Şimdi Ara

HeLP Kayıp Dosya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdaki Bir Klasörü Agımdaki başka bir Mankinaya geçecegim için paylaşıma acacaktım fakat o makinada bir dosyanın gorunmesini istemiyordum ve onu paylasıma acmamak için bi ust klasore kes yapıstır yaptım makinayı kapattım ama nasıl kapattım acil geçmem gerekiyodu ve POWER tuşuna basılı tutarak kapattım Ah benim aptal kafam sonra tekrar actım aklıma geldi nasıl diger makinadan bu makinaya girecegim kapalı iken diye sonra tekrar actım ve hiç ellemeden ekranı kapatıp diger makinaya geçtim orda işlerimi hallettim geri geldigimde dosyam yoktu şu anda ararıp duruyorum ama hala bulmuş değilim bi yardım eli uzatın Lütfen....

• gelişmiş arama seçeneklerini kullanabilirsin video ise sadece video arat resim ise sadece resim arat vb.. aralarından bulursun diye tahmin ediyorum
  • Yok abi ya bulamıyo makina delirecem 5 6 Gb lık dosya gitti birşey daha var dosya kayıp fakat D: diskinde hala dosyayı var olarak gosteriyo yani Bos Alan Azalmadı ??? bi yardım edin lütfen gitti arşivim Ayarları Kaydederken Ben POWER tusuna basarak kapattım makinayı ordan dolayı bi arıza olmuş olabilirmi bi çare bulun pls format falan atsam düzelirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_HichkaS -- 26 Ekim 2005, 13:58:52 >
  • biraz daha net anlatrmısın sorununu..?
  • Yani Çavuşum bi dosyayı agda paylasıma acacaktım fakat bu dosyanın içinde bi klasor vardı ozel programlarımın oldugu onu paylasıma acmamak için basşa bi yere kes yapıstır ile aldım sonra acil cıkmam gerekiyodu o makinadan windows un kapanmasını beklemeden POWER tuşuna basılı olarak kapattım makinayı ve aklıma makina kapalı iken agdan baglanamıyacagım geldi ve tekrar actım hiç bakmadan ekranı kapatıp diger makinaya geçtim ve geldigimde kes yapıstır yaptıgım dosyam yoktu HALA bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_HichkaS -- 26 Ekim 2005, 14:36:25 >
  • format atarsan bidaha göremessin o dosyayı

RecoverMyFiles programını kur çıkartırsa bu çıkartır zaten bu program silinen bilgileri geri getirmek içindir
  • çok garip gerçekten... arakadaşların da ediği gibi gelişmiş arama seceneklerinden bi arttır tariher göre falan bakalım sonuç ne olack..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 dosya verileri bozuk hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen Hemen Hepsini Geri Getirdim diyebilirim çok teşekkürler nihat abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_HichkaS -- 26 Ekim 2005, 20:57:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.