Şimdi Ara

Hem lisans hem önlisans mezunu için kpss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. hiç bi fikrimin olmadığı konuda yardımınıza ihtiyacım var. ygs'ye girdim lys giricem 20 gün sonra. durumumdan bahsedeyim. ben 2 yıllık sağlık okuyup hemen atanmak istiyorum. ama ailem 2 yıllık okuyamazsın askerliğin bile düşmüyor, biz seni 2 yıllık için mi yetiştirdik gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. babam 2 yıllık kazanırsan seni okutmam dedi. benim kazanabileceğim 4 yıllık bölümlerde ise gelecek yok. 4 yıllık işletme gibi bi bölüm okuyup okul bitmeden 2. öğretim olarak sağlık okursam her iki sınava da girebilir miyim? bana yol gösterebilir misiniz ne yapmam gerekli

• hocam lisans bitiren lisans sınavına giriyor ama lisanstan aldığı puan ile 2 yıllı sağlık alanında tercih yapılır mı onu bilemeyeceğim
    kızma ama ailen yanlış düşünüyor bende 2 yıllık sağlık okuyor inşallah atanırsam 3 bin alacam bildiğim kadarıyla yeni atanan mühendislerde 3 bin alıyor üstelik nöbete kalırsan bir gün nöbet tutup 2-3 gün yatabilirsin tabi yat yat insan sıkılır kendini ayrı bir okulda bulabilirsin
  • hocam zaten ailemin cahilliği yüzünden böyle bi durumda kaldım. yoksa 2 yıllık sağlık okuyup atanmak istiyorum bende. üniversitelere 2 yıllık 4 yıllık diye bakıyorlar maalesef. sorunumu çevrenize hocalara vs. sorma şansınız var mı? bu arada inşallah kazanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: old yeller

hocam zaten ailemin cahilliği yüzünden böyle bi durumda kaldım. yoksa 2 yıllık sağlık okuyup atanmak istiyorum bende. üniversitelere 2 yıllık 4 yıllık diye bakıyorlar maalesef. sorunumu çevrenize hocalara vs. sorma şansınız var mı? bu arada inşallah kazanırsınız

ne yazık ki yok hocam bende evde hazırlanıyorum ama memurlar.net te açıklaması vardır sanırım görürsem haber ederim
  • Çok teşekkür ederim. Sınavda başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: old yeller

Çok teşekkür ederim. Sınavda başarılar

Rica ederim. Sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.