Şimdi Ara

Helix A4ten vazgectım.. LRX 6.9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan aracımda audison srx5 var. helix a4 ve jl audio 250/1 mono anfi almayı dusunuyorum. helix a4 hakkında yorumlarınız neler olur danısmak istedim. fikirleriniz ve cevaplarınız için şimdiden tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 10 Ağustos 2007; 21:56:07 >

• kendim helix darkblue 1000.1 mono anfi kullanıyorum

cok saglam markadır heLix..
    o modeli bilmiyorum ama HELIX 10 Numara
  • http://www.krcelektronik.com/site/page.asp?dsy_id=309

arkadaslar urun hakkında teknik özellikler şöyle...
  • neler baglıcaksın bu anfiye,onemli olan o ?

ayrıca kararın kesin oldugu zaman helix a4 konusunda PM atarsan yardımcı olmaya calısırım
  • kısaca bilgi vereyim.a4 ü iyi tanırım.a4 a clas bir amplidir.su an tr de a clas amfi tum markalar dahılınde 3 veya 4 model de cıkar.ses kalıtesı olarak cok başarılı bir amfi.ayrıca yuksek damping faktoru dusuk thd değerleriyle bir cok amfıden hemen ayrılan ozellıklere sahip..eğer ıyı bır component takımı ile besleyeceksen kesınlıkle kacırılmaması gerekn bır amfi.amfıde hp-lp ve bp crossover mevcut.ayrıca sağ sol her kanal ıcın ayrı ayrı gaın var.yanı 4 kanallı bır amplıde 4 adet gaın demek.kullanacağın bası bilmiyorum ama a4 dusunuyorsan takımı bozmamak adına a4 un yanına a1 mono ampli almalısın.
  • arkadaslar oncelıkle cevaplarınız ocon cok tesukkur ederım. aracımın ön hoparlorlerı focal polyglass 165vr3 arkada ise access 130 A1 var. sub olarak utopia be 21wx dusunuyorum. sımdı srx5 anfim var onu satıp a4 alıcaktım 4 kanal olması yuzunden vazgectım. 2. bı anfi ile ugrasmak istemedim... audison lrx 6.9 almaya karar verdim ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 10 Ağustos 2007; 19:44:44 >
  • kurcalamaya devam ediyoruz galiba
  • valla oyle
    sistemi resmen yeni bastan yapıyorum
  • bnce 6.9 mantıklı ama 2amfı yapsan sistemın dha verımlı olur a4 boş bı amfı degıl su zamnın en ıyyılerınden dıyebıılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caraudiohifi -- 17 Ağustos 2007; 11:16:59 >
  • zaten a4 amfi audison cephesınde vrx ile kıyaslanabilir.ben herzaman tek amfi kullanılmasındansa iki amp kullanılmasından yanayım.sistemi daha değişik configlerde kullanabilme sansımız daha çok artıyor.
    srx5 amfisinden geçiş yapacaksan h400+h1000 helix amplara bakmanı tavsiye ederim.a serisi amfiler çok daha prof.amplar.esprit serisi amfiler giriş seviyesi high end diye adlandırılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.