Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde Kapılardan Önce Laminant Yaptırıp Süpürgelikleri Uzun Bıraktırmıştım.. dekupaj Benzeri Birşeyle Sökerek Kesmeyi Planlarken Bu Ürünü Gördüm Ve Sipariş Verdim umarım Parçalamadan Kesecek Güzel Bir Ucu Vardır (Yoksada Yapı Marketlerde Bulabileceğimi Düşünüyorum) Teşekkürler.
  • ürün elime geçti.Geldiğinde şarjı sıfırdı yaklaşık 2 saatlik sarj ile önce üç ışığı full yandı bataryayı takınca , yarım daire testere aparatı ile 2cm çapında bir verniklenmiş dolu-sert tahtayı 15-20 saniye içinde sorunsuzca kesti 6. kademede kullandım bu iş için..oldukça iyi devir alıyor..bu iş bittiği gibi baktım şarj 1 kademe düştü( ama uzun süre boş kalmış ve 400 ma bir şarj aleti ile 2 saat şarj olmuş bir batarya için normal gibi ) sonra makas ucunu taktım ve evde ne bulduysam kestim , karton , muşamba , plastik , lastik ...umduğumdan çok daha iyi ve düz olarak kesiyor..ik kademe şarjı var gözüküyor şuan , zorlamadım ve tekrar şarja taktım bataryayı.Alet belki süper bir ürün değil ama 60 tlye aldığımı düşünürsem ve sürekli bu ürünü el altında tutmayacak arasıra kullanacak ben için bu alet bu paraya bedava.. bu paraya pense-tornavida seti satıyorlar..

ürünün orta uzun vadede aksesur ve bataryası bulunabilirse..yıllarca kullanılabilecek bir hobi aletim oldu demektir..tam bir büyük oyuncağı , içinden birçok çeşit zımpara kağıdı çıktı bu kadar çok aksesuar bwklemiyordum doğrusu..sanırım makas , daire testere , düz testere, kazıyıcı spatula , zımpara parçası ve yaklaşık 20 civarı zımpara kağıdı( farklı yüzey ve sertlikler için) parlatma parçası ( polisaj) ve bağlantı aparatları var , batarya cihazı stand şeklinde güzel bir şekli var ve şarj adaptörü kutu içeriğinde, sert plastik kutusu tüm aparatları ile aleti içinde barındırabilecek yapıda..

full şarj sonrası denemeleri burada sizlere , fotoları ile paylaşacağım , selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaycvs -- 16 Mart 2016; 23:03:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Dremelim var ama bu aletin en önemli özelliği dremelin ulaşamayacağı yerlere bunu sokabilmeniz. Dremelde dönme nedeniyle her yeri kesemiyorsunuz bunda ise yük kolu ileriye doğru hareket etirileceği için sıkıntı olmaz. Ayrıca dönme ile hassas kesim yapmak kesinlikle sıkıntı. Dremelden önce bunu görseydim, kesinlikle bunun kalitelisiniden alırdım..

Yani... Ama dremel ile daha ayrıntılı işler yapılabilir gibi.
    Bende de bir tane lotus 210 parca set var simdi dremel 3000 de var..
    Bundan da alıcam galiba, cok isime yarıyor bu aletler...

Bu arada bu ürün şarjda takılı iken full güçte çalışıyor mu?
    Uzatma kablosu yaparak pilsiz kullanılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu aletin aparatları karakoyde vardı , görüyordum orada... Fiyatları bilmiyorum. Batarya ise anlaşıldığı üzere problemli bu konuda alternatif bulunmalı.

• 4 tane aldım ne olur ne olmaz satarım teşekkürler
  • Bir adette ben sipariş verdim umarım beklediğim gibi bir ürün çıkar.

• Güzel birşeye benziyor. Evde ufak tefek bütün tamirat işlerinde kullanılabilir :)
  • Li-ion pilleri degistirmeyi dusunecek arkadaşlara ciddi tavsiye vereyim.

Kafanıza göre pil alir degisirseniz zorlanmada pilleri elinizde patlatirsiniz kendinizi ciddi şekilde yaralarsiniz.

İon kimyasini bilmeden lütfen degistirmeyin pilleri.

Bu cihazin 1300mah olmasi o pillerin yüksek akım verebilen cinsten olduğunu düşündürüyor bana.

Şöyleki piyasaki kalitesi belli olan samsung 2600mah pillerin güvenli akımı 1.5C yani Kullanım amper gücü 3.9amperdir. 4 amperde de kullanilir. Sonrasında ciddi ısınacak hatta patlayacaktir.

1300mah high C başka bir ion pilin güvenli akımı 10C yani 13 amperde rahatlıkla kullanilabilir.

Dikkat edin güvenli çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Sabaha kadar şarj da beklettim sabah denedim çalışmadı.İade kaydı açtırdım,bekliyorum.

Aynı durumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

quote:

Orijinalden alıntı: stoploss30

Sabaha kadar şarj da beklettim sabah denedim çalışmadı.İade kaydı açtırdım,bekliyorum.

Aynı durumdayım.

Şarzda iken çalışıyor mu?

• Avansas istanbul dışına metro kargo diye saçma sapan bir kargo firmasıyla anlaşmış onla gönderim yapıyormuş 2 gündür kargo gelcek ortada yok ürün,adamların şubelerinin telefon numaraları bile kullanım dışı bu metro kargonun ulaşmak ne mümkün,kargo takip sayfasıda allaha emanet,

Avansası aradım nerden buldunuz bu metro kargoyu diye deneme amaçlı şimdilik diyorlar,başka denencek firmamı yok ya,kargo parasınıda veriyoruz ürünlerin,

Ürünü hala teslim alamadığım için pil iyimi kötümü göremedim daha.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    bataryayı çıkartıp şarj aletine takıyorsunuz. Makinede adaptöre bağlanan biryer yok.(paylaşılan resimlere göre)
  • Alıp sorunsuz kullanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: swatsat

Alıp sorunsuz kullanan varmı

Boş pil 3.5 saatte doldu. Makas aparatı çok güzel jilet gibi keskin. Cihaz güçlü bunu çalışınca anlıyorsunuz. Kesme bacaklarının kalitesi düşük şimdilik iyi kesiyor ama kısa sürede bozulur gibi görünüyor. Kaliteli aksesuarlar çok pahalı makineden pahalı. Bosch kesme ucu alayım dedim 80 90 lira. Dremel aksesuarları zaten çok pahalı.

Cihaz zorlaninca pili koruma amaçlı kendini kapatıyor. Plastik kalitesi düşük.

Bu cihazda en rahatsızlık veren husus kullanım sonrası elde ciddi derecede duyarlılık oluşuyor. Birkaç dakika kullandım elim birkaç saat sonra bile karıncalanmaya devam etti. Bana özel bir durum olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

bataryayı çıkartıp şarj aletine takıyorsunuz. Makinede adaptöre bağlanan biryer yok.(paylaşılan resimlere göre)

Sıkıntı büyük o zaman..

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Pilli makinelerin hiçbirinde şarj esnasında makine calistirilamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...
    El aletlerinde önemlidir şarja takılıyken çalışması...
    Mesela traş makinesi 2 yılda çöp olur pilli olup kablo ile çalışmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 17 Mart 2016; 15:00:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...
    Mesela traj makinesi 2 yılda çöp olur pilli olup kablo ile çalışmazsa.

Troll detected

Blok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı büyük o zaman..

Yok öyle bir şey ...
    Mesela traj makinesi 2 yılda çöp olur pilli olup kablo ile çalışmazsa.

Troll detected

Blok

Sıktın ama tutmadı.

Başka sefere..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.