Şimdi Ara

hem saat hem ceptelefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bilmiyorum gördünüzmü ama çok hos bi alaet ve yurt dışında bunlardan kaynıyomuş

benim çok hoşum agitti ama fiyatı gg da 550 ytl çok para yorumları ve bilgi paylaşımınızı bekliyorum arkadaşlar. cihaz linkte detaylı açıklanmış http://teknosar-mobile.tr.gg/

hem saat hem ceptelefonu

• forumda bi arkadaşta vardı
  • özellikleriyle benim kalbimi çaldı meret wallaha kamera mp3 filan çok hoş ayrıca siyah olanın tipide güzel kullanan biri varsa yorumlarını yazsa ne güzel olur dimi???
  • bundan bi tane sattım sahibinden.comdan 400 liraya gerçi tam bu değil bunun siyahına benziyor ve sonyericson vardı bnde onu 400e verdim
  • güzel bi cihazmşş..artık neleri neyle birleştirceklerini karıştırmışlar
  • walla süper birşey ya aslında daha güzel modelleri falan olsa harika olcak bu modeli pek beğenmedim
  • byonr arkadasım rica etsem o sattığın sonyericson cihazın modelini yazabilirmisin bide varsa resmini koyarsan çok güzel olur kafaya koydum bitane alıcam oyuzden arastırıyorum ilgin için şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tasarımından dolayı kullanımının zor olacağını düşünüyorum.darbeye ve dış etkenlere oldukça açık.korumalı camlı saatler bile çizilebiliyorken kol saati şeklindeki cep telefonları çok kolay zarar görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.