Şimdi Ara

İNFAZ KORUMA MEMURU(GARDİYAN) OLUNUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi forumlar.Yaşım 20 ve infaz koruma memuru olmak için başvuruda bulundum.Üniversite ile beraber götürmek istiyorum.Çevremdeki insanların bazıları yapılır iyi meslek bazıları yapılmaz diyor.Sizin görüşleriniz nedir?Şimdiden teşekkürler
    (CEZAEVİ T TİPİ)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnfaz Koruma Memuru (Gardiyan) Olunur mu?

• İnfaz koruma memuru (gardiyanlık), cezaevi ve tutukevlerindeki düzeni sağlamak ve mahkumların güvenliğini sağlamaktan sorumlu bir meslektir.
    • İKM olunur mu sorusunun cevabı, bireyin nitelikleri ve mesleğe olan uygunluğuna bağlıdır.
    • Gardiyanlık zor mu sorusunun cevabı ise mesleğin zorlu doğasına işaret eder. Fiziksel ve psikolojik zorluklar yaşanabilir.
    • İKM için torpil gerekli mi sorusu kesin olarak cevaplanamaz. Ancak, rekabetin yüksek olması nedeniyle adayların niteliklerinin ve uygunluklarının ön planda tutulması önemlidir.
    • Gardiyan olmak isteyenlerin, gerekli şartları sağlayıp sağlamadıklarını dikkatle değerlendirmeleri önerilir.
    • Gardiyanlık yapanların yorumları, mesleğin zorluklarını ve ödüllerini vurgulamaktadır. Kişisel özellikler ve motivasyon faktörleri, bu meslekte başarılı olmada rol oynar.
    • İKM olunur mu sorusunu kesin olarak cevaplamak için, adayların kendi yeterliliklerini, mesleğin gereklerini ve rekabet ortamını göz önünde bulundurmaları gerekir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • zor hocam akrabam var binbir türlü suçlu ile yakından temasa geçiceksin fazla koruman yok canını seviyorsan yapmazsın.
  • yapılırda torpilin var mı onu söyle. 6 kere girdim ikm ye
  • mor yakut kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ama 225 kişi alacaklar ben 99. Sıradayım

• İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de 2 akrabam çok rahat meslek diyorlar.

• Halaskar_ H kullanıcısına yanıt
    ya onbaşı işsizlikten iyidir gir seni korkuttum biraz sıkıntı yok gir gir.
  • arkadaş 10 yıllık infaz koruma memuru
    sinir hastası ve tedavi göryo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece üniyi bitirene kadar kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için gireceğim tabi olursa(hocam bana onbaşı demişsiniz ama siz de yarbay değilsiniz hani)

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

• Yok mu başka fikri olan

• Yaklaşık öğretmen maaşı alırlar.12/24-12/48 şeklinde vardiyalı çalışırlar.Cezaevindeyken dışarıyla bağlantıları yoktur.Cep telefonlarını dahi kullanamıyorlarmış diyorlar.Vardiyalı olduğu için okurken çalışılabilir.Ama cezaevinde uğraştığın mahkumla sivilde karşılaşma olasılığı da var.
  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Ben ne diye mahkumlarla uğraşayım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

zor hocam akrabam var binbir türlü suçlu ile yakından temasa geçiceksin fazla koruman yok canını seviyorsan yapmazsın.
    Fazla koruman yok derken ciddi misin

• Erkeklerden hoşlanan bir eşcinsel neden garsiyan olmasın

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Forumun yarısı 25ini doldurmadan sinir hastası oluyor ve tedavi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halaskar_ -- 8 Ocak 2020; 23:6:44 >
  • Suç işlemeden ceza evine girmek ama evci iznin var onun gibi bir şey sanırım
  • Güncel

• Üniversite ile beraber nasıl götürmeyi düşünüyorsun ?

Sadece vize ve final sınavları için kurumdan izin alıp gidebilirsin diğer türlü derslere girebilmek için izin alamazsın. İnfaz koruma memurluğu fena değil 3500 maaşı var birimine göre çalışıyorsun. Bazı birimler hafta içi 8-5 çalışırken bazıları hafta içi sonu bayram farketmeksizin sabah 8 akşam 8 ve akşam 8 sabah 8 gibi çalışıyor. Açık cezaevindeysen telefon serbest rahat takılıyorsun kapalıdaysan telefon yasak.
  • İmkanım olsa girerim kpss'den 70 almadım bir türlü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.