Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler aldım. Lion pilli olması büyük avantaj, elektrikli olanları bile 200 TL civarında.
  • Bunların uçları hangi isimle satılıyor? Dremel için aparat bulmak kolay da bunun uçları eskirse çöp olmasın?
  • darkexorcist kullanıcısına yanıt
    Diğer ünlü markaların aksesuarlarına benziyor resimlerine bakınca, sanırım uyumludur. renovator diye aratın aksesuarları çıkıyor. Sanırım bu üründe iş yapan aksesuar, aksesuar kaliteli ise işinizi görür.

Bu arada ben almadım, yorumları beklemek istiyorum. Pilli olması performansının düşük olacağını düşündürüyor. Aküye bağlamak isterim açıkcası işimi görsün diye.
  • ürün de satıcı da pişmanlık...
  • 150/30 çeki kullanmak için 2 kişi aranıyor. Koşulları konuşuruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam herkese!
    Bu cihazı, ahşap balkon kapımın şismesinden kapanmaması durumunu, kenar kısmindan rende yapıp(0,3-5cm) düzeltebilirmiyim.
    Yoksa Böyle bir rende aletine 40TL vermek istemiyorum.
    http://m.n11.com/rico-kucuk-boy-demir-rende-ahsap-rende-1kalite-P89710865?cid=604001&gclid=Cj0KEQjw5Z63BRCLqqLtpc6dk7gBEiQA0OuhsJyXEvFY2oWFwikEpRBXoeWpETuvwQ31ZJnRNI62aGMaAtwI8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abilgen kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünün başka markalarında gördüğüm kadarıyla bu heifer işinizi görecektir, zımpara ile inceltebilirsiniz ama sonuç olarak cilalamanız gerekecektir .
    Bence mümkünse kapıyı söküp bir marangoz atölyesine götürmeniz ve sıkıntılı parçanın yerine usta işi kesim yapılmış ahşabı yerleştirilmesi daha iyi olabilir. Bence sadece kapı için almayın, Çoğu kişi için çok kullanışlı bir makine olarak gözüküyor ama nerede kullanacağımızı bilmiyoruz
  • abilgen kullanıcısına yanıt
    Fazlalıkları alabilirsinşz amaç bu vb. Sorunları halletmek zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan lazım olmadığı gibi bir de kargo ücreti eklenecek... hmmm bim-a101 getirene kadar beklerim. sıkıntı yok.
  • yedinumara kullanıcısına yanıt
    Kargo ücretsiz hocam.Saatlerdir şarjda ama ala dolması.Bİrkac kere sarjdan çıkarıp taktin ama yakıştıramadım.biraz daha dolsun çalıştırıp yorum ekleyecegim

• stoploss30 S kullanıcısına yanıt
    Herkez istanbulda yaşamıyorki.

• Haberlerini bekliyorum

• Benim alet geldi.
    Makas işlevi gören parçası çok dandik bir şey.Taktım çalıştıramadım.
    Çalıştırabilen var mı?
    Diğer parçalarda sorun yok.
  • emekli56 kullanıcısına yanıt
    Hangi kargo firmasıyla geldi,benim ürün gelmedi bugün.

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo
  • Pili 3 5 saat de dolan bu alet kaç dk çalışır
    Alan arkadaşlar memnun mu?

Doldumu batarya arkadaşım ürün calisiyor mu tavsiye edersen almayı dusunuyorum

• msavas2626 M kullanıcısına yanıt
    isyerinde 2 saat evde de en az 2 saat sarj ettim hala kirmizi yaniyor.Bataryayi cikarip kinaya takiyorum tik yok.Sadece isigi yaniyor,arizali olmasindan korkuyorum.Yatmadan son kez deneyecegim.Olmazssa sabaha kadar sarjda birakacagim

Sanırım arızalı bende çok kararsız kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

Aynı ürünün başka markalarında gördüğüm kadarıyla bu heifer işinizi görecektir, zımpara ile inceltebilirsiniz ama sonuç olarak cilalamanız gerekecektir .
    Bence mümkünse kapıyı söküp bir marangoz atölyesine götürmeniz ve sıkıntılı parçanın yerine usta işi kesim yapılmış ahşabı yerleştirilmesi daha iyi olabilir. Bence sadece kapı için almayın, Çoğu kişi için çok kullanışlı bir makine olarak gözüküyor ama nerede kullanacağımızı bilmiyoruz

Kapıda yağlı boya var, traşlamadan sonra astar boya işi çözerim, rendeye 40tl vermektense 20 daha verip böyle çok işlevli bir makina alayım istedim.
    Ayrıca, ahşap pencereleri boya öncesi kabaran yerleri zımpara yaparım diye düşünmüştüm fakat ürunleri gelenler pek memnun değil gibi.
    Not: ürünleri gelen şarj olmadığını belirten arkadaşlar, yapılabiliyorsa pil kısmını bir kontrol etsinler, arada bir yalıtım var mı diye?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.