Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Guzel bir inceleme olmus, elinize saglik hocam. 2 pil derken, 2 batarya anlaminda sormustum. Hani biri makinanin ustunde biri yedekte gibisinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Guzel bir inceleme olmus, elinize saglik hocam. 2 pil derken, 2 batarya anlaminda sormustum. Hani biri makinanin ustunde biri yedekte gibisinden.

Yok, tek batarya geliyor onu da çıkartıp şarj ediyoruz sonra oradan alıp alete takıyoruz.
    Bu aletin orijinal halini ve bataryasını bulmuştum sabah , bulunca birazdan koyarım.
    Güzel inceleme eline sağlık ,pil bölümünde 3 adet 18650 pil mevcut ama akü bölümünü sökmek istedim ben ama açılır bir yanı yok,siz bakabildinizmi akü bölümüne açılsa nasıl açarız sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Güzel inceleme eline sağlık ,pil bölümünde 3 adet 18650 pil mevcut ama akü bölümünü sökmek istedim ben ama açılır bir yanı yok,siz bakabildinizmi akü bölümüne açılsa nasıl açarız sizce

Orası için uğraşmadım ama bakınca tek yer görüyorum. Bataryanın sarı kilitlerinin dışa bakan yüzeyi oturtulmuş , belki buradan ayrılır.
  • Bu arada aletin orijinal adı '' CEL Multi2PRO ''

Alet aynı kalarak aparatları değiştirerek çeşitli kutularda satmışlar zamanında.

Sadece bataryası 50 dolar , daha uygunu vardır çok bakamadımhttps://cel-usa.com/products/multi2pro-li-ion-battery#.VuxbmuKLQdU

Hepsiburada farklı aparatlarla satmış ama kaça satmış?http://www.hepsiburada.com/multi2pro-akulu-cok-amacli-el-aleti-10-8v-li-ion-mt1-pm-hrtekmt1

Amazonda satışı bitmiş , 45 tane yorumu var ;http://www.amazon.co.uk/CEL-Multi2PRO-MT1-Oscillating-Multi-tool/dp/B002SN9TNG

...buralardan çeşitli bilgiler öğrenilebilir ... batarya sorununu vs bahsedenler olmuş (amazonda) mutlaka çözüm vardır yabancı forumlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 18 Mart 2016; 21:54:38 >

Geçmiş sayfalarda üreticisi çinli firmayı paylaşmış idim,üretici firma kutu üstünde mevcut,farklı marka be etiketler bastırıp dünya genelinde satılan bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Geçmiş sayfalarda üreticisi çinli firmayı paylaşmış idim,üretici firma kutu üstünde mevcut,farklı marka be etiketler bastırıp dünya genelinde satılan bir ürün.

Aynen kaçırmışım , büyük ihtimal ana firma yukarıdaki firma olmalı amazonda olduğuna göre...
    Tabi aynı fabrikadan başka markayla çıktığı da fazladır.. Biz batarya sorununu halledelim yeter...
    Olursa bu aleti uygun bir kesici alıp balık temizlerken kullanmak istiyorum(arada haftada 50 kilo balık temizlemek durumunda kalıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli56

Bu aletin makas işlevini kullanabilen var mı?
    Ben kullanamadım da...

kullandım sıkıntı yok. yuvasına tam otursun iyi sıkın vidayı.. içerideki beşgen ile aletteki beşgen tam otursun.
  • Ürünün uçları iyi değil kesim 1. Kademede iyi değil ama sert malzeme de denedim 6. Kademede denesemde çok ses olunca vazgeçtim makası gayet iyi makası takamayan arkadaş iç tirnaklarin durumuna iyi bakıp otuttursun alttaki elin tuttuğu yerde ki yuvaya gelecek şekilde oturtsun çalışıyor bu şekilde f/p olarak iyi ama çok biseyde beklemeyin

• msavas2626 M kullanıcısına yanıt
    Elbette aman aman bir makina değil ama iş te görür görmez değil,Evde ustanın gelmesi gereken bir işi bu alet bir yada iki kere yapar ise ,zaten kendini amorti edicek,makina sonrasındaki her iş kar etmeye başlicak.

• Burda da nerelerde kullanılacağına dair video var

• Acele etmeden sabırla kullanırsanız işinizi yarım bırakmaz sarjli olması hem avantaj hemde dış kullanım için iyi makasida iyi ama umduğumdan daha yavaş kesiyor 60 liraya bataryası zaten cihaz bedava bataryasini sarjli matkabimda kullanabiliyorum başka marka olsada ayarladım

• üzerine gelen polisaj bez ile araba farlarının lekelerini silebilirmiyim. Deneyeceğim bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

üzerine gelen polisaj bez ile araba farlarının lekelerini silebilirmiyim. Deneyeceğim bakalım..

Temizleyen ürünü bulup uygularsan temizlenir

• Ürünü Evdeki Süpürgelikleri Kısaltmak İçin Kullandım Yerinden Sökmeden Çok Bastırmadan Sabırla Yaparsanız Güzel Kesiyor.. Fakat Biraz Sesli Çalışıyor Tek DezAvantajı Bu.. Zımpara Uçlarıda Bir Sürü Çıktı Farklı Kalınlıkla Biraz Kullandım İşe Yarıyor.. Tam Bir Hobi Aleti Gibi :) Ürünün Batarya Problemi Olmadı Haftasonu 3-4 Defa Kısa Aralıklarla Şarj Ederek Kullandım Ürün Bana Göre Gayet Başarılı
  • ee alalımmı ne dersiniz
  • aldım şarjzı bitikti şok yaptım şimdi şarjza koydum 6 saat sonra deneyeceğm
  • 2 adet sipariş ettim. Bakalım bizim şarj durumu ne olacak.
    2 sini kdv dahil 95TL ye mal ettik bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

aldım şarjzı bitikti şok yaptım şimdi şarjza koydum 6 saat sonra deneyeceğm

Nasıl şok yaptınız, bendekide çalışmadı, birde öyle denemek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

aldım şarjzı bitikti şok yaptım şimdi şarjza koydum 6 saat sonra deneyeceğm

Nasıl şok yaptınız, bendekide çalışmadı, birde öyle denemek lazim.

pili dışardeyken artı ve eksi noktalarına ölçüm yaptım bende bulunan akü şarjz cihazını kısa aralıklarala doğru yre değdirdim ölçümde 9,80 v görünce sarza koydum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.