Şimdi Ara

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
15
Favori
16.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

Orijinalden alıntı: unalcelebi

quote:

aldım şarjzı bitikti şok yaptım şimdi şarjza koydum 6 saat sonra deneyeceğm

Nasıl şok yaptınız, bendekide çalışmadı, birde öyle denemek lazim.

pili dışardeyken artı ve eksi noktalarına ölçüm yaptım bende bulunan akü şarjz cihazını kısa aralıklarala doğru yre değdirdim ölçümde 9,80 v görünce sarza koydum

Bizim bunu evde yapmamız zor galiba, alet güzel Iade etmekde istemiyorum ama başka çare yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 saat sonunda 12.6 volt oldu kısa bir test yaptım. gece vakti olduğu için izlenimim olumlu
    almak isteyenlere tavsiye olunur
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Aynı olayı tv tamircisi yaptı bendeki cihaza canavar gibi şarj oldu sonrasında,ama 4 5 gündür bakmadım ne oldu diye,yarın bakayım tekrar ,
    Almak isteyenlere tavsiye ederim fp ürünü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akü resimleri

Bu mesaja eklenen görseller:

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

• pillerin fiyatı 10 tanesi 64 lira ve 3000 ma
    li-ion pil olması çok avantajlı, eski bataryaların yerine pil bulamıyorduk ancak bu görsellerdeki piller çok kolay bulunabiliyor, piller her zaman değiştirilebilir alet bozulmadıktan sonra.

eğer imkanınız varsa iş gören, şarj alan laptop bataryasını söküp lehimleyebilirsiniz pil değişimi için.
    Aküyü nasıl açtınız ,alır almaz denemiştim ben ama açamamıştım ,farklı bir tekniği falan var ise bilelim sonrasında pillerde sıkıntı olursa ,pil değişimini yapar yada yaptırırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Aküyü nasıl açtınız ,alır almaz denemiştim ben ama açamamıştım ,farklı bir tekniği falan var ise bilelim sonrasında pillerde sıkıntı olursa ,pil değişimini yapar yada yaptırırız.

önde ve arkadaki delikler den düz tornavida ile tırnakları attırın açılıyoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

li-ion pil olması çok avantajlı, eski bataryaların yerine pil bulamıyorduk ancak bu görsellerdeki piller çok kolay bulunabiliyor, piller her zaman değiştirilebilir alet bozulmadıktan sonra.

eğer imkanınız varsa iş gören, şarj alan laptop bataryasını söküp lehimleyebilirsiniz pil değişimi için.

bozulursa 3000 ma lik olanlardan planlıyorum
  • Ooo , iyiymiş.... Bu pillerden fenerlerde kullanıyorduk .. Çinden hemen almayın derim değiştiririm diyorsanız , nedeni ise çoğu sahte o pillerin...

Neyse buraya kadar gelmişken ortaklaşa bir pil kararlaştıralım derim.
    Ayrıca lehim vs gerekecek galiba.. Pek anlamam ama iyi bir şekilde yapmak için neler gerekiyor bir arkadaş açıklarsa güzel olur.

• bunuda tavsiye ederim

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

• quote:

bunuda tavsiye ederim

HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL HEİFER çok amaçlı el aleti / avansas 58.88TL

kaça nerede bulabiliriz.

• radiko1 R kullanıcısına yanıt
    Ürün bu galiba ama bana biraz pahalı geldi.http://www.avansas.com/heifer-bluetooth-hoparlorlu-led-ampul.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterk -- 26 Mart 2016; 7:09:56 >
  • Emsallerinle kiyaslayin

• quote:

bunuda tavsiye ederim

bayağı ilginç bir ürün.
    sesi nasıl?

• yan komşuyu rahatsız edecek kadar yani ben kısık diniyom
  • 100/20 kod mevcuttur.
  • Sipariş verecek arkadaşlar http://forum.donanimhaber.com/m_115645263/f_//tm.htm#115650099 fırsatından da yararlanın. Genel bir kod mevcutmuş ayrıca. konuda birisi paylaştı.
  • bekledim bekledim 2 gün önce sipariş verdim, az önce geldi heifer el aleti, Üretim tarihi 2013'müş :( Şarjı yoktu, 1sn çalıştırabildi, şarja taktım şimdi. Sıfır, ambalajında olarak geldi.

3d yazıcı edinebilirsem, kendime şarjlı batarya üretmek istiyorum, belki 6 hücreli de olur :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.