Şimdi Ara

Hediye Microsoft Points (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana hala gelmedi code falan, acele etmeyin bence, bazı kişilere gelmiyorda olabilir.
  • Hemen yollamazlar zaten hele bugün hiç yollamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Ben silver üyeliğimle africa'ya geçtim peki o ms ler başka profilde kullanılamazmı.Yada indirdiğim bir şeyi başka profilde kullanabilirmiyim.

Kullanılmıyor.

Benim merak ettiğim olay, bir sene sonra geri USA hesabıma geçebilecekmiyim?
    Geçemiyeceksem kapatıcam hesabımı.Bileniniz varmı.
    Çünkü seçeneklerde USA diye bir şey yok.
  • benım tahminime göre bizim ip adresimize göre yerleri karşımızaaaa çıkartıyor arkadaşın dediği gibi bütün yerler çıkmıyor
  • Single kullandığım hesaba deneyeyim bi sağol kadir abi
  • Vayy talihi kesstt
  • South Africa region'ı ile yapamayacağım tüm şeyleri Amerika acc. ile yapabilirim.Benim için problem olmaz yani.
  • Bi göz attımda US hesabımı UK'a çevirmek istiyordum yoktu diğerleride zaten garip garip ülkeler.US'u UK'a çevirmenin bir yolu yokmu arkadaşlar
  • US hesap UK ye çevrilmiyor maalesef.
  • Yeni bi US hesap alıp onu S. Africa ya çevirsek olur mu? Ordan da Limbo yu felan alsak hiç fena olmaz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 1 Ocak 2011; 22:03:08 >
  • benim 2 tane profil var birisi esas kullandığım diyeri öylesine duruyor ben onu başka region yapsama mc points mi gelecek yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

benim 2 tane profil var birisi esas kullandığım diyeri öylesine duruyor ben onu başka region yapsama mc points mi gelecek yani

Öylesine durana mspoints gelse ne yapacaksınki diğer profilde kullanamadıktan sonra

Bu arada ben de s.africaya geçtim şimdi gold üyelik ve ms points regionu fark eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efflake -- 2 Ocak 2011; 21:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Benim merak ettiğim olay, bir sene sonra geri USA hesabıma geçebilecekmiyim?
    Geçemiyeceksem kapatıcam hesabımı.Bileniniz varmı.
    Çünkü seçeneklerde USA diye bir şey yok.

Tekrar edeyim, bilen?
  • tam bir yıl sonra geçebiliyorsun

birisi de benim üstteki soruma cevap versin
  • Tam bir yıl sonra değiştirildiğini biliyorum fakat orada USA diye bir seçenek yok malesef.
    Senin sorunun cevabı ise ms regionı fark eder.
  • forza için UK hesaptan indirdiğim DLC paketleri, US hesabımda oynayabiliyorum. Tabi aynı konsolda oldukları için.
    Bilginize
  • ARKADASLAR SADECE LIVE'E YENI EKLENEN ULKELERE DEGISTIREBILIYORUZ...

DIYELIM ADAM RUSYA DA YASIYOR UYELIGI US LIVE E YENI EKLENEN ULKELER ARASINDA RUSYA DA VAR.
    YENI UYELIK ALMADAN RUSYA YA GECIS YAPSINLAR DIYE MS ULKE DEGISTIRMEMIZE IZIN VERIYOR

1600 MS COK IYI 1 OYUN ALABILIRIZ O PUANLA nerde beleş oraya yerleş

1 yil sonra us veya uk ye geri donebiliyoruz mu ??

Games on Demand'da RED DEAD REDEMPTION var Battlefiled: Bad Company 2 var

1600 ms puanla RDR yi alabilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Ocak 2011; 13:34:30 >

• Benimki hala gelmedi bekliyorum inşallah gelir.
  • alırsın tabi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.