Şimdi Ara

Hem Yayın Hem Kayıt İşlemciyi Yorar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi benim bir derdim var. Ben diyelim StreamLabs'tan yayın açtım Witcher 3 oynuyorum. Fakat o yayını ben youtube'a da atmak istiyorum. Streamlabs programında ben hem yayına başla, hem kayıt al dersem pc kafayı yer mi ? İŞLEMCİ: Ryzen 7 2700x

Eğer yerse sizce en mantıklı yol, yayını açtıktan sonra, yayın bittikten sonra yayın tekrarını indirip youtube'a atmak mıdır ?

Can sungur'a baktım hem kayıt hem yayın aynı anda alıyor. Sizce ben ne yapmalıyım ?

DİPNOT: Benim Streamlabsda kayıt ayarlarım: YAYIN BITRATEI NEYSE KAYITTA DA ONU AL seçeneği tıklı ve yayın açmadıgım için yayın bitrateini 100k yapıyorum ve kayıt alıyorum. Şimdi hem yayın hem kayıt alacaksam streamlabstan kayıt, obs studiodan yayın açmayı planlıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.

• UP
  • 8 çekirdek 16 izlek işlemci. Kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

8 çekirdek 16 izlek işlemci. Kaldırır
    Hocam tam olarak şöyle yapacağım.

Stream Labstan yayını açacağım.
    Obsten ise kaydı başlatacağım.

Bi sıkıntı çıkmaz diyorsunuz değil mi korkuyorum aslında ama rahatlattınız biraz böyle çok rahat olur benim için.
  • r7 2700 ile yayın yapıp tekrarını youtubea atan yayıncılar var. can sungur bile geçen seneye kadar r7 2700 kullanıyordu. bir sorun yaşamazsın, dediğin gibi olmasa bile başka bir yolu muhakkak vardır deneyerek öğrenirsin

• Bunu denemek cok mu zor yoksa riskli mi? Ben soruyu anlamadim her halükarda programlari kullanacaksaniz deneme yayini açıp deneyince sorunuzun cevabını göremiyor musunuz?

• umarım stok sogutucu yoktur
    cunku ısınacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

r7 2700 ile yayın yapıp tekrarını youtubea atan yayıncılar var. can sungur bile geçen seneye kadar r7 2700 kullanıyordu. bir sorun yaşamazsın, dediğin gibi olmasa bile başka bir yolu muhakkak vardır deneyerek öğrenirsin
    Hocam o zaten olur olan seçenek. Benim dediğim hem yayını hem kaydı aynı anda almak bir sıkıntı yaratır mı bu sistemde ?
    4x8 ram var

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bunu denemek cok mu zor yoksa riskli mi? Ben soruyu anlamadim her halükarda programlari kullanacaksaniz deneme yayini açıp deneyince sorunuzun cevabını göremiyor musunuz?
    Hocam riskli mi bilmiyorum ki işte. Bilgisayar parçalarından anlamadığım için kalıcı zarar vermek de istemiyorum mesela. Denersem bir sıkıntıda burdan cevap bulamadan denediğim için yine kızıcam kendime yani

• quote:

Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

umarım stok sogutucu yoktur
    cunku ısınacak
    Hocam ne kadar ısınırsa kapatayım yayın veya oyunu. Soğutucu yok malesef işlemcinin kendi fanı haricinde. Can sungur tam dediğim gibi yapıyor mesela, ama Levo misal kaydı atıyor youtubea. Ne yapmalıyım bilemedim.

• Soğutucu da varsa no problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DP4SKZ_

Soğutucu da varsa no problem.
    Malesef soğutucum bulunmuyor. Acaba soğutucusuz denemeye kalksam kalıcı hasar yaşar mıyım işlemcide.

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 19:35:18 >
  • Zarar vermez en fazla kasar bu kadar deneyin

• Tamamdır dostlar çok teşekkür ettim. Deneyeceğim bu gece bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Hocam riskli mi bilmiyorum ki işte. Bilgisayar parçalarından anlamadığım için kalıcı zarar vermek de istemiyorum mesela. Denersem bir sıkıntıda burdan cevap bulamadan denediğim için yine kızıcam kendime yani

Alıntıları Göster
    Zaten parçanın üretilme amacı o yahu neden sapıtsın sistem üzerinde çay demlemiyorsun ya amacı doğrultusunda kullanacaksın işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Malesef soğutucum bulunmuyor. Acaba soğutucusuz denemeye kalksam kalıcı hasar yaşar mıyım işlemcide.

Alıntıları Göster
    İçinde şüphe varsa, riski olsun yada olmasın, deneme.

• Streamlabs programıyla hem yayın hem kayıt aldım denemelik. 20 dakika boyunca işlemci sıcaklıgı 49-51 derece arasında kaldı sürekli. Bu sanırım sıkıntı olmadığı anlamına geliyor. Çok teşekkürler yardımlar için. Görüntü yayın bitrateine ayarlandıgı için biraz pikselleniyor fakat uploadı yakın zamanda 10 mbte çıkaracağım. Şuan 4000 bitrate 4.5 uploadla denedim. Sanırım 6000 bitrate verebilirim 10a çıkarınca uploadı. 2000 bitrate insallah cok fark yaratır. Tekrardan teşekkürler özet olarak islemci 50li ısılarda kaldı yani.

• Konuyu gören İntel ciler deliriyor
  • konuya bak çay demle

elinde sistem var aç denesene kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.