Şimdi Ara

HELP ME!!!!! YOKSA KAFAYI YİCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gün önce bilgisayarım yavaşlamaya hatta kitlenmeye başladı bilgisayarımın özellikleri zaten imzamda var.neyse daha önceden windows açılış çubuğu 1 tur atarken şimdi neredeyse 10 tur atıyor.format atıp tekrar yükledim. ama yine olmadı msn de web camı açarken aniden kitleniyo neredeyse 5-6 dakika düzelmiyor.açılırken harddiskten sandi ufak bir çiviyi tahtaya vururmuş gibi ses çıkartıyor aralıklı halde ramleri değiştirdim yine olmadı.FORMAT ATINCA BİRŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ WİNDOWS KURULURKEN ÇEYREK TUR ATAN WİNDOWS ÇUBUĞU .ANAKART SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEDİKTEN SONRA 4 TUR ATTI.BİR ÖNERİSİ OLAN NE OLUR, YARDIM EDİN.....

• yaaa arkadaşlar yok mu bunun nedenini bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NGeN -- 2 Nisan 2006; 20:27:27 >
  • Arkadaşım, biraz daha ayrıntılı yaz. Mesela webcamı açmayınca sorun yok mu? Başka programlarda oluyor mu vs.vs.
  • ya herhangi bir durumda ya benim anakartım sata 2 yi görmüyor yada harddiskim bozuldu.ama hangisinin olduğunu bilmiyorum. boşu boşuna masraf yapmak istemiyorum.
    windowsu kuararken görüyor ama anakart driverlarını yükledikten sonra sata 1 olarak görüyor.bilgisayarım>özellikler>aygıt yöneticisinden sata 2 3gb ı seçiyorum. yeniden başlat diye ifade çıkıyor.yeniden başlattıktan sonra yine aynısı oluyor.
    windowsu tekrar yüklerken hiçbir sorun yok ama anakart driverlarını yüklerken sorun ondan sonra başlıyor.donma olayı ise herhangi bir programı başlattıktan sonra özellikle webcam olayında bilgisayar kitleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.