Şimdi Ara

HELAL ETMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şayet helal etmeyeceğim parlak bir geleğe hakkımı.. Eğer verdiği sıralamayla gerçek sıralama arasında uçurum olursa. Neden derseniz tüm tatilimi yedi beni strese soktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PBG mi strese soktu? En ortalama,kontrollü bir şekilde kötümser davranan site o kanımca. Ne bekliyorsunuz? Trollerin buraya doluşup 40-50 puan artacak demesine 'evet abi' derken neredeydiniz? İyimser insanlardan ne istiyorsunuz? NE İSTİYORSUNUZ?
  • Yale Tıp 3 kullanıcısına yanıt
    Neden insanları umutladırıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: anarcism

Neden insanları umutladırıyorsun ?

Umutlandıracak ne demişim? GEreksiz ve boş yere umutlandıracak bir şey söylediğimi kanıtla.
  • yav ne en kontrollü kötümseri adamlar 27 puan artacak diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 3

PBG mi strese soktu? En ortalama,kontrollü bir şekilde kötümser davranan site o kanımca. Ne bekliyorsunuz? Trollerin buraya doluşup 40-50 puan artacak demesine 'evet abi' derken neredeydiniz? İyimser insanlardan ne istiyorsunuz? NE İSTİYORSUNUZ?

Kusura bakma ama bu Yaptığın harbi trollük insanların seni sevmesini istiyorsan da böyle moral verip sonradan üzülmelerini Göze alıyor musun ? Kendini mi umutlandırıyorsun anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: panikyokbengeldim

yav ne en kontrollü kötümseri adamlar 27 puan artacak diyor.

27 puan iyimser mi anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçkur ayna

quote:

Orijinalden alıntı: Yale Tıp 3

PBG mi strese soktu? En ortalama,kontrollü bir şekilde kötümser davranan site o kanımca. Ne bekliyorsunuz? Trollerin buraya doluşup 40-50 puan artacak demesine 'evet abi' derken neredeydiniz? İyimser insanlardan ne istiyorsunuz? NE İSTİYORSUNUZ?

Kusura bakma ama bu Yaptığın harbi trollük insanların seni sevmesini istiyorsan da böyle moral verip sonradan üzülmelerini Göze alıyor musun ? Kendini mi umutlandırıyorsun anlamadım

Öyle bir amacım yok ki insanların zekalarını bu kadar küçümseyecek ne yaşadın merak ediyorum. Herkesin fikri var sever sevmez. Ben kimseyi boş yere umutlandırmıyorum PBG 20 puandan civarı artıştan bahsediyor. Bunun neresi iyimser bana bunu açıklayın yoksa suçlamalarınız sizin kişiliğinizle ilgili bana bazı ipuçları verecektir...

• kötümserin babası bence 27 puan nerden artacak bi söylesinler de anlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: panikyokbengeldim

kötümserin babası bence 27 puan nerden artacak bi söylesinler de anlayalım

Haa. Evet 20 puanlık bir atış normal sayılabilirdi. 7 puanda kötümserlik payı işte.
  • Helal ediyorum beyler dağılın..

• Ne hakkın var da adamlara helal etmiyorsun adamlar sanki kafana silah dayadı gel bizden bak diye ne değişik çocuklarsınız yav.

Bu senin düşüncen tabi ama bende insanları umutlandırdığını düşünüyorum neden kanıt istedin anlamadım ki müneccim miyim ben 5 gün sonra olacakları göreyim

• Adam tahmin yapıyor onu da söylüyor zaten hellalik haramlık yok
    Virgülden sonra boş bırakılır Yale.
  • sanki zorla pbg den hesap yaptırdılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.