Şimdi Ara

Hediye Microsoft Points

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun konsolu açtım 2 tane mail gelmişti microsoftan neyse ilk mesajı açtım bedava avatar itemi kazandınız dedi kodu girdim baby lion geldi hediye, sonra 2.mesajıda açtım bedava point kazandınız falan diyordu 2 tane kod vardı 2 sinide girdim toplam 1600 puan geldi acaba aramızdan başkalarınada geldimi ? Acaba neye göre bana yolladılar yoksa yanlışlıkmı oldu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir26 -- 31 Aralık 2010; 19:25:30 >

• Bu günlerde hesapının bölge kodunu değiştirdiğin oldu mu?
  • evet bişeyler yaptım south afrika olarak gözüküyor galiba önceden ayarlanmamıştı ondanmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

evet bişeyler yaptım south afrika olarak gözüküyor galiba önceden ayarlanmamıştı ondanmıdır ?

Evt ülkeni değiştirdiğin için hediye etmiş sana o kodları ama bir daha en erken 1 yıl sonra başka ülke hesapına geçiş yapabilirsin.
  • Eee biz de ülke değiştirelim :D
  • 1 yıl olayından haberım var neyse 1600 point iyi geldi hiç beklemediğim anda iyi süpriz yaptı microsoft :D
  • Nasıl yaptın Kadir abi anlatırmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xbox.com'a gir, my xbox dan account'a tıkla oradan da Manage Account Region
  • Bende değiştirdim şimdi America'ydı , South Africa yaptım ne zaman geliyor code yada banada gelicekmi acaba?
  • Evet banada gelmişti.Şu an accountum Czech Republic olarak netfilix ve lastfm gibi ıvır zıvırlarda çıkmıyor.
  • Bende yapdm inş gelirde avatarımı giydirirm alacağım bi dlc yada arcade oyun yok :)
  • Yuh yani sırf 1600 points verdikleri için hesapınızın bölgesini nasıl değiştirebiliyorsunuz aklım almıyor. Bana 10000 points hediye verseler bile asla UK hesapımı başka ülkeye çevirmem çünkü geçtiğiniz ülkelerin live sisteminin UK ve US live daki gibi güncel ve içerikli olmadığını(örnek TR PSN), ileride alacağınız pointslerin o ülkeye uyumlu olan puanlardan alacağınızı ve bu puanları bulmakta zorluk çekeceğinizi, tarifelerin bazılarında sadece 1 aylık gold üyelik seçenekleri olduğununu, netfilix, zune ve last.fm gibi hizmetlerinden şimdilik yararlanamıyacağınızı biliyor muydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Aralık 2010; 20:38:46 >
  • Zaten başka hesabım var benim UK olarak demoları vs ordan indiririm. Gold Card'larda Worldwide olduğu için ondada sıkıntı yok. Tek sıkıntı points olayı onada gerek duymam, 1600 points gelirse çünkü sadece Fifa11 code alıcağım. netflix zune last.fm falan onlarıda zaten kullanmıyorum o yüzden sıkıntı yok benim açımdan. Yalnız hala code göndermediler normalmi bu ?
  • bölgeyi değiştirdikten sonra 2100 point yüklemiştim bi sorun cıkmadı live üyeliklerlede çıkmaz diye tahmin ediyorum
  • Az önce South Africa live'ı kurcaladım ve hiçbir şey yok arkadaş video marketplace bile yok geçmeden önce iyi düşünün derim.
  • Ben silver üyeliğimle africa'ya geçtim peki o ms ler başka profilde kullanılamazmı.Yada indirdiğim bir şeyi başka profilde kullanabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immolatıon -- 31 Aralık 2010; 21:30:21 >
  • Sırf ülke değişimi oldu diye Microsoft'un adama bedavadan puan vereceğini hiç zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Ben silver üyeliğimle africa'ya geçtim peki o ms ler başka profilde kullanılamazmı.Yada indirdiğim bir şeyi başka profilde kullanabilirmiyim.

İlk sorun hakkımda bilgim yok ama indirdiğin şeyi başka profil de kullanamazsın çünkü live dan satın aldığın her şey profile entegredir.

quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Sırf ülke değişimi oldu diye Microsoft'un adama bedavadan puan vereceğini hiç zannetmiyorum.

Veriyor hemde en az 1600 MP veriyor, bu ülke değiştirme seçeceği de yeni geldi zaten önceden yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

Ben silver üyeliğimle africa'ya geçtim peki o ms ler başka profilde kullanılamazmı.Yada indirdiğim bir şeyi başka profilde kullanabilirmiyim.

İlk sorun hakkımda bilgim yok ama indirdiğin şeyi başka profil de kullanamazsın çünkü live dan satın aldığın her şey profile entegredir.

quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Sırf ülke değişimi oldu diye Microsoft'un adama bedavadan puan vereceğini hiç zannetmiyorum.

Veriyor hemde en az 1600 MP veriyor, bu ülke değiştirme seçeceği de yeni geldi zaten önceden yoktu.

Amerika live üyelik var bende de. İngiltere'ye geçersek gene puan verecek mi? Yoksa sadece Live özelliği yeni kurulmuş ülkelerle mi sınırlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 31 Aralık 2010; 22:03:37 >

• Sadece live sistemi yeni açılmış olan ülkelere geçenlere veriyorlar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.