Şimdi Ara

Hem Eğlenin Hem PAra kazanın iyi site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google da gezinirken rastlandı sonucu buldum.sitenin işleyiş tarzıda gayet mantıklı arkdaşlar. Mesala numune ürünleri hergun evinize yolluyorlar.
    bana suana kadar dove şampuanı geldı. alaturkca cips deneme paketi geldi v.s yeni çıkan ürünlerden yolluyorlar... aynı zamanda Bu sitede Var misin Yok musun tarzında oyunlar bulunuyor ve bellı bır puanın olunca altin v.s hediyeler kazanabiliyorsun.

Ayrica, sitede yaptigin herseyden puanlar topluyorsun. Bu puanlarla hediyeler ve altın kazanabiliyorsun.
    Sen de uye olurken benim gokhan439@gmail.com adresimi referans gosterirsen ikimiz de 500 ser puan kazaniyoruz ilk uyelik esnaninda.

Kolay gelsin

bu arada sitenin adi :D
    www.renklibir.com

• Saolasın!Güzel bi site
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sana_sevdaLI

google da gezinirken rastlandı sonucu buldum.sitenin işleyiş tarzıda gayet mantıklı arkdaşlar. Mesala numune ürünleri hergun evinize yolluyorlar.
    bana suana kadar dove şampuanı geldı. alaturkca cips deneme paketi geldi v.s yeni çıkan ürünlerden yolluyorlar... aynı zamanda Bu sitede Var misin Yok musun tarzında oyunlar bulunuyor ve bellı bır puanın olunca altin v.s hediyeler kazanabiliyorsun.

Ayrica, sitede yaptigin herseyden puanlar topluyorsun. Bu puanlarla hediyeler ve altın kazanabiliyorsun.
    Sen de uye olurken benim gokhan439@gmail.com adresimi referans gosterirsen ikimiz de 500 ser puan kazaniyoruz ilk uyelik esnaninda.

Kolay gelsin

bu arada sitenin adi :D
    www.renklibir.com

tamam da dostum senin verdiğin adresi girdiğimizde bu adres geçerli değil uyarısı veriyor

• TAMAMDIR ÜYE OLDUM SENİN REFERANSLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsbestof

TAMAMDIR ÜYE OLDUM SENİN REFERANSLA

HAYIRLI olsun kardesim ins birseyler kazaniriz yaw kulce altini almak istiyorum valla
  • üye oldum bakalım nolacak gerçi bi beklentim yok ama...
  • üye oldum bende bakalım ne olacak ...

@quadream senin yorumun aynısını yazacaktım tam olarak ama senin yorumu gördüm aynı olmasın dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: b1gRepublic

üye oldum bende bakalım ne olacak ...

@quadream senin yorumun aynısını yazacaktım tam olarak ama senin yorumu gördüm aynı olmasın dedim

• Herkes birbirinin feyki he
  • puanım 8.400 oldu hızla ilerliyorum ...
  • yav sen tut okadar puan yap o black jack denen adi oyunda kaptır kumar kötü bişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EskiyeNi

yav sen tut okadar puan yap o black jack denen adi oyunda kaptır kumar kötü bişi

aynı dertten bende yakınıyorum buyuk oynadım 5 bın attım 15 bın zarara gırdım
    kasada kaldı 40 bın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.