Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackSea14

keseceğiniz mesafeler kısa ise keser, ama uzun ise sizi bıktırır :( Ayrıca kaç mm sunta?
    Ahşap kesmede cihaz yavaş, pvc boruyu güzel kesiyor mesela. Zımpara da güzel ahşap üzerinde.

Evde 18mm sunta parça 200cm x 50cm civarında bunu kesip raf yapmak istiyorum misal 30-40 cm uzunluğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

keseceğiniz mesafeler kısa ise keser, ama uzun ise sizi bıktırır :( Ayrıca kaç mm sunta?
    Ahşap kesmede cihaz yavaş, pvc boruyu güzel kesiyor mesela. Zımpara da güzel ahşap üzerinde.

Evde 18mm sunta parça 200cm x 50cm civarında bunu kesip raf yapmak istiyorum misal 30-40 cm uzunluğunda

O zaman size daire testere lazim. Bu tarz aletler ile iyi performans alamazsiniz. Daire testere ile maks. 10 dk icinde isiniz bitmis olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkuwaz kullanıcısına yanıt
    memnun kalırsan haberimiz olsun sipariş verelim
  • peki dekupaj testere alsak işimizi görmez mi hocam?
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    bu heifer ile düz bir kesim yapamayabilirsiniz,
    Daire testere ile düz kesim yapabilirsiniz, sanırım bim'e 100tl'ye gelecek
    Dekupaj testere ile düz kesim yapabilirsiniz,

Ama tabi hangisi en çok işinize yarayacak onu bilip alın, dekupaj ile istediğiniz şekilde kesim yapabilirsiniz, dekoratif işler mümkün.
    arkadaşlar bende aleti şu kampanya koduyla aldım yanında başka ürünlerde aldım 113 tl ürün 93 tl aldım yada 2 adet alınıp biriyle ortak daha uyguna geliyor. 60 cmlik 2 cm kalınlıgında sunta kestim. önce düşük kademede kesiminiz için bir hat oluşturun sonra giderek kademeyi arttırın testere kullanır gibi ileri geri hareket ettirin sonuç gayet iyi. yarım saatte 2 adet raf kestim biraz sabır ve el becerisiyle pratik.
  • Almamak için çok direndim ama evlilik arefesinde usta gerektiren bir sürü iş çıkacağı için pes ettim ve aldım. İnşallah sağlam çıkar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyante

arkadaşlar bende aleti şu kampanya koduyla aldım yanında başka ürünlerde aldım 113 tl ürün 93 tl aldım yada 2 adet alınıp biriyle ortak daha uyguna geliyor. 60 cmlik 2 cm kalınlıgında sunta kestim. önce düşük kademede kesiminiz için bir hat oluşturun sonra giderek kademeyi arttırın testere kullanır gibi ileri geri hareket ettirin sonuç gayet iyi. yarım saatte 2 adet raf kestim biraz sabır ve el becerisiyle pratik.

Hocam düz kesti mi resim atabilir misiniz?

• quote:

peki dekupaj testere alsak işimizi görmez mi hocam?

Hocam duz kesim icin daire testereden sasmayin digerleri ile iyi performans elde edemezsiniz.
    Ben de ilk basta dekopaj almistim ama testere salinim hareketi ve kesim hizi yuzinden duz kesemiyorsunuz. Kestiginiz yuzey dalgali oluyor.
    Daire aldiktan sonra gordum ki dekopaj icin bosa para vermisim.

• Bu arada konu ile direkt alakali degil ama saniyorum konu icerisindeki arkadaslarin isine yarayacak bir bilgi vereyim.
    Android markette skil markasinin skil DIY isimli bir uygulamasi var. Tamirat tadilat boya vs isleri icin cok basit ama ise yarar puf noktalarini bir araya getirmisler. Bir goz gezdirmenizi tavsiye ederim.

• Anladım açıkcası ben pratik taşınabilir olması açısından dekupaj yada bu aleti düşünmüştüm daire testere bana büyük ve tehlikeli geliyor nedense ama dediğin gibi iyi sonuç almak için şart gibi...
  • quote:

Anladım açıkcası ben pratik taşınabilir olması açısından dekupaj yada bu aleti düşünmüştüm daire testere bana büyük ve tehlikeli geliyor nedense ama dediğin gibi iyi sonuç almak için şart gibi...

dekupajı düz tutarsanız dümdüz keser, salınım olayı falan yaşamadım ben. Bende taşlama ve daire testerelerden tırstığım için dekupaj kullanıyorum, işimi görecek düzeyde kesim yapabiliyorum.
    Çok profesyonel bir iş yapacağım derseniz tabiki dekupaj daire testerenin yerini tutmaz. Arada bir işime yarar derseniz dekupaj yeterde artar.
    msj yeni gördüm akşam resim atarım. bu arada arkadaşlar aletleri özellikle dekupaj, daire testere taşlama gibi makinaları kullanırken çok dikkatli olun hemen hemen hergün parmak veye tendon kesisi hastalar geliyor. tedavi süreçlerinde çektikleri acıları görseniz aletleri elinize bile almazsınız. gelenler arasında hobi için uğraşan da var. mesleği marangoz olanda. tekrar ediyorum bu aletleri kullanırken çok dikkatli olun. çevre güvenliğini alın. kablolarının rahat olmasına dikkat edin.
  • Ben dün gece rüyamda aletin zımparasını kullanıyordum. Gereğinden fazla zımpara yaptı :)
    Diğer aletler hata affetmiyor malesef hobi için heifer yetiyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 \ 20 kupon kaldı ise ıkı kişi alalım veya ben alayım forumdan bir arkadasa verırım birini 43 tl den..
  • Alet budur arkadaşlar. http://www.isaleti.com/BlackDecker-MT300KA-Cok-Amacli-Alet-Raspalama-Kesme-Zimparalama,PR-14361.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassatura -- 8 Nisan 2016; 11:23:55 >
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    ne aleti bu? Güzelmiş :) bizde de şarjlısı var bunun :)

Bence bosch alın, black decker'da neymiş :)

Şaka bi yana o kadar para verip hobi amaçlı kullanacak kimse olmaz.
  • kassatura kullanıcısına yanıt
    malzemeye yanaşması sınırlı boynuzu yüzünden
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    teklifiniz çok cazip iki tane alış olmasaydım havada kapardım

tavsiyem yedek batarya niyetine saklayın ben öyle yaptım

bu fiyata yedek batarya bulamazsınız kanımca
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Üzerine ayrıca başka tip uçta takabiliyorsun alyanla.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.