Şimdi Ara

hem infaz koruma memuru (gardiyan) olup hem okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kpss 72 aldım hem gardiyan olup hem okuyabilir miyim ? suan üniv. okuyorum 1. ögretim . anadolu lisesi mezunuyum 72 puana başka alternatifler var mı ?

• Meslek liseliysen kendi alanına bak.
  • Çalıştığım yerdekilerin 4'te 3'ü okuyup çalışan insanlar. İsteyince yapamayacağınız bir şey yok.
  • 72 puanla gardiyan olamazsın.
  • vardiya usulü çalışılacaksa akşam 4 gece 12 veya gece 12 sabah 8 nöbetlerine yazarlar öyle bir güzellik yapabilirler en fazla bir de 2+2+2 nöbet tutunca 40 saat filan iznin oluyor yani 8 günde 2 gün boşsun diğer 6 gün 8 saatlik nöbetlerin oluyor vardiyada
  • Abim 91 aldı 1800uncu oldu kesin gözüyle bakmıyor, sen ise çalışabilir miyim diye soruyorsun. :( (Bende 84 aldım, umut 0)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 84 aldım ben giremem diyorum adam 71 puan diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

vardiya usulü çalışılacaksa akşam 4 gece 12 veya gece 12 sabah 8 nöbetlerine yazarlar öyle bir güzellik yapabilirler en fazla bir de 2+2+2 nöbet tutunca 40 saat filan iznin oluyor yani 8 günde 2 gün boşsun diğer 6 gün 8 saatlik nöbetlerin oluyor vardiyada

eniştem gardiyan
    pazartesi sabah 8 de gidiyorsa akşam 8 de geliyor, salı akşam 8 de işe gidiyor çarşamba sabah 8 de geliyor. çarşamba ve perşembe iş yok, cuma günü sabah 8 de tekrar gidiyor cuma akşam 8de geri geliyor. cumartesi akşam 8 de gidiyor pazar sabah 8 de geliyor ve ertesi haftaya salı sabah 8 de işe başlamış oluyor.
    haftada maksimum 4 gün çalışıyor ve eğer üniversite hakkını kullanırsa haftada 2 gün işe gitmiş olacak, onuda cumartesi pazara denk getiriyorlar ve çift mesai sayıldığı için yine 48 saat çalışmış oluyor.
    kısacası çok saçma ve karışık bir vardiya sistemleri var ama üniversite okuyan bir memur haftada 2 gün işe gidiyor (ya da 24 saat diyelim)

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

vardiya usulü çalışılacaksa akşam 4 gece 12 veya gece 12 sabah 8 nöbetlerine yazarlar öyle bir güzellik yapabilirler en fazla bir de 2+2+2 nöbet tutunca 40 saat filan iznin oluyor yani 8 günde 2 gün boşsun diğer 6 gün 8 saatlik nöbetlerin oluyor vardiyada

eniştem gardiyan
    pazartesi sabah 8 de gidiyorsa akşam 8 de geliyor, salı akşam 8 de işe gidiyor çarşamba sabah 8 de geliyor. çarşamba ve perşembe iş yok, cuma günü sabah 8 de tekrar gidiyor cuma akşam 8de geri geliyor. cumartesi akşam 8 de gidiyor pazar sabah 8 de geliyor ve ertesi haftaya salı sabah 8 de işe başlamış oluyor.
    haftada maksimum 4 gün çalışıyor ve eğer üniversite hakkını kullanırsa haftada 2 gün işe gitmiş olacak, onuda cumartesi pazara denk getiriyorlar ve çift mesai sayıldığı için yine 48 saat çalışmış oluyor.
    kısacası çok saçma ve karışık bir vardiya sistemleri var ama üniversite okuyan bir memur haftada 2 gün işe gidiyor (ya da 24 saat diyelim)

benim de annem gardiyan emeklisi ama o 12 saatlik sistemin başka bir adı vardı diye hatırladım yazamadım
    zaten 12 saatlik sistemde sadece gece nöbeti tutabilir öyle olursa da gece nöbet gündüz okul yapması lazım zor olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

quote:

eniştem gardiyan

benim de annem gardiyan emeklisi ama o 12 saatlik sistemin başka bir adı vardı diye hatırladım yazamadım
    zaten 12 saatlik sistemde sadece gece nöbeti tutabilir öyle olursa da gece nöbet gündüz okul yapması lazım zor olur

zaten arkadaş hiçbir şekilde gardiyan olamıyacağı için, konu forum çöplüğüne gitmesin diye yakınımdan bir örnek vereyim dedim.

• Dayı yoksa elenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet 80-90 la bir yerlere girebilir miyim endişesi yaşıyor sen bu puanla garanti gözüyle bakıyorsan ne deseler boş.
  • dün şöyle kadrolara baktımda en az 95 alıcanda bi yere yerlesesin bende 72 puan aldım tercih yapcam ama çıkması İMKANSIZ!
  • Ben 84 aldım atama gelmiyor sen ne ayak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

millet 80-90 la bir yerlere girebilir miyim endişesi yaşıyor sen bu puanla garanti gözüyle bakıyorsan ne deseler boş.

Bundan önceki kpss de arkadaşım 75 ile atandı nigde gardiyanlık alt sınır 70 diyor

• Gardiyanlık için adalet mezunu olman gerekmiyor mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.