Arkadaşlar benim bi inca idc-304 diji. mak . var ama sürücüsünü kaybettim yenisini getirtemiyorum internettede bulamadım.. sahip olan biri varsa bana yollıya bilirmi mail adresime falan.. eğer yardımcı olursanız çok sevinirim yani webcam olarak kullanamıyorum makinayı ok.. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. hmm ya bişi daha diyim size.. hotmail adresim hacklendi.. servise mail attım sıfırlamak için bişeyler gönderdiler yaptım ama aptaalık edip gizli soruyu değiştirmemişimmm ühühühhü:( çok bütük bi aptallık açıkçası ve yine hacklandı nalet adress benim için acayip önemli bişey ya ne yapabilirim bi yardımcı olan var mı yani çıkabilirmi.. hacklanana mail adresim khelej@hotmail.com... eğer bilgisi olan varsa ne yapmam gerektiğiyle ilgili.. yardım ederse çok sevinicem yani adamların bi telefonu bile yok galiba deli olucam koskoca HOTMAİL in Türkiyede bi telefonu yok.. yada ben mi göremedim hiç :) herkeze sevgiler.. iyi günlersss...
ya ne bu kardeşim kimsenin bi bilgisi yok mu alla alla... nebiçim bi yerdir burası böyle küstüm yani kimseyle bilgilerimi paylaşmıycam.. iyi günler !!!