Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende aldım şarza taktım şuan arkadaşların dediği gibi çalışmadı. Bende şarza taktım bekleyeceğim. Yalnız ürünler bimden iade heralde içinden bir sürü bim fiyat etiketi çıktı.
     HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL
    Bu arada şarzdan 5 dk sonra çıkarttığımda biraz çalıştı. Ancak titriyor sadece. Dönme filan yok galiba böyle çalışıyor bu cihaz.
    Bu mesaja eklenen görseller:

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

• Sabaha kadar şarj da beklettim sabah denedim çalışmadı.İade kaydı açtırdım,bekliyorum.
  • Cihazdan memnun olan var mı süpürgelik kesmekte ufak tefek işlerde kullanılır mı? Dediğiniz gibi bimin iade ürünleriyse almak tehlikeli.
  • @Tuvania teşekkür ederiz, Formlabs (3d printer firmasıymış) kutusu paketten mi çıktı?
    Bu arada üretim tarihine ilişkin bir bilgi mevcut mu acaba? 3seneden fazla olduysa belki piller kapasitesini kaybetmiştir.

Bu arada avansas bu iade edilen ürünlere 25-30tl'den satarsa ben alırım
  • Tuvania T kullanıcısına yanıt
    Ürünlerde kullanıma dayalı aşınma falan yoksa iade ürün değil muhtemelen,ama bim in malının burda ne işi var,
    Ürün görsellirinden anladığım kadarı ile aksesuarları yeterli sayıda mevcut,üründe iyi gibi duruyor,eğer sıkıntı pillerde ise ,pil değişim zor değil,kendi adıma konuşayım gelicek ürünin pili sıkıntılı çıkarsa,yurtdışında 15 20 tl ye sipariş verip pilleri yenilerim ben.
    Benim ürün gelmedi henüz gelsin detaylı bir inceleyim önceden açılıp kullanılmışmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 16 Mart 2016; 11:32:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    bildiğim tek şey var, Heifer ürünlerini bim sattı bu zamana kadar. Ama bu ürün hiç satılmadı. Belki bir mağazasında piyasaya sürmeye çalışmışlardır, iade olmuştur, belki satışa çıkmadan arızalı olduğu anlaşılıp toplanmıştır veya Bim, Avansas'a satmıştır.
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Belkide,olabilir tabiki.

• Bim in fiyat etiketlerine bakarsanız 13-05-2014 tarihli olduğu gözüküyor,2 yıl olmuş nerdeyse2 yıl boyunca o piller boş boş beklemiş zannedersem,bunca zaman boş beklemiş olması pilleri öldürdümü acaba

• Avansas bimin şirketi piller 2 yıl çalışmadıysa ömürleri bitmiş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyleymiş bilmiyordum.

• Bu tarz ürünün yerini tam tutmaz ama 100 liraya dremel 300 aldım 15 setli.
    Dremel ömürlük olur buna gore.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam. Link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

@Tuvania teşekkür ederiz, Formlabs (3d printer firmasıymış) kutusu paketten mi çıktı?
    Bu arada üretim tarihine ilişkin bir bilgi mevcut mu acaba? 3seneden fazla olduysa belki piller kapasitesini kaybetmiştir.

Bu arada avansas bu iade edilen ürünlere 25-30tl'den satarsa ben alırım

Dostum formlabs kutusu ürünle alakalı değil. Benim printer ın yedek alttablası.

Ürünün spatulasını kullandım 3d printerdan baskı sökmek için çok sevdim.
    Ürünün kesme parçasını kullandım 1-6 arası ayarlarda 5 e filan getirdiğimde çok güzel kesti plastiği. Arkadaşlardaki gibi bende bataryada sorun olmadı 1 saatlik şarzla 5 dk kullandım hala da kullanılabilirdi yani. Çok işim olmadığı için fazla denemedim.

Ancak pisikolojik rahatsızlık verdi bana. Normalde elim çok hassastır her işi rahatlıkla yaparım. Maus kullanırken nokta atışı hareket ettiririm. Ancak bu alet titreşimle çalıştığı için elimin ayarını bozdu sanki. 2 saattir maus tutarken filan sıkıntı mı yaşıyorum desem elimin eski ayarı yok. Kendimi kötü hissettim biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Nerden aldınız hocam. Link var mı?

Şuan 145 lira yapmışlar ama uzunca bir süre 99 liraya sattılar , arada yine satabilirler.

http://www.e-hirdavat.com/Dremel-3000-El-Motoru-15-Aksesuarli-F0133000JC,PR-28238.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=_RUylSDCZoo

bundan alacaksın süper iş yapar.
  • Makine geldi pil yarı doluydu. Beklediğimden güçlü çıktı. Metal kesme başlığı ile son hızda 4mm çelik çubuk kestim. Ahşap kesmede yavaş. Zımparalar kalitesiz. Yarım ay testereyi mdf de denedim çok güzel kesti.

Özellikle ince detay kesmede tavsiye ederim. Plastik ve metalde çok iyi iş görür. Lion pilli olması uzun vadede güven veriyor. Bu fiyata bedava.

Ek olarak dremel 3000 kesme işleri için çok zayıf kalıyor bilginiz olsun. Metal ve plastikte kesme yaparken çok tıkanıyor. Daha güçlü model tavsiye ederim.

• Dremelim var ama bu aletin en önemli özelliği dremelin ulaşamayacağı yerlere bunu sokabilmeniz. Dremelde dönme nedeniyle her yeri kesemiyorsunuz bunda ise yük kolu ileriye doğru hareket etirileceği için sıkıntı olmaz. Ayrıca dönme ile hassas kesim yapmak kesinlikle sıkıntı. Dremelden önce bunu görseydim, kesinlikle bunun kalitelisiniden alırdım..
  • BU ürünle fayans kesilir mi acaba ? Aldık umarım iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

BU ürünle fayans kesilir mi acaba ? Aldık umarım iş görür.

Fayans kesemez ama fayansa çizik atıp düzgünce kırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.