Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackSea14

bekledim bekledim 2 gün önce sipariş verdim, az önce geldi heifer el aleti, Üretim tarihi 2013'müş :( Şarjı yoktu, 1sn çalıştırabildi, şarja taktım şimdi. Sıfır, ambalajında olarak geldi.

3d yazıcı edinebilirsem, kendime şarjlı batarya üretmek istiyorum, belki 6 hücreli de olur :)

Sonuç ne oldu? Normal şarj alıp çalıştı mı? Bildirebilirseniz memnun olurum.
  • Abi kullanıcısına yanıt
    4 saat şarj ettim, daha da şarj alacaktı, denedim normal, sıkıntısız çalıştı.
    Aksesuarlarını deneyeyim dedim, makas işlevini gören aksesuarı çalıştıramadım :) diğerleri çalışıyor. Büyük ihtimalle aküden ve başka bir adaptörden, cihazın batarya girişine güç verip kullanırım zaten. Piller bitik olduğunda kendim pilleri değiştireceğim zaten. Asıl ürün sıkıntı çıkarmasın yeterki.
    Bu arada metal kesme işinde kullanmamayı düşünüyorum, aksesuarları uzun ömürlü olsun :)

EDİT: Makas için pulu kullanmadan vidalayın. Makas biraz sert gibiydi, pul ile deneyince olmamıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea14 -- 31 Mart 2016; 2:10:44 >
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben de aldım, akü boştu, denemeden şarja bağladım. Şarj bitince yeşil ışık söndü, sadece kırmızı ışık kaldı.
    Gürültüsü normal. Bu cihazlar gürültülü çalışır.
    Alet bağlantısında önemli notlar:
    1- Makas için pullar kullanılmayacak. Makasın beşgeninin aletin ucundaki beşgene oturması lazım. Buna dikkat edin.
    2- Kendi aletlerinin montajında beşgenli pul kullanılmasa da olur. Önce kesici alet, sonra takılmak istenirse beşgenli pul daha sonra diğer pul takılacak.
    3- Başka marka bir kesici alet kullanılacaksa ucu uymayabilir, bu takdirde: önce beşgenli pul sonra yabancı kesici alet sonra diğer pul "çok sıkılarak" takılacak. Bu motorla her marka kesici alet kullanılabilir.
    Bu fiyata çok iyi bir alet.
    teşekkürler, yalnız benim batarya kapasitesi çok düşük galiba, şarjdan sonra çalıştırınca 2 ışık anca yanıyor. Zora gelmeden kendi kapanıyor :(
    Ayrıca makas bende sıkıntılı, mekanizması hareket etmiyor çoğunlukla, hareket ettiğinde kağıdı keseyim derken de makas takılıyor, hareket etmiyor.:(
    12volt 3 amper adaptör ile çalıştırmayı deniyeceğim, eğer performansından memnun kalırsam, bataryanının pillerini değiştireceğim. Elimde pil mevcut.

Bu arada fayans aralarını kesmek için yarım daire olanı mı kullanayım sizce? Dieğr markalarda sarı renkli yarım daire ile kesiyorlar, elmas uçlu sanırım onlar, bizimkilerde yok:(
    bataryayı tam doldur dolduğunda ışığı sönsün
    beşgene oturmazsa makas bahsettiğin sıkıntıyı yapar

• Sipariş verdim bakalım nasıl bir oyuncak çıkacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

teşekkürler, yalnız benim batarya kapasitesi çok düşük galiba, şarjdan sonra çalıştırınca 2 ışık anca yanıyor. Zora gelmeden kendi kapanıyor :(
    Ayrıca makas bende sıkıntılı, mekanizması hareket etmiyor çoğunlukla, hareket ettiğinde kağıdı keseyim derken de makas takılıyor, hareket etmiyor.:(
    12volt 3 amper adaptör ile çalıştırmayı deniyeceğim, eğer performansından memnun kalırsam, bataryanının pillerini değiştireceğim. Elimde pil mevcut.

Bu arada fayans aralarını kesmek için yarım daire olanı mı kullanayım sizce? Dieğr markalarda sarı renkli yarım daire ile kesiyorlar, elmas uçlu sanırım onlar, bizimkilerde yok:(

http://www.hepsiburada.com/diy-pmf-promo-3-lu-seramik-seti-p-HRBSCH2607017324
    fayans araları icin ben bunu aldım urun henuz gelmedi. Bu urunlerin baglantıları standart degilmi uyum sorunu yasarmıyım acaba,??
    bukonuda yardımcı olabilecek arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum, tesekkurler.

• turkuwaz kullanıcısına yanıt
    heifer'in bağlantısı beşgen, ürünün burada paylaşılan resimlere bakarsanız orada 15genli parçalar takılıyor beşgene tam oturan,
    ayrıca kutu içerisinden sanırım diğer markaların uçlarını da takabileceğimiz bir dayama pulu çıkıyor.(emin değilim) zımpara ve polisaj aparatlarını takmak için kullanılıyor aslında. Bu dayama pulunun hepsiburada.com'da satılan uçların deliklerine denk gelecek yeri yok kesinlikle ama Sıkıca temas etmesi ile iş görür mü bilemiyorum , HB'den siparişinizi hemen vermemenizi tavsiye ederim, sipariş verdiyseniz iptal edin az para değil çünkü linkini paylaştığınız parçalar.:(
    sagolun sırf derz araları icin almıstım aslında, bende hayal kırıklıgı olusturdu bu parcalar cıkmadıgı icin, buna uyan aparatları nereden bulabilirim yurt dısı olmayacak.
    Benimkinin şarjı normal gibi. Tam bir deneme yapmadım.
    Makasta zannederim benimle aynı sıkıntınız var. Makasların kesici ağızları sırt sırta geliyor. Biraz cimrilik edip bıçakları kısa tutmuşlar. Yakından incelerseniz göreceksiniz. Takmadan önce makas ağızlarını iyice açın ve eğer ters ise arkadaki bıçağı öne öndeki bıçağı arkaya alın. Ben daha çalıştırmadan problemi gördüm ve öyle düzelttim.
  • Bu aletten alan arkadaşlar şu adaptörü alırsa her türlü bıçağı kullanabilir:
    http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-CEL-ADAPTER-TO-TAKE-FEIN-TYPE-BLADES-PENTAGON-DRIVE-CEL-MT3-POSITIVE-LOCK-/251384158885
    Direk kullanabileceğiniz diğer seramik kesicileri ise önceki mesajımda belirttiğim gibi, kullanım kılavuzundaki 11 numaralı Baskı kilit contası ile 12 numaralı baskı contası arasına iyice sıkıştırmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abi -- 1 Nisan 2016; 1:05:16 >
    yani makasın parçalarını tamamen sökelim mi? Dediğiniz sorunu bende görüştüm, fazla açınca kendini diğer bıçağın gerisine atmıştı.
    Yalnız benim güzel bir adaptör ile besleme yapmam lazım şuanlık. 12volt 3amper adaptör kullandım(belki 3a verememiştir) motoru döndürmedi bile :( Sanırım 11-13 voltluk bir laptop adaptörü bulmam gerekecek. Aküden de bi deneyeyim bir de.
  • 18 mm suntalem
    Bu mesaja eklenen görseller:

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

Makası sökmeye gerek yok. Sökülebileceğini de zannetmiyorum. Makası iyice açıp biraz zorlayınca bıçak diğer tarafa atlıyor ve düzgün kesiyor. Yani sırt sırta gelen makas bıçaklarını yüz-yüze çevirmek lazım. Sökmeden oluyor, ben yaptım.
  • Benim alette geldi. Gayet düzgün çalışıyor. Güzel fırsat oldu. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Bu mesaja eklenen görseller:

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

• arkadaslar seramik arası derzoller icin icinden parca cıkmadı bende bugun, Yarı dairesel Salınımlı Karbür Testere 63mm 3,55 dolar = 10,19 ytl aldım, kargo ucretsiz.
    http://www.banggood.com/63mm88mm-Quick-Release-Semi-circular-Oscillating-Carbide-Saw-Blade-p-987375.html
  • turkuwaz kullanıcısına yanıt
    normal kesici dişli yarı dairesel uç fayans aralarını yapmaz dimi?
  • Bu alet suntayı düz şekilde kesebilir mi ?
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    keseceğiniz mesafeler kısa ise keser, ama uzun ise sizi bıktırır :( Ayrıca kaç mm sunta?
    Ahşap kesmede cihaz yavaş, pvc boruyu güzel kesiyor mesela. Zımpara da güzel ahşap üzerinde.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.