Şimdi Ara

hem miyop hem solak olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okuduğum bazı araştırmalara göre özellikle erken yaşta başlayan miyopi hastaları miyop olmayanlara nazaran daha zeki olduğunu ortaya koyuyor solaklık ise günümüz halk ağzı içerisinde zeki insanların sahip olduğu bir özellik olarak biliniyor ben ise 13 yaşından beri miyop olan solak bir birey olarak çekik gözlerimle üstün zeka duvarını aştığımı düşünüyorum

• tabii lan manyak mısın, god emperor olmak için doğmuşsun sen 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    135 iq seviyemle bir god emperor olmasam da babamın aslan oğlu olabilirim
  • Bu solakların da kendini böyle bir farklı ve üstün gösterme çabaları yok mu...  

• TEHET kullanıcısına yanıt
    öyle değil miydik

çabaya gerek yok, bilim söylüyor  

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

Aha geldi yine bir solak. He kardeşim en üstün sizsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İtaat edeceksiniz

Ne itaati la dünya sizi ciddiye bile almıyor. Her şey sağ el kullananlara göre tasarlanıp üretiliyor.

Sen itaati falan boşver de git biraz sol elle makas kullanma pratiği yap.  

Ay evet sol elimle makas ne zaman tutsam parmaklarım acıyordu bi değişik oluyordu meğer onu sağ el kullananlara göre yapmışlar, çok sonradan öğrenmiştim..

Ne diyim ki yazıklar olsun, solaklar ölsün mü 😂

Alıntı

metni:
    Solakların, genel olarak sağ ellerini kullananlara göre daha kısa yaşadıkları bilinir; çünkü bir kere dünya düzeni sağaklara göredir, mesela aletler hep sağ elini kullananlara göre yapılmıştır.Solaklar daha çok kazalara maruz kalırlar, daha çok yaralanırlar ve ölürler.
    Ayrıca, bazı hastalıklar ve rahatsızlıklar solaklarda daha fazla görülür. Bunların başlıcaları, diyabet, enflamatuar bağırsak hastalıkları (ülseratif kolit, Crohn hastalığı), migren, sağırlık ile pek çok ruhsal ve sinirsel bozukluklar (saldırganlık, alkolizm, otizm, ilaç bağımlılığı, öğrenme güçlükleri, uyku bozuklukları, şizofreni, kekemelik…)’dır.Hatta solaklığa ister kadın ister erkek olsun homoseksüellerde iki misli fazla rastlandığı da bildirilmiştir.

Ölüyorlar zaten.  

Oh beee, bari bi işe yaraması iyi olmuş

zeki olmanın bedelini ödüyoruz desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 20 Aralık 2024; 19:5:2 >
  • kullanıcı1234x. K kullanıcısına yanıt
    Bunu nasıl biri yazdı hayal edemedim,

İyi bi şey mi diyorsun kötü mü, yorumun ne net anlaşılmıyor mesajınızda hocam 🤔
  • Tüh ya benimde doğuştan bir gözüm 0.5 miyop napcaz şimdi?

Bu yaşıma kadar solak olmanın bi faydasını görmedim. Özellikle askerlik yaparken çok sıkıntı çekmiştim.

Solak olmak seni diğer insanlardan farklı yaptığı için hoş gelebilir ama hiçbir faydası yok.

Evet avantaj sağlayan bir tarafını ben de görmedim haklısın.
    Bi insanların "aa sen solak mısın, solaklar zeki olur" demesi hoşuma gidiyordu gerçekten özellikle sevdiğim büyüklerim, öğretmenlerim falan dediğinde mutlu oluyordum 😂

Dezavantajları daha çok hatta söylediğin örneklerde olduğu gibi ..

Lisede gitar kulübüne giderken hatta uzun bir süre sonra gitarımı diğer insanlarda farklı tuttuğumu fark edip hocama durumu söyleyince "tellerin değişmesi lazım, ben hallederim" dedi gitarın telini kopardı sonra. O da son oldu zaten benim için 😂

Solaklar için üretilen ürünler de pahalı oluyor hep. Bazı iş kollarında çalışmaya engel bile oluyordur büyük ihtimal.

Bu arada sol gözünü (sağ gözün açıkken) kapatabiliyor musun? Yoksa bunu yapamayan tek solak ben miyim?  

Evet evet, ya üretilmiyor ya da daha pahalı oluyor.. anlamsız bi şekilde

Kapatabiliyorum.. bu konuda teksin sanırım, belki tik gibi bi şeydir sendeki durum, bilemedim

Askere giderken askerlik şubesinde solak olduğumu belirttiğimde sol gözünü kapatabiliyor musun diye sormuşlardı.

Dedim herhalde solaklarda sıkça rastlanan bir durum. Ama henüz benden başkasına denk gelmedim.  

Tik gibi bir durum değil. Sadece tek başına sol gözümü kapatamıyorum.  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.