Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

bataryayı çıkartıp şarj aletine takıyorsunuz. Makinede adaptöre bağlanan biryer yok.(paylaşılan resimlere göre)

Sıkıntı büyük o zaman..

Pilli makinelerin hiçbirinde şarj esnasında makine calistirilamaz.

Yok öyle bir şey ...
    El aletlerinde önemlidir şarja takılıyken çalışması...
    Mesela traş makinesi 2 yılda çöp olur pilli olup kablo ile çalışmazsa.

benim aldığım bir traş makinesi 2 de akülü küçük vidalama şarjdayken çalışmazken; braun traş makinem çalışıyor. sanırım şarjdayken çalışması için ekstra maliyetli bir şeyler gerekiyor ki ucuz ürünlerde olmuyor. benim düşüncem bu

ben de gaza gelip aldım. elbet kesecek biçecek şeyler olur iyi olur bu alet, umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 17 Mart 2016; 15:16:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

quote:

quote:

quote:

bataryayı çıkartıp şarj aletine takıyorsunuz. Makinede adaptöre bağlanan biryer yok.(paylaşılan resimlere göre)

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...

benim aldığım bir traş makinesi 2 de akülü küçük vidalama şarjdayken çalışmazken; braun traş makinem çalışıyor. sanırım şarjdayken çalışması için ekstra maliyetli bir şeyler gerekiyor ki ucuz ürünlerde olmuyor. benim düşüncem bu

ben de gaza gelip aldım. elbet kesecek biçecek şeyler olur iyi olur bu alet, umarım

Tıraş makinesi çalışırken 300-400ma akım çeker bunu sarj adaptörü sağlayabilir. El aletleri çalışırken 4-5 A akımla beslenmelidir. Heifer cihazın adaptörü 500ma çıkışlı. Bu güçle cihazı calistiramaz. Bu aleti elektrikle çalıştırmak için 100w 6-7 A çıkışlı bir trafo kullanılabilir. Pili ölen sarjli matkaplari böyle kullananlar var. Cihazın boş bir yerini kesip dc konnektor takarak güçlü adaptorle elektrikte kullanabilirsiniz.

Son olarak cihazla kesme işlemi yaparken cihazı sikistirmadan boşta birakin. Kesilen malzemeye doğru baatirirsaniz cihaz yapısı gereği kesmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 17 Mart 2016; 15:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...

Aynen öyle benzer modelde 40-50 lira fark oluyor.
    Ben de sürekli şarjda takılı kullanırım oradan biliyorum.

Bakalım aldık dayanamayıp.
    Olursa ahşap malzeme ile çatal ,kutu, küllük vs denemesi yaparım bunla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...

Tıraş makinesi çalışırken 300-400ma akım çeker bunu sarj adaptörü sağlayabilir. El aletleri çalışırken 4-5 A akımla beslenmelidir. Heifer cihazın adaptörü 500ma çıkışlı. Bu güçle cihazı calistiramaz. Bu aleti elektrikle çalıştırmak için 100w 6-7 A çıkışlı bir trafo kullanılabilir. Pili ölen sarjli matkaplari böyle kullananlar var. Cihazın boş bir yerini kesip dc konnektor takarak güçlü adaptorle elektrikte kullanabilirsiniz.

Son olarak cihazla kesme işlemi yaparken cihazı sikistirmadan boşta birakin. Kesilen malzemeye doğru baatirirsaniz cihaz yapısı gereği kesmiyor.

güzel bilgiler. teşekkürler. benim pilde sorun çıkmadı. pilde iki kademe ışık vardı .biraz kullandım. bitti şarja taktım şimdilik . alet deneme amaçlı biraz kullanılmıştı.

• Ürünü üreten firma ve aldığımız ürün alt linkde,fena bir firma değil yeri yurdu belli:)
    http://wintech-tools.com/en/productshow_3_21.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane aldım henüz kargolanmadi kötü bir mal değildir diye düşünürken batarya problemi yaşayanlar oldu benimkiler saglam çıkarsa epey işimize yarar umarım
    Sonuçta pek te yapılacak bir işim de yok ama her evde olması gereken bir alet bu fiyatta gayet ucuz 2 aleti 107 liraya aldım
    Bir arkadaş piller için yazmış o pillere baktıM en ucuz batarya 8 euro gerisini siz düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: msavas2626

2 tane aldım henüz kargolanmadi kötü bir mal değildir diye düşünürken batarya problemi yaşayanlar oldu benimkiler saglam çıkarsa epey işimize yarar umarım
    Sonuçta pek te yapılacak bir işim de yok ama her evde olması gereken bir alet bu fiyatta gayet ucuz 2 aleti 107 liraya aldım
    Bir arkadaş piller için yazmış o pillere baktıM en ucuz batarya 8 euro gerisini siz düşünün

Hocam 2 tane fiyati nasil oldu?

• Bir inceleme videosu görmedik.
    Biz gorene kadar da urun bitecek galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: msavas2626

2 tane aldım henüz kargolanmadi kötü bir mal değildir diye düşünürken batarya problemi yaşayanlar oldu benimkiler saglam çıkarsa epey işimize yarar umarım

Hocam 2 tane fiyati nasil oldu?

Yeni üye oluyorsun avansasa ordan 100 e 10 tl kod veriyor ama telefonla arayıp aliyosun 100 lira olması için birde 1 liraya bisi alıp 107 lira ya geliyor

• Alet az önce geldi sorunsuz olsa kesinlikle sıcak fırsat kutusu aparatları filan iyi sıfır hepsi. Yalnız bataryası dert .., gelen boştu yeni sarja taktım 4-5 dk sonra denedim cok az calıştı... Buyuk ihtimal şarj da tutmayacak .... Bunların bataryaları pahalıdır elle değişim zor olur ama bilen yapabilir(riskli biraz) olursa arkadan delip bağlayıp kablolu fiş ile calıştırıp kullanıcam ama bunu yapmak da zor riski de fazla(alette cok açıklık var) ... Neyse aksama kadar pili dolsun çalışırsa inceleme yaparım.

• Bu aletin makas işlevini kullanabilen var mı?
    Ben kullanamadım da...
  • Bu ürünle bir çok iş yaptım (bu marka değil) ev ortamımda bir çok işinizi görür taş motorunun yaptığı ufak işleri yapabilirsiniz faydalı bir alet fakat enerji sıkıntısı çekmemeniz gerekiyor yarıda şarj bitmesi çok can sıkabilir kablolu almanızı tavsiye ederim

• Cihazi şarj etmeme ragmen çalışmıyor.MH servise gönderin yada iade edin dedi.

• metro kargo gibi saçma sapan bir firmayla göndermişler ürünü ne telefonlarını açıyorlar ne ürünü teslim ediyorlar gelsede denesek en azından...
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Aynı rezil durumla karşılaştım maalesef,iki gün boyunca kargoyu getirmediler,en son kargoyu getirmişler ama getirdikleri yer bulunduğumuz adresin 100 metre ötesinde ilgisiz alakasız bir dükkana bırakıp gitmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 18 Mart 2016; 14:48:35 >
  • Ürün geldi 2 side saglam batarya biri boş diğeri yarım dolu boş olan pili sarja taktım dolmasını bekliyorum henüz kesim yapmadım ama 6. Kademe çok güçlü keser gibi duruyor alanlara hayırlı olsun güzel bir alet biraz sesli çalışıyor
    Bataryası için bile alınır eğer saglam bataryali çıkarsa

• Arızalı ürünü değişim için geri gönderdim.Müşteri hizmetleri ile görüşmemde bu üründe çok arıza çıktığından direk iade alınıp hesabınıza tutar kadar çek yüklenir,çeki iptal ederseniz paranız hesabınıza yatırılır bilgisini verdi.Çok arıza çıkması beni düşündürüyor,tekrar sipariş konusunda kararsız kaldım.
  • Bugün geldi, bim in iadesi olduğu belli, şarjı yoktu on dakika şarj edip taktım, takmam ile beyaz duman çıkması bir oldu, kutunun üzerindeki ithalatçısına telefon ettim, durumu anlattım getirin bakalım dedi servis müdürü, baya ilgili idi.

• quote:

Alet az önce geldi sorunsuz olsa kesinlikle sıcak fırsat kutusu aparatları filan iyi sıfır hepsi. Yalnız bataryası dert .., gelen boştu yeni sarja taktım 4-5 dk sonra denedim cok az calıştı... Buyuk ihtimal şarj da tutmayacak .... Bunların bataryaları pahalıdır elle değişim zor olur ama bilen yapabilir(riskli biraz) olursa arkadan delip bağlayıp kablolu fiş ile calıştırıp kullanıcam ama bunu yapmak da zor riski de fazla(alette cok açıklık var) ... Neyse aksama kadar pili dolsun çalışırsa inceleme yaparım.

Sonucu bekliyorum, içinden 2 pil mi çıkıyor acaba ?
  • Kısa bir inceleme yapayım o zaman.
    Bana gelen boş bataryayı 10 dakika şarj ettim çalıştı 1-2 saniye sürdü pili bitti... Yani bu aleti güzelce şarj etmek gerekiyor ,
    2 saat sonra tam şarj olmadı (2 de kaldı )Sonra dışarı çıktım toplam 5 saat sonra geldiğimde tam doluydu.

Malzeme içeriği iyi , eğer uzun süre düzgün idare ederse tam olarak sıcak fırsat olur ama uzun süre gitmesi şüpheli...
    Bu yüzden faturanıza iyi sahip çıkın

Fotoğrafları çok küçük boyuta getiriyorum sıkıntı çıkmasın diye.. s'image gerenk yok 150 kb teki
    Bazı parçalarda makine yağı var , açar açmaz her yere koymayın.

Malzeme içeriği;

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

Zımparalar 4x6 tane var cırt cırtlı .. Bunlar vidalanmıyor ama sağlam tutunuyor. 4 model de farklı kalınlıkta.

Çantası çok iyi , içine eva mat tarzı bir şey koyup kamera kutusu yapılabilir. Çinden daha pahalıya geliyor sadece kutusu.

Bataryası ve şarj aleti... Bataryanın içini tam göremedim ama 4 tane pil olabilir , bilmiyorum yine de.

Çalışırken öne ışık tutması güzel. Batarya göstergeleri güzel, güç arttırma yeri sorunsuz çalışıyor.

Kullanacağım malzemeler , karton - pvc boru - alüminyum boru - ahşap(sert)

Testere ve karton denemesi.

1. seviye en küçük çizgi , 2. seviye orta düşük çizgi , 3. seviye ve sağlam tutuşta kesecek seviyeye geliyor.

Ahşap sert olduğu için çok zorladı yine de daha yumuşak ahşaplarda iş yapar.

Pvc boru daha 1. seviyedeyken bu hale geliyor , güç arttırınca kesmesi çok rahat.

Alüminyum boru uğraşınca kesilebilir yalnız bunun testeresi biraz kalın olabilir. Ses çıkarması fazla olduğu için çok girmedim.

Kazıyıcı ve pvc boru... Güzel açı ve sağlam tutuş ile iyi iş yapar.. 1. seviyede böyle yapıyor.

Makas başta çalışmadı , biraz oynadım öyle çalıştı ama çok sağlıklı değil.. Fazla yüklenince tıkandı . Çok kullanışlı olmayabilir.

Zımpara 1. seviyede böyle iş gördü , biraz arttırınca daha da iyi olur. Güzel iş yapar bu parçalar.

Yani sonuç olarak;

1-) Bu aletlerin batarya problemi olacak... Bunu birkaç yıl sonra gösterirse yine parasını çıkartır ama aldığınızda güzel çalışması gerekiyor.
    Bitik batarya olursa ya uğraşıp modifiye edeceksiniz ya da kendi bataryasını temiz bulacaksınız(pahalı olur)

2-) Alet ne kadar sağlam çalışır bilemiyorum ama üzerindeki açıklıkları bana fazla geldi... İçi çok rahat gözüyor oralardan.. Ter vs damlarsa yanabilir.
    Bunun haricinde makas tıkanınca alet düşük batarya göstergesini yaktı , tıkanıklık geçince batarya göstergeleri normal gösterdi.
    Alet kütleli , güzel ama çok da sağlam olmayabilir. Bunun için faturaları saklayın bir şey olursa beraber göndeririz ürünleri(mesela 1 yıl sonra)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.