ya bilmiyorum gördünüzmü ama çok hos bi alaet ve yurt dışında bunlardan kaynıyomuş
benim çok hoşum agitti ama fiyatı gg da 550 ytl çok para yorumları ve bilgi paylaşımınızı bekliyorum arkadaşlar. cihaz linkte detaylı açıklanmış http://teknosar-mobile.tr.gg/
forumda bi arkadaşta vardı
özellikleriyle benim kalbimi çaldı meret wallaha kamera mp3 filan çok hoş ayrıca siyah olanın tipide güzel kullanan biri varsa yorumlarını yazsa ne güzel olur dimi???
bundan bi tane sattım sahibinden.comdan 400 liraya gerçi tam bu değil bunun siyahına benziyor ve sonyericson vardı bnde onu 400e verdim
güzel bi cihazmşş..artık neleri neyle birleştirceklerini karıştırmışlar
walla süper birşey ya aslında daha güzel modelleri falan olsa harika olcak bu modeli pek beğenmedim
byonr arkadasım rica etsem o sattığın sonyericson cihazın modelini yazabilirmisin bide varsa resmini koyarsan çok güzel olur kafaya koydum bitane alıcam oyuzden arastırıyorum ilgin için şimdiden teşekkürler
tasarımından dolayı kullanımının zor olacağını düşünüyorum.darbeye ve dış etkenlere oldukça açık.korumalı camlı saatler bile çizilebiliyorken kol saati şeklindeki cep telefonları çok kolay zarar görebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme