arkadaş bjk lılarla tartışma ortamı yaratmak için baya emek harcamış
evet baya bi kaos oldu herkes birbirine girdi
büyüyüüüünnn
ever nie kaale alıyosun millleti ya
sen aç topiğin bak keyfinei cevap verilicek kitleye ver cevabını
hayır yani bundan tartışcak ortam yaratan insanın sorunları vardır heralde
Eşi bobo için şaka mahiyetinde odun demiş ya
sen de ''Bobo odundur'' anlamı getiriyosun bjklileri kızdırıyosun,ortamı geriyosun sana
bu forumu seviyorum ya
Bi gün bi adam kafede sevgilisini bekliyomuş ,bi bakmış yan masada kadir inanır oturuyor gitmiş yanına demişki : Kadir abi az sonra manita gelcek , gelince bana gelip hal hatır sorarmısın be abi lütfen ?? yap bi kıyak kadir inanır tamam der. sonra adam tekrar gelir: kadir abi manita gelince bana biraz yağ çek be abi yakışıklı çocuk felan de ismim de kemal benim lütfen be abiiii öv beni be abi nolur diye yalvarır... kadir inanır: tamam be koçum merak etme yaparım der.. sonra kız gelir oturur adamın yanına ,sonra kadir inanır masalarına gelir derki: Ooo Kemal'im koççum ne var ne yok yakışıklı çocuk hiç arayıp sormuyon bizi ? Kemal : Yaaaw Kadir bi s...r git olum ya senle uğraşamıcam şimdi a.q.
taner yazdığın kelimeleri bilerek yazmadın umarım
bu arada süpermiş fıkra
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Bi gün bi adam kafede sevgilisini bekliyomuş ,bi bakmış yan masada kadir inanır oturuyor gitmiş yanına demişki : Kadir abi az sonra manita gelcek , gelince bana gelip hal hatır sorarmısın be abi lütfen ?? yap bi kıyak kadir inanır tamam der. sonra adam tekrar gelir: kadir abi manita gelince bana biraz yağ çek be abi yakışıklı çocuk felan de ismim de kemal benim lütfen be abiiii öv beni be abi nolur diye yalvarır... kadir inanır: tamam be koçum merak etme yaparım der.. sonra kız gelir oturur adamın yanına ,sonra kadir inanır masalarına gelir derki: Ooo Kemal'im koççum ne var ne yok yakışıklı çocuk hiç arayıp sormuyon bizi ? Kemal : Yaaaw Kadir bi s...r git olum ya senle uğraşamıcam şimdi a.q.
msn mi la burası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme