Şimdi Ara

Hediyelik, Garantili, Pırıl Pırıl Gold Motorola V3 RAZR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorola RAZR V3 PEMBE, LACİVERT, GRİ, SİYAH, GOLD

Motorola'nın tüm dünyada en çok ilgi gören harikulade modellerinden biridir. Bilenler bilir içi dışı aleminyum çok dayanıklı ve kaliteli bir cihazdır. Ses ve görüntü kalitesi mükemmeldir. Daha önemlisi en düşük (0.85) elektromanyetik değere sahip telefondur. Bu nedenledirki sağlığa en az zararlı cep telefonudur. ABD ve Avrupa ülkelerinde tercih edilme nedenlerinden birisi de budur.

Düşük SAR değerine karşılık şebeke yapısı en güçlü telefonlardan biridir. Güçlü şebeke yapısı en olumsuz şartlarda ve en kör noktalarda dahi yüksek iletişim kalitesi sağlar.

Motorola'nın bu modelini öne çıkartan en önemli özelliklerinden birisi de üçüncü taraflarca dinlenebilmesi en zor cep telefonlarından birisi olmasıdır. Casus programların yer tutmasına imkan tanımayan orjinal yazılımı sayesinde güvenle iletişim kurabilirsiniz.

Renkli çift ekran, kamera, video kamera, MP3 player, bluetoth, polifonik zil, dışa ses verme özelliği, sesli arama, özelleştirilebilir tema ve menü, yüksek çözünürlükte geniş ana ekran, soğuk ışık donanımıyla şık ergonomik kolay kullanımlı tuş takımı, oyun, alarm vs genel özelliklerinden bazıları. Ayrıntılı teknik özelliklerini aşağıda okuyabilirsiniz.

Ürünlerimiz Türkiye Telekomünikasyon Kurumu kayıtlı ve kapanmama garantilidir. Ayrıca altı ay teknik garanti kapsamındadır. Jelatinleri üzerinde ve tüm aksesuarları eksiksizdir. (Motorola RAZR V3 telefon+orjinal motorola Adaptör+orjinal motorola USB kablosu+orjinal Motorola BR50 batarya)

Kendi çektiğimiz orjinal ürün fotoğraflarında da görülebileceği gibi çok temiz, teknik ve kozmetik olarak kusursuzdur.

Motorola V3 ve V3i ürünlerimizin en çok tercih edilme nedenlerinden birisi de fiyatı; Telekomünikasyon dünyasında efsane olmuş bu kalideki ürünü en düşük fiyat garantisiyle ilginize sunuyoruz.

İstanbul içinden deneyip alabilirsiniz. İstanbul dışına PTT kargo kapıda ödemeli gönderillir.

Fiyatı 90 TL.

İletişim: 0551-112 14 45
    .

Siyah, gri, lacivert, pembe ve gold renklerimiz mevcuttur.

TEKNİK ÖZELLİKLER:
    GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
    2004, 3Q
    Discontinued
    Body 98 x 53 x 13.9 mm, 65 cc
    95 g
    Display TFT, 256K colors
    176 x 220 pixels, 9 lines
    - Second CSTN display (96 x 80 pixels), 4096 colors
    - Anodized aluminum case
    - Downloadable logos
    Sound Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
    Yes
    No
    Memory No
    1000 entries, Photo call
    10 dialed, 10 received, 10 missed calls
    5.5 MB
    Data Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    No
    No
    No
    Yes, v1.2
    Yes, miniUSB
    Camera VGA, 640x480 pixels
    No
    No
    Features SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
    WAP 2.0/xHTML
    No
    Skipping Stones, Golf, Billiards + downloadable
    No
    Yes, MIDP 2.0
    Silver, Black (Special Edition)
    - MP4 video
    - Predictive text input
    - Organizer
    Battery Standard, Li-Ion 680 mAh (BA700)
    Up to 280 h
     Hediyelik, Garantili, Pırıl Pırıl Gold Motorola V3 RAZR Hediyelik, Garantili, Pırıl Pırıl Gold Motorola V3 RAZR Hediyelik, Garantili, Pırıl Pırıl Gold Motorola V3 RAZR Hediyelik, Garantili, Pırıl Pırıl Gold Motorola V3 RAZR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoAVM -- 26 Şubat 2014; 13:00:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırmı bunlar?
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflarda görüldüğü gibi hocam. Sıfır, lakin sadece kutaları mevcut değil. Orjinal, kayıtlı cihazlardır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• KENDİSİNDEN KESİNLİKLE ÜRÜN SATIN ALMAYIN TİCARİ AHLAKA SAHİP DEĞİL BAHSETTİĞİ ÜRÜN İLE SATTIĞI ÜRÜNLER ALAKASIZ. AMACI SADECE ELİNDEKİ ÇÖPLERİ PARAYA ÇEVİRMEK. ÜRÜNÜ SİZE SATTIKTAN SONRA TELEFONUNU KAPATACAK!. BEN DOLANDIRILDIM SİZ YANMAYIN. BUYRUN ALT LİNKİ ZİYARET EDEREK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLAYABİLİRSİNİZ.
    http://forum.donanimhaber.com/m_84212882/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaLeTurKa -- 12 Mart 2014; 3:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaLeTurKa

KENDİSİNDEN KESİNLİKLE ÜRÜN SATIN ALMAYIN TİCARİ AHLAKA SAHİP DEĞİL BAHSETTİĞİ ÜRÜN İLE SATTIĞI ÜRÜNLER ALAKASIZ. AMACI SADECE ELİNDEKİ ÇÖPLERİ PARAYA ÇEVİRMEK. ÜRÜNÜ SİZE SATTIKTAN SONRA TELEFONUNU KAPATACAK!. BEN DOLANDIRILDIM SİZ YANMAYIN. BUYRUN ALT LİNKİ ZİYARET EDEREK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLAYABİLİRSİNİZ.

İyi güzelde bu kişi hala banlanmamis. Nasıl bir yer burası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne son ne fiyat olur......

• Ne son ne fiyat olur......

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TEMİZ EFSANE NOKIA N82
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • v3i hangi renkler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

quote:

Orijinalden alıntı: MaLeTurKa

KENDİSİNDEN KESİNLİKLE ÜRÜN SATIN ALMAYIN TİCARİ AHLAKA SAHİP DEĞİL BAHSETTİĞİ ÜRÜN İLE SATTIĞI ÜRÜNLER ALAKASIZ. AMACI SADECE ELİNDEKİ ÇÖPLERİ PARAYA ÇEVİRMEK. ÜRÜNÜ SİZE SATTIKTAN SONRA TELEFONUNU KAPATACAK!. BEN DOLANDIRILDIM SİZ YANMAYIN. BUYRUN ALT LİNKİ ZİYARET EDEREK NE DEMEK İSTEDİĞİMİ DAHA İYİ ANLAYABİLİRSİNİZ.

İyi güzelde bu kişi hala banlanmamis. Nasıl bir yer burası?

Valla dostum ben tüm samimiyetimle yediğim kazığı anlattım. Artık yetkililer ne yapar bilmem... Ama adam bildiğin aç. Üç kuruş için insan kandırmayı meslek edinmiş...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.