Yaklaşık 2 aydır arabasızlığa dün nihayet son verdim. Eski otoban faresini satıp (pejo106 xr) göya hemen bir 0 honda civic alacaktım ama sonra biraz bütçeninde verdiği açıktan 2. ele yöneldik. 2. elde otomobil aramak ve bulmak epey zormuş yada bana öyle geldi. Önceleri civic 2006-2005 lere baktıysamda bir türlü aradığım fiyatı bulamadım. sonra renault, toyota corolla, seat vb. baktım. En son bir arkadaş aklıma opel astra clasik'i soktu. 0'ında kampanya varmış gittim ama kaçırmışız. Tüm türkiye'deki bayilere telefon ettim 28.500'e 0'ını verin diye olmaz 29.900 (spor paket) oldu dediler. Bende ne yapsam derken 2006 astra clasic spor paket buldum. Beyaz 5800 km'de. Galeriden olduğu için baya kıllansamda hem yetkili servis hemde tanıdık ustalar hata boya bulamadalır. Bende kısmette bu varmış deyip 24.000 ytl'ye aldım. Artık hayırlısı. Şimdi bir hafta aracı sürüp sonra bir tüp taktırayım. Yakıttan ekonomi olsun diyorum. Bu ara Ankarada nerede tüp taktırabilirz? Artık kolay kolay araba alıp satmam diyorum. Çünkü bu iş beni oldukça yordu. (Her gün internette siteleri takip et, gazete al, telefon et. pazarlık et, düşün düşün düşün........) Herkese istyedği arabayı alması dileğiyle...
Hayırlısı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler... 106 satılır mı ya
quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
quote:
Orjinalden alıntı: Yarbay
valla ya
quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
Hayırlı olsun , sevdiklerinle birlikte mutlu keyifli günlerde kullanman dileğiyle....
quote:
Orijinalden alıntı: edilhan
quote:
valla ya
Alıntıları Göster
106 xr 1400 bg. Yoksa GTI (mıydı) değil. Ben otoban faresi diyordum sadece Aile olunca satalım biraz çoluk çocuğa uygun bişe olsun dedik. Ama dediğiniz gibi oldu çok zaman niye sattık fareyi diye düşünmedik değil (Aradığımzı bulamayınca)
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
quote:
valla ya
quote:
Orijinalden alıntı: gendarme
Hayırlı olsun , sevdiklerinle birlikte mutlu keyifli günlerde kullanman dileğiyle....
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüçler
quote:
Orijinalden alıntı: tilki01
106 xr 1400 bg. Yoksa GTI (mıydı) değil. Ben otoban faresi diyordum sadece Aile olunca satalım biraz çoluk çocuğa uygun bişe olsun dedik. Ama dediğiniz gibi oldu çok zaman niye sattık fareyi diye düşünmedik değil (Aradığımzı bulamayınca)
quote:
quote:
valla ya
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: tilki01
quote:
quote:
valla ya
satılır çünkü gt değil neyse, ben hiç ısınmamıştım zaten 106'lara göccücük oto zaten bu arada hayırlı-ugurlu olsun hocam iyi fiyat + iyi araç
quote:
Orijinalden alıntı: esdegel06
quote:
Orjinalden alıntı: tilki01
quote:
quote:
valla ya
satılır çünkü gt değil neyse, ben hiç ısınmamıştım zaten 106'lara göccücük oto zaten bu arada hayırlı-ugurlu olsun hocam iyi fiyat + iyi araç
Alıntıları Göster
hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
Alıntıları Göster
astra rahat araba cok da yakmiyor oyle ama tabi tup takilirsa ekonomi tavan yapar
quote:
Orijinalden alıntı: japonlaryapiyo
astra rahat araba cok da yakmiyor oyle ama tabi tup takilirsa ekonomi tavan yapar
Alıntıları Göster
hayırlı olsun güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: KalsiyumKarbonat
hayırlı olsun güle güle kullan
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun kazasız belasız inş.
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Hayırlı olsun kazasız belasız inş.
Alıntıları Göster
kazasız belasız inş
quote:
Orijinalden alıntı: roman abramovic
kazasız belasız inş
Alıntıları Göster
hayırlı olsun ya şu otoban faresinden bende de var kaça verdin
bendeki 98 model 100750 km de beyaz sunroof lu 1 parça değişen 1 parça boya var
he bide ön arka tampon boyalı
quote:
Orijinalden alıntı: roman abramovic
kazasız belasız inş
Alıntıları Göster
HAYIRLI OLSUN HIZA hayırrrrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
Alıntıları Göster
Aracınız hayırlı olsun. Sıfır almayı düşünürken gönlünüze göre 5400 km'de araç bulmuşsunuz. Kaza ve belanın uzak olması dileğiyle...
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
Aracınız hayırlı olsun. Sıfır almayı düşünürken gönlünüze göre 5400 km'de araç bulmuşsunuz. Kaza ve belanın uzak olması dileğiyle...
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E
Alıntıları Göster
Öncelikle herkese teşekkürler. İnşallah kazasız belasız sürmek nasip olur. lpg olayını araştırıyorum. Fazla uzatmadan taktırayım diyorum. Inun için ayrı topic açtım. Ankarada BRC diye. nipp, benim araç seninkinin mavisiydi. km:118.000'de, sunruf vardı. Sağ çamurluk boyalı, sol çamurluk değişmişti. Ön kaputta çok küçük bir boya varmış. Ben aldığımda öyle bir şey yoktu. (Boya ölçen alette gözükmüyordu). Lastikler eskiydi. Biraz bakım istiyordu. 8.750 yazdım. 8500'e 2. gün verdim. Gazete ilanıyla sattım. 0 araç için takasta tutulan markalar (Honda Toyota vb.) 7 verirken Hyundai, skoda 8 verdiler. Pazarda otoban faresine genelde 9250, 9500, 9750 veya en fazla 10000 yazan gördüm. Pazarlıkla onlarda 8500 verirler sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
quote:
Orijinalden alıntı: tilki01
Öncelikle herkese teşekkürler. İnşallah kazasız belasız sürmek nasip olur. lpg olayını araştırıyorum. Fazla uzatmadan taktırayım diyorum. Inun için ayrı topic açtım. Ankarada BRC diye. nipp, benim araç seninkinin mavisiydi. km:118.000'de, sunruf vardı. Sağ çamurluk boyalı, sol çamurluk değişmişti. Ön kaputta çok küçük bir boya varmış. Ben aldığımda öyle bir şey yoktu. (Boya ölçen alette gözükmüyordu). Lastikler eskiydi. Biraz bakım istiyordu. 8.750 yazdım. 8500'e 2. gün verdim. Gazete ilanıyla sattım. 0 araç için takasta tutulan markalar (Honda Toyota vb.) 7 verirken Hyundai, skoda 8 verdiler. Pazarda otoban faresine genelde 9250, 9500, 9750 veya en fazla 10000 yazan gördüm. Pazarlıkla onlarda 8500 verirler sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
Alıntıları Göster
Hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız sürüşler
quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Hayırlı ugurlu olsun , kazasız belasız sürüşler
Alıntıları Göster
hayırlı olsun fiyat normal model için astra iidir allah kaza bela vermesin
quote:
Orijinalden alıntı: bucakli
hayırlı olsun fiyat normal model için astra iidir allah kaza bela vermesin
Alıntıları Göster
Hayirli olsun Opel Astra'i kaca aldin ustat? bende 2.el ariyorum 2 hafta gecti. Icıime sinen araba bulamadim. Fabia-polo-Corsa-getz yeni fiesta ve astra arasinda gidip geliyorum. Butce bende 15500 civari enfazla.