hocam allah aşkına şu kızı yalnız bi ortamda karşına oturtup bi konuştun mu? aile evinde şiddet mi görüyosun diye bi sor, anne baba baskısı mı var diye bi sor, yaş krizine girip evde kalma korkusu mu var diye bi sor, bunları sorarken gayet yumuşak ve olumlu yaklaş ki, cevabı net olsun. ha bu sorulara da cevap vermiyo, kestirip atıyosa güle güle derim uğraşmam bile. |
Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (6. sayfa)
-
-
Aileden baskı gördüğünü söylüyor zaten evlenme konusunda.
-
kız bakire mi.
-
Son durum nedir? Ne yaptınız?
-
İyi düşün, sonra nafaka için ağlama. Bir de çocuk yaparsan onu da haftada bir göreceksin. 2-3 haftada bir de bahaneyle gösterilmeyecek çocuk sana. O yüzden birini iyice tanımadan sakın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 7 Mart 2022; 5:27:34 > -
şu başlığı görünce
Bence evlenmeliyiz Hemde Bu Sene adlı şarkı geliyo aklıma.
jxjdjdj -
ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum engellesem bitecek ama engelleyemiyorum son bombası da erkekmişim ona bakamayacaksam ne işe yararmışım bir kere bile hesap ödemedi teklif bile etmedi sağ olsun. Nasıl soğurum bu kızdan önerisi olan var mı?
-
bu lafları yiyip halen ayrılmadıysan kardeşim kendine edersin.
Engelle 1 hafta bilemedin 1 ay acı çekersin ama gözden uzak olan gönülden de uzaklaşıyor. -
Hocam kız senle bişeyler yaşıyormu
-
Evet. -
CİNSELLİK ?
-
Csb -
Bu lafları duyup da ayrılamayan biri yoktur diye düşünüyorum. CSB.
-
Evliliğe kısa süreli bakmadığını ve evleneceğin biri olursa, 40 yıldan önce, herhangi bir sebeple boşanma halinde, nafaka istemeyeceğine dair evlilik sözleşmesi yapacağını söyle ona.
-
anne haklı, olmaz dediyse olmaz -
Kızın başka bir görücüyle görüştüğünü öğrendim yüzüne ispatladım beni ortada bırakamazsın diye tehditler edip işyerime gelip rezillik çıkarıyor kendini yerlere atıyor -
Hahahaha bu Ultra Premium kezban
-
Hikayenin sonu böyle oldu ölüm gibi birşeydi ama kimse ölmedi arkadaşına hava atmak için görücü gelior diyormuş kanıtlıyorum yüzde yüz inkar ediyor galiba psikolojik hastaaa
-
H ve O diyelim o zaman.
Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşına
sonuç: Anneler daima haklıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X