Şimdi Ara

Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
20.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

böyle kızları nasıl tavlıyorsunuz hocam ? bizden kaçıyor kızlar ciddiyim diyince evlilik muhabbeti yapınca

• Kardeşim ne yaptınız son durum nedir evlendin mi ne oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abehayraannn A kullanıcısına yanıt
    Benleyken görücülerle görüşüyormuş ayrıldım başta rezillik çıkardı sonra duygu sömürüsü şimdilik ses yok.

• o kız bişeylerden kaçıyor. ilk sen değilsindir. sen ya da bi başkası kendine evlenecek insan arıyor. hızlıca evlenecek yani.amacı bu.

ancak evlilik öyle hemen olmaz. tanışmak lazım gelir. tanımak lazım gelir.

neden hızlıca evlenmek istediğini sorabilirsin. esas neden/ler önemli. makul bir nedeni varsa iyi bir insansa evlilik olabilir ama hızlı olmamalı bence.

hayırlısı olsun.

• Kurtuldun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlilik muhabbeti yapmayacaksın. bırakıcaksın karşı taraf evlilikten falan bahsedecek.

ne istiyorsan o konudan bahsetmeyeceksin,ceylanı ürkütmeyeceksin. maalesef bizim ülkemizde doğruluk/dürüstlük kaybettiriyor.

• Kiz hamile heralde hemen birine yamanip kara lekeyi silmek istiyo üstünden

• Ailen haklı çıkar kızı tanıyalı 2 ay olmuş bu ne hız

•  

• Ryo41 kullanıcısına yanıt

Mayıs'dayız, adamın kanında banlanmak var herhalde :d yine banlanmış.

26 yaşındayım, biri hemen evlenmeliyiz derse açıklamayı yaparım. Konuyu tekrar geçirirse net ayrılırım. Bunun tartışılacak bir durumu yok, emri-vaki evlenmek diye bir şey mi var... Ayrılman en doğru olay olmuş. Golddiggerdır büyük ihtimalle.

"erkekmişim ona bakamayacaksam ne işe yararmışım" bu mesajı yeni gördüm, büyük ihtimalle değil, net golddigger. Senin gibi naif insanların üzerinden geçinen biri %100.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 29 Mayıs 2022; 20:38:24 >
  • Arayıp da bulamadığım şey. 😭Keşke benimle de evlenmek isteyen çıksa. 😭

• Bu işin sonu ne oldu merak ediyorum.

• Kız birisiyle hayatını birleştirmek istiyor olabilir ama bu nafaka olayı 2022 yılında bu kadar çok mağdur insanı görünce insan soğuyor evlilikten. Birisiyle evleniyorsan bence ya oda senin gibi çalışacak yada ailesi zengin olacak. Yoksa bu devirde kızlara güvenmek gerçekten çok.

• Sylisyum kullanıcısına yanıt

Şu cümle var ya gerçekten erkeği çıldırtacak cümle. Kızın da ne kadar cahil olduğunu gösteriyor.

• boşver sal gitsin, kızı bulup 2-3 güzel laf söylesem bu sefer bana kayar o yüzden sal.

• son gelişme ne konuda?

• Benim İnternet üzerinden tanıştığım bir kız arkadaşım vardı, direkt uzaktan başladı ve uzaktan devam etti (750 km), internet üzerinden tanıştığımız için ben tanışma sürecini uzun tutmak istedim ama bunu ona söylemedim, akışına bıraktım, çok güzel duygular hissettim hayatımda ilk kez, konuşmaya başladıktan 6 ay sonra günübirlik yanına gittim gördüm, anneme ilk kez görüştüğüm birisi var dedim, annem fotomuza baktı ve gel yakınlardan bulalım uzakta zor olur dedi, anneme hayır ben istiyorum dedim, tamam oğlum dedi, yanına gittiğim tarihten 2 ay sonra ilişkimizin heyecanı yok diyip benden ayrıldı, tabi gönül laf dinlemiyor, ben birkaç gün sonra geri döndüm, barıştık eski halimize döndük, 2 ay sonra bu kez evlenmek için neyi bekliyoruz senden bana adım yok beni boşuna bekleme, 24 yaşıma gelmişim sorup eden oluyor laf olur söz olur yüzük vs. diyerek üzerimde müthiş bir baskı kurdu, kusura bakma ben evlenmiş olmak için evlenmem dedim, bana rest çekti, yine ayrıldı, bir kere yüz yüze birkaç saat görüşmeme rağmen gönül işte tutulmuşum bir kere kıza, birkaç gün sonra kızı arayıp yarım saat dil döktüm, ailesine söylemiş bittiğini, ailem ikinci kez bittiğini biliyor çocuk oyuncağımı diyecekler dedi, aileler ikna edilir dedim, ailemi alıp geleyim dedim, hayır çok geç dedi, evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum diyen ben ailemi alıp geleyim o zaman dedim, reddetti, peki dedim zorla güzellik olmaz, 2 gün sonra bana yazdı, babaannem senle konuşmak istiyor müsait misin diye, hayır dedim müsait değilim babaannen benle ne konuşacak gel tanış diyecek yine aynı döngüye gireceğiz dedim, bunu söyleme sebebim kızın beni sürekli yarı yolda bırakıp ailemle geleyim teklifimi reddetmesinden kaynaklıydı, kıza o kadar tutulmuşum ki birkaç saat sonra konuşayım babaannenle dedim, trip attı yok artık bir önemi yok dedi, bir iki haftalık süreçte kızı geri döndürmek ve birşeyleri oldurmaya çalışmak için iletişim kurmaya çalışsam da nuh dedi peygamber demedi, sonrası ne mi oldu ? Onunla iletişime geçtiğim en son tarihten 1 ay 7 gün sonra başkası ile evlendiğini öğrendim, o ara görücü usulü bir elemanla tanışıp hemen evlenmişler, aylar geçti ama toparlayamadım kendimi, arkadaşın anlattığı olayı okuyunca gözlerim doldu, hayatımdaki en yıkıcı olaydır... Tavsiyem ise şudur : ben beceremedim siz aynı hataya düşmeyin, bir kadın size hemen evlenmemiz lazım diyorsa orada bir durun ve düşünün, kendinizden asla taviz vermeyin, taviz verirseniz zaaf görürler ve ileride çok pişmanlık duyarsınız...

• mdogan2727 M kullanıcısına yanıt
    Vay be hocam ne derbeder adammışsınız vesselam

• Konu çok değişken arkadaşlar. Tüm mesajları okumadım ama ilk mesaj ve sondaki uzak ilişkili arkadaşın mesajına bakınca şöyle bir durum var;

Her ne kadar hemen evlilik diyen kadınlara burda linç ediliyor olsa da onların bakış açısı şu;

Ben evliliğe hazırım, bskit kaybedip gönül eğlendirmek istemiyorum, bunu da baştan söylüyorum, beni kandırıp vaktimi çalma, sen de hem fikirsen ona göre devam edelim.

Bu illa evlilik delisi demek olmuyor. Hayattaki sıralaması evliliğe gelmiş, bunu da güzelce ifade ediyor.

• Kesinlikle haklısın bu konuda öyle düşünüyorlar, ama kadınların kafası bir başka çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.