... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 17 Aralık 2021; 0:8:14 > |
Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (4. sayfa)
-
-
Patlak olunca ne oluyor onu düzeltiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anneminde bana ihtiyacı var orayı ne yapacaz annemle görüşüp olurunu almak isteyen kızın kendisi idi zaten.
Muhtemelen maddi durumu iyi olan bir abimizsin.
Karşısı aceleci gibi geldi sanki, güzel zaman geçirilir, eğlenilir ciddi konular ise zaten bir şekilde halledilir.
Fakat hemen evlenelim, halledelim işte yav tarzında bir yaklaşım şüphe çekiyor.
İyi düşünmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 16 Aralık 2021; 18:26:48 > -
abi öyle yada böyle bi kız olcak hayatında ya
yoksa rüyana falan giriyo küfrederek uyanıyosun çok kötü oynuyp piseklojiyle
-
bu evinden kaçmaya çalışıp herhangi bir erkekle evlenmeye çalışan kız türlerinden uzak dur, sen onu s.kemezsin o seni s.ker
-
O işi unut o zaman uzun süre. Ev üstüne ev olmaz hocam... Bir süre idare eder gelen sonra ortalık karışır huzur olmaz o evde... Benden sana abi tavsiyesi.
-
Abi afedersin ama yengemize ya da ablamıza deseydin "sökmez bana duygusallığın, hayal dünyasında takilmanın alemi yok!" diye.quote:
Orijinalden alıntı: acon18Cevabın içinden teşekkürler. Çok mantık çerçevesinde yaklaşıyorsun ben de senin gibi düşünüyorum ancak hanımefendi olayı duygusallığa döküyor böyle mevzulara konuşunca. Aileden ve çevreden evlenmesi yönünde çok aşırı baskı görüyor anladığım kadarıyla yaşının geçtiği psikoloji içerisinde o öyle düşününce benim ailemde buradaki birçok kişinin düşündüğü gibi acelenin sebebini anlamaya çalışıyor. Hem bu kadar evde kaldım psikolojisinde hem de her şey eksiksiz olsun istiyor.
Naptınıx hocam yol vermediniz mi daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 dk lık zevk uğruna yakma başını
Ciddi söylüyorum kendini ateşe atma
-
Başkasından hamile kalmış olabilir mi?
-
Konuyu naptınız çözünüz mü bilmiyorum ama yine de yazayım. Kızın neden evlilik için bu kadar acele ettiği muamma ve kendisinden başkası muhtemelen bilemez. Gerçekten aile evinde sıkılmış da olabilir başka nedenler de olabilir. Yalnız bana çok yanlış kişi gibi geldi, büyük ihtimalle evlendikten sonra hayatınızı zindana çevirecek şimdiden böyle baskı yapıyorsa evlendikten sonra neler yapar siz karar verin artık. Boşamaya kalksanız kesinlikle, yüzde yüz nafaka isteyecek bir tip, eviniz arabanız birikmişiniz varsa ona da konmaya çalışacaktır. Evlillik öncesi yok istemem, yok benim parada pulda gözüm yok laflarına sakın aldanmayın. Bence yollarınızı geç olmadan ayırın.
-
düğün yapmak istemedğini söyle
evin eşyalarını 2.el olacağını söyle
paranın az olduğunu söyle
kabul ederse evlen.
kabul etmezse evlenme
gerçekten seni seviyorsa düğün yapmadan gelir.
bir cogu düğün olmadan evlenmez.
eğer düğün olmadan evleniyorsa gerçekten seviyo demektir
-
evlilik sözleşmesi yap boşanırsa birsey alamasın bu sartları kabul ediyorsa evlen
-
gg wp then.
-
Bunların bir de "Doktor rahatsızlığın var belli bir yaşı geçersen çocuk doğuramazsın dedi, o yüzden vaktim az" diyen versiyonları var. Her üç kızdan ikisi bi kaç sene gecikmesi halinde doğum yapamıyor istatistiklere göre.
-
reis kaç. arkana bile bakma.
-
17 yaşımdayken kız arkadaşım 18 de nişanlanalım dedi bilerek kavga ettim ayrıldım. sonra yalvardı falan üzüldüm barıştım başladı 1 sene içinde evlenmemiz lazım diye. tamamen bağımı kopardım
kendisi şu an evli ve çocuğu var
1 Saatlik zevk icin degmez gercekten.
-
Evleneceğin insan için başkalarından mı akıl alacaksın diyenlere çok takılma. Şunu unutma bir kimseyi tanımak istiyorsun çevresindeki insanlara nasıl davrandığını gözlemle.
Kız, kalkıp kayınvalide adayının yanağından makas aldı diyorsun. Yani pek de ciddiye almıyor ilikinizi. Orada asıl annenin gözüne girmeye çalışırdı seni kazanmak isteyen kadın.
Bir şekilde seni sahiplenen, kaybetmek istemeyen insan senin ailene ve arkadaşlarına da iyi davranacaktır. En azından makul şekilde davranıp daha ilk baştan antipati kazanmamaya çalışırdı. Bu yüzden öncelikle annenin neden sevmediği konusun vs. bir eğil.
Onun dışında evlilik için tanıştırılmışsanız, muhtemelen senin de evlilik niyetin var demektir. Bu noktada kızı şu şekilde tartabilirsin: kızın derdi seninle evlenmek mi? yoksa kim olursa olsun birisi ile evlenmek mi? anlattığına göre kızın derdi kim olursa olsun birisi ile evlenmek gibi. Bu durumda bence çok fazla vakit kaybetmezdim ben olsam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X