Şimdi Ara

Hediye Microsoft Points (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dayyahi

banada 800 geldi bu başlık ilk açıdıgında yapmıştım bu hafta sonu farkettim geldiğini
    ama o bölgede izin verilen indirilebilir arcade içerik çok azdı bende avatara 2-3 kıyafet aldım

Limbo var mı? Varsa ona göre eski gt mi çevireyim.
  • xbox.comdan indirebilirdiniz :D neyse hayırlı olsun pointler
  • quote:

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

quote:

banada 800 geldi bu başlık ilk açıdıgında yapmıştım bu hafta sonu farkettim geldiğini
    ama o bölgede izin verilen indirilebilir arcade içerik çok azdı bende avatara 2-3 kıyafet aldım

limbo vardı ama 1200 puan bana 800 gelmişti

• Benim kullanmadiim profilei degistirsem ordan arcade oyunlari yuklesem super olur :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thinkdfenes

quote:

limbo vardı ama 1200 puan bana 800 gelmişti

Haklısın bi de o var. Mecbur satın alıcaz o zaman.

• 1 aylık line ne kadar
  • Gold sarti varmi?
  • Bu konuyu açan şahsiyet, yaktın beni, geçtik afrikaya geri dönüşü olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ocak 2012; 10:28:15 >
  • Kimse babasının hayrına puan veya hediye vermiyor. Karşıdan gelecek teklifi iyi düşünmek lazım. Sonra yaş tahtaya basması var.

Forumdan samimi olduğum 2 arkadaş zamanında bedava oyun vb. şeyler göndermek istediği halde kabul etmedim. Hediye olaylarını hiç sevmeyen biri olarak alacağım varsa kendim almak isterim ama hediye ettiğim çok oyun ve elektronik ürün olmuştur ama bana gelmesini istemem zaten bu saatten sonra hediye için birşey de yollayan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu konuyu açan şahsiyet, yaktın beni, geçtik afrikaya geri dönüşü olmadı

Afrikanın eksisi ne?Yani neden üzülüyorsun?
  • Us hesabim var ve ileride olursa Ms imkan tanirsa Uk'a tasimak istiyorum.

Afrika gibi bolgelere istedikleri kadar puan versinler buyuk konusmak gibi olmasin ama gecmem.
  • US mi daha iyi Uk mı? Birde us dolar hesabı uk euro galiba bu durumda us daha karlı mı oluyor bir gold üyelik veya ms point alınca?
  • iyide Uk,Us,Africa,Italya arasinda fark yok ki... online de yine avrupadiki kisilerle eslesiorsunuz.. Location UK olmali tabi
  • İçerik olarak çok fark var,Afrika bildiğin afrika çok az arcade oyun çoğu xbox live içeriğinin olmaması kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

İçerik olarak çok fark var,Afrika bildiğin afrika çok az arcade oyun çoğu xbox live içeriğinin olmaması kötü...

Bu sana ders olsun.
  • Yazık olmuş gerçekten. Bu arada yeni bir LIVE hesabı açıp hemen Güney Afrika'ya çevirsem puan gelir mi? Yoksa kaçtı mı o gemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yazık olmuş gerçekten. Bu arada yeni bir LIVE hesabı açıp hemen Güney Afrika'ya çevirsem puan gelir mi? Yoksa kaçtı mı o gemi?

Kimi hesaba puan gelirken kimi hesaba puan gelmiyordu en son. Yani bir garantisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yazık olmuş gerçekten. Bu arada yeni bir LIVE hesabı açıp hemen Güney Afrika'ya çevirsem puan gelir mi? Yoksa kaçtı mı o gemi?

Kesinlikle gelmez.
  • Artık gelmiyor geçen seneydi o.
  • Sağolun beyler. Sağlık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.