peki 1 yil sonra yeniden UK vey a USA ye gecebiliyoruz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ms pointler geliyormus

peki 1 yil sonra yeniden UK vey a USA ye gecebiliyoruz mu

Öyle söylüyorlar. Sana geldi mi peki point?
  • ben tam 4 tane hesabım vardı hepsine ülke değiştirdim kullanmadığım 3 profilden 2 sine 800 ms geldi kullandığım profile gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGamer

ben tam 4 tane hesabım vardı hepsine ülke değiştirdim kullanmadığım 3 profilden 2 sine 800 ms geldi kullandığım profile gelmedi

Değişimden ne kadar sonra geldi puanlar?
  • 800 birine 800 birine
  • bende 7-8 ay önce ançtığım ancak neredeyse hiç kullanmadığım US hesabımı South Africa'ya çevirdim. Acaba puan ne zaman gelir? + İndirilen içerik diğer profilde de kullanılır mı?
  • banada 800 geldi bu başlık ilk açıdıgında yapmıştım bu hafta sonu farkettim geldiğini
    ama o bölgede izin verilen indirilebilir arcade içerik çok azdı bende avatara 2-3 kıyafet aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 27 Ocak 2011; 23:32:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.