Şimdi Ara

Helios 61 lvl cleric-wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 953 silk 17 gunu kalmıstır pre plus %100 sp ticket pet silkli beyaz kurt pet 60+4 staff npc item light armor bulunmaktadır charda suan max 67 dir serverda

erkoc-06@hotmail.com 275 tl sadece silk vs masrafım komik rakamlarla gelmeyin

resimler eklenecektir alıcı varsa msn ekleyenlere direk ss yollayabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkocc -- 6 Eylül 2009; 18:00:56 >

• wind senmiydin valla globallerde görmüştüm tebrik etmek gelmişti içimden:)
    hayırlı satışlar umarım bu ölü piyasada alıcı bulursun
  • tesekkur ederim :) bırakacam galiba oyunu alıcı cıktı cıktı cıkmadı napacma bilmiyorum piyasada cok dolandırıcı cıktı diye durdu kimseye guvenmiyolar artık...
  • UP!Hayırlı satışlar.
  • :) Hayırlı saytışlar ama bu fiyata zor kardeş
  • yeni server ve masrafım bu 1700 silk ve sbot almıstım sbot yeni kayıt kapalı alan adama sbot uzatması yaptırabilirim ... fiyat guzel yeni serverda bu lvl e getirmek 1. gunden belli bence zor bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalGirl35

wind senmiydin valla globallerde görmüştüm tebrik etmek gelmişti içimden:)
    hayırlı satışlar umarım bu ölü piyasada alıcı bulursun

Ha birde hangi serverdesin nick ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslık 62 Lv Xbow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bişey sorucam.
    Meteor skilini neden açmadın?
  • oyunda clericsen tum partyler sana acıktır clricler nerdeyse full ayrıca sp farmsız her skill kolay kolay acılmıyo fireboltla freespear tam yazılsıını hatırlamıyom 2. sinin :) bunlar yetiyor digerleri zaten ong vs icin :) suan 63 oldu......
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkocc

yeni server ve masrafım bu 1700 silk ve sbot almıstım sbot yeni kayıt kapalı alan adama sbot uzatması yaptırabilirim ... fiyat guzel yeni serverda bu lvl e getirmek 1. gunden belli bence zor bişi

sbot furykanın olmasın sakın.Adam size kullanmanız için verdi?
    Hesabı devretmedi.

Adam yurt dışına gitti gelince sbotu tekrar kullanacak.Adamın sbot hesabını sağa sola benim diye yazmayın.Şifreleri değiştiriyorum bilginiz olsun.Diğer arkadaşa da söyle.

Not:Furykan benim iş arkadaşım aynı zamanda oratığımdır.İrisdeki furkyan (LVL 100 archer)charı birlikte kastık.Heliso serverindekini yurt dışına gittiği için bırakmak zorunda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenasi44 -- 7 Eylül 2009; 20:48:31 >

• ? gel siteyi vereyim tam oku furkanada soyledim okumadan yazma o bende kimseyede vermedim daha aktif olmamıs 15 tl yatırılı sitede param var diyorum sizin kodu vermiyorum ozur mesajını bekliyorum....

sbot almıstım sbot yeni kayıt kapalı alan adama sbot uzatması yaptırabilirim ... bu yazımdan ne anladın sen ? sbot aktif edemiyodum yeni kayıt kapalı die ondan furkan verdi alan adama hesabı varsa uzattırcam yada yeni kayıt yaptıracaksa ilerde yaptırtabilirim die yazdım

• charı satıyorum bide senin sbot accountu dagıtacam ? hehe hic mantıklı geliyomu ya walla aksam aksam moralimi bozdunuz ...
  • fenasi44 ozur mesajını bekliyorum arkadasının iyiligi icin bu paylasımı yaptın fakat boyle bişi soz konusu degil..... lutfen yanlıs anladıysan anladıgını belirten msj at..... furkanada benden slm soyle saolsun :)
  • fenasi ozell msj attım oku
  • satısı durdurdum ileride daha yuksek lvl olunca satacam.......fenasi44 sana dediklerim gecerli herkesi aydınlat :)
  • quote:

satısı durdurdum ileride daha yuksek lvl olunca satacam.......fenasi44 sana dediklerim gecerli herkesi aydınlat :)

Arkadaşım sen ne diyorsun,ne özürü ?Kimseden özür falan dileyecek değilim.

Botun şifresini değiştirdim,gerisi beni ilgilendirmez.

Oyun karakterini kime satarsan sat,sana satma diyen mi oldu!!! İsteyen alır istemeyen almaz beni ilgilendirmez.

Not:Birde PM atıp ,FurYkaN'nın adresini isteyip durma,adam yurt dışında çok lazım olursa gelir veririr.

Üstelik adamın ismi Furkan deği ikidebir Furkan yazıp durma,sadece oyun karakterin ismi FurYkaN ,sen ancak o kadar tanıyorsun.
  • eee yanlıs anladıgını neden soylemiyosun niye hakkına giriyosun diger adamın ? suan hem beni engelliyosun hem o arkadası furkanın msn vs ver goruseyim özel mesajla yollarsan sevinirim iris deki charın guild vs bilgi verirmisin özel mesajla arkadaslarım orada sana benim icin onay bile cıkartırım saolsunlar tanıyolar beni ayrıca yanlıs anladıgınıda yazarsan ortaya bişi attın beni madur bıraktın ...
  • quote:

eee yanlıs anladıgını neden soylemiyosun niye hakkına giriyosun diger adamın ? suan hem beni engelliyosun hem o arkadası furkanın msn vs ver goruseyim özel mesajla yollarsan sevinirim iris deki charın guild vs bilgi verirmisin özel mesajla arkadaslarım orada sana benim icin onay bile cıkartırım saolsunlar tanıyolar beni ayrıca yanlıs anladıgınıda yazarsan ortaya bişi attın beni madur bıraktın ...

Arkadaşım forumu bu tür gereksiz konularlar meşgul etmek istemiyorum.

1.FurYkaN charın sahibinin adı Fatih 'dir.Benim adım Furkan dır.Ve ben senle daha önce tanışmadım konuşmadım.Seni bilmem tanımam,ne tür bir insan olduğunuda bilmem.İkidebir Furkanla konuştum deyip durma.

2.Neyini engelliyorum arkadaşım ben senin? Alan alır,almayanda almaz.

3.Öyle sürekli pm atıp adres msn isteyip durma.

Sen kimsinki adamın özel adres bilgilerini,msn vs. sana vereyim.Adam yurt dışında iş için gitti,işini gücünü bırakıp senle mi muhattab olacak.Çok lazım olursa geldiği zaman oyunda konuşursunuz.

4.Daha önce dediğim gibi botun şifresini değiştirdim.Gerisi beni ilgilendirmez.

5.Yukarıda iriswdeki charın ismini sormuşsun.Irısdeki charın ismi "FurYkaN" dır.2-3 aydır kimse girmiyor chara. Yazacak bişeyin varsa burda yaz.Bana ne senin irisi serverindeki arkdaşların onayına.Öyle bir onay mı istedik.

5.Sürekli pm atıp durma,rahatsız ediyorsun.Mübarek Ramazan insanın canını sıkma.

Neyse...Bundan daha fazla Kelama gerek yok.

Forumdaki arkadaşları rahatsız etiysem özür dilerim.Herkese kolay gelsin.

• adam hem iftira atıyo baktı tutmadı konuyu nerelere cekiyo adam 2 3 hafta yokum dedi bana emanet etti ve gitti neyse adam gelince senlede gorusur ramazan ayı diyosun mubarek ay diyosun dediklerine bak yaptıklarına bak konuyu farklı noktalara cekende sensin geldin iftira attın sanki dunyada bi sizin hesap var herkese onu dagıtıyoruz ben kac defa buradan account sattım yaptıgın iftira yuzunden beni kimse engelleyemez kendi nickim vardır kendi yuzum vardır kendi kalitem vardır show yapacagına erkeksin skrturksun madem madem buyuksun adamsın ona gore davranmanı temenni ederim ona gore işini yapmanı temenni ederim suan diger arkadas bana noldu nie vs gibi msjlar atıyo bari o adama verin ben istemem zaten bu saatten sonra diger arkadasla yani ASIL kisiyle gorusurum ben tskrlr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.