Şimdi Ara

Hem pc den, hemde telefonumdan internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben telefonumdada pc dede kullanabilecegm bir internet istiyorum. telefonumun ve pc nin wifi ozelligyle internete girmek istiyorum. vinn sanirim sadece pc ler icinmis o yuzden bu sikki eledim onerilerinizi bekliyorum...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o iş internetle değil kullandığın modemle alakalı bir durum..
    bulunduğun bölgede fiber int.varsa bitçene uygun olanı seçip bağlatacaksın.ve kablosuz bir modem edineceksin.hepsi bu kadar.
    evin içerisinde cep telin ile kablosuz girebilirsin internete..bilgisayarın laptop-netobook felansa yine direk girebilirsin.
    ama standart bir masaüstü bilgisayarın var ve sen kablosuz kullanmak istiyorsan-yada mecbursan kablosuz adaptör bağdaştırıcı alman gerekecek
  • bulundugum yer sehrin tam merkezi. istegm soyle bisi vinn gibi lucuk biodem olacak usb ile baglanan ya da kablosuz bi sekilde evin bi yerine koyabilecegm.kucik bisi. bununla hem pc ve h telefondan wifi ile baglanabilicem ve sinirsiz olacak

• Denizli istiklal caddesinde masaustu pc. fiyati o kadar onemli degil ama cok cok pahali olmasn

• hem kablolu hemde kablosuz olarak faydalanabileceğin modemlerde mevcut ben masa üstü ı pad notebook hepsını tek modemle kullanıyorum gecen yıl 50 tl cıvarında bır ucrete almısdım sende boyle bırsey yapabılırısn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.