Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanrupid

Ürün hakkında tanıtım videosu ararken şuna denk geldim...

https://www.youtube.com/watch?v=G2483FIj4yw

gece gece öldürdün hocam

• Tam da az once shop90 tvde tanitimini hayranlikla izledigim 200 Tl lik su urunun ustune ilk firsatta degerlendirecegim ilk avansas alisverisim olacak.http://www.shop90.com/hda9506-220watt-cok-amacli-el-aleti-detayi-860389

Sunucu bizzat kullanarak civiyi bile kolayca kesiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 14 Mart 2016; 1:12:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an shop90 tvde renovator diye benzer urun tanitimi donuyor 249.9tl

• Bizde profesyoneli var bu aletin, bu onun kadar devir titretirmi bilmiyorum, alet ise yariyor. Evde hobi amacli kullanilacaksa 249tl lik olanina gerek yok. Kaliteli ekipmanina sahip olmak onemli, aletin gucune ekipmanida dayanmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    ahauhaua lan öldüm gülmekten nedrir bu
  • başlık sakat
  • Ürünü satın alan arkadaşın yorumlarını bekliyorum pilli mi kaç volt bataryası ve performansı hakkında bilgi verirse sevinirim

• Bu aletin ucuna takılan aparatlar dönüyor mu hızar gibi kesim yapılabilir mi?Pleksi,plastik ince tahtayı falan keser mi?
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Dönmüyor belli bir açı ile titriyor. Bahsettiğiniz malzemeleri normalde keser ama bu cihaz kesebilir mi bilemem bence alan arkadaşların yorumlarını bekle

• Takibe aldım bakalım konuyu. İncelemeyi bekliyorum
  • avansasta şöyle bir yorum var

Kablolu Bosh ile kıyaslayınca biraz gücü düşük.Ancak başlık takma sistemi çok iyi ve uzun süre kullanımdan sonra dahi gevşeme olmuyor.Pilli (Li-İon) tek alet bu. Pilli olarak ve bu özelliklerde çok amaçlı makine olarak fiyatı çok çok ucuz. Tavsiye ederim.
  • Böyle bir ürün hard amaçlı kullanılamayacaksa neden pilli olur onu çözebilmiş değilim.
  • Şimdi elime ulaştı.Ancak ortam müsait olmadığından çalıştıramadım.Malzeme kalitesi bu fiyata iyi ve çantalı.
    Kullanım kılavuzu bilgileri
    Operasyon voltajı 10.8V
    Çalışma Hızı 500-19000dk
    Ses 86DB
    Batarya lityum lion 1300mah
    Şarj süresi 3-5 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Şimdi elime ulaştı.Ancak ortam müsait olmadığından çalıştıramadım.Malzeme kalitesi bu fiyata iyi ve çantalı.
    Kullanım kılavuzu bilgileri
    Operasyon voltajı 10.8V
    Çalışma Hızı 500-19000dk
    Ses 86DB
    Batarya lityum lion 1300mah
    Şarj süresi 3-5 saat

Bataryası için 1300 mAh çok az

• stoploss30 S kullanıcısına yanıt
    Hocam müsait olunca bir de foto veya video paylaşırsan seviniriz.
  • bir an dremel sandım.

99 TL ye dremel 300 fırsatını kaçırdık şimdi heryeri dremel görüyoruz :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • c3206 kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum, 3 tane 18650 3,7volt pil bulunuyordur demekki, ama 1300 mah değeri az, laptop pillerindeki piller 3,7volt 2200 mah civarı oluyor. Sanırım ucuz olsun diye pil kapasitesini düşük tutmuşlar. Ancak avantajı var, pilleri değiştirmek mümkündür, piller her yerde bulunabiliyor. ayrıca araba aküsü ile de çalıştırılabilir sanırım.
  • alıyor muyuz beyler ?
  • stoploss30 S kullanıcısına yanıt
    Demek cihaz pilli imiş gerçektende,benim cihazda bugün gelir bu fiyata bu yarz bir ürün yok zaten,pilin kapasitesini beğenmeyenler daha güçlü pil taktırıp kullanabilir,hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 15 Mart 2016; 12:38:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.