< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (2. sayfa)
-
-
Ölüsünü atacak yer arıyorlar bırak onu mutlu olaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salt "evlenmek istiyorum" motivasyonuyla hareket eden insandan hayır gelmez.
Yeni tanıştığı biriyle 2 ay icin de evlenmek isteyen insan sırf evlenmek için evlenen insandır.
Sırf evlenmek için evlenen insan, kendine yetemeyen, kendiyle mutlu olamayan insandır.
Kendine yetmeyen insan hayat boyu daima talepkar olur, kendiyle mutlu olamayan insan başkasını mutlu edemez.
Eğer hayatınızın geri kalanını sizi mutlu etmeyecek bir insanin her arzusuna, kaprisine sorgusuz hizmet ederek geçirmek istemiyorsanız uzak durun.
O 4 gunde yine en iyi seçeneğin sen oldugunu fark etmiştir, yukarda bir arkadas yazmisti benzer dusunuyorum. Kizin istediği şey 'sen' degil 'evlilik'.
Okurken bile 2.-3. ayda kavgalara başlayıp 6. ayda boşandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 5 Aralık 2021; 2:50:36 > -
ss atmadan inanmayiz
-
Sana yamanmaya çalışıyordur
Bu kadar tesadüf olamaz, diğer konu da görücü usulüyle gerçekleşmiş.
@gokhandsome hocam sanırım bu da geçmişteki siz oluyorsunuz.
Bu haftanın en güzel konusudur. Bir olay bu kadar iyi anlatılamaz. İşinize gücünüze bakın arkadaşlar enerjinizi vaktinizi bir kadın için tüketmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 6 Aralık 2021; 0:22:13 >
Arkadaşlar konu sahibi arkadaş baya baya zengin ve geliri iyi birisi arabası 200.000 bin tldir en az hanım ablamız için güzel seçenek yoksa hiç bir kadın bu kadar aceleye getirmez
Annenin sezgilerine güvenmelisin. Kadınlar kadınları iyi tanır. Ayrıca kızın acele etmesi tuhaf. Başka işler olabilir altında, hamile bile çıkabilir.
Evlilikte aileler de evleniyor. Bu yüzden kızın ailenizle olan uyumuna da dikkat edin.
böyle bir durumla karşılaşan erkeklere genel tavsiyem: bir kız istedi diye asla kendi kararlarınızdan taviz vermemelisiniz. yani, hemen evlenmek istemiyorsun ama kız diretiyor. diyeceksin ki: ben acele evlenmek istemiyorum, ilk önce 8 ay ya da 1 sene çıkalım, bu sana uymuyorsa saygım sonsuz, o zaman ayrıl başkası ile evlen. bitti.
bakın, 28 yaşındaki bir kız zaten evlenme dönemi geçmeye başladığı için panik yapmış olacaktır ancak bu kadar aşırı panik yapmış bir kızın kıskacına girmeyi kabul edecek kadar "kolay" olmayın. eğer kız size hemen evlenmeliyiz gibi abuk bi istek konusunda diretir ve siz de kabul edecek olursanız, o kızın gözünden düşersiniz, kız artık size GERÇEK ERKEK gözüyle BAKMAZ. kızlar için iki tip erkek vardır. 1- dağ gibi olan erkekler yani yerinden kıpırdatılamayan erkekler. yani kendi ilkeleri olan erkekler. kızlar bu erkeklere bayılırlar. onları manupile etmeye çalışsalar da başarısız olacaklarını bilmek kızlara büyük haz verir. kızlar böyle kendi prensipleri olan erkeklerle cinsel birliktelik kurmayı kendileri isterler ve haz alırlar. 2- diğer erkek tipi ise, kızın ağzına bakan, kızın yönlendirmelerinden etkilenen, yani dağ gibi olmayan su gibi olan erkektir. kızlar böyle erkekleri sürekli manupile ederler, sürekli yönlendirirler, sürekli "şunu yapman lazım" derler, ve erkek de bunları yapınca kızın mutlu olacağını zanneder ama aslında kızlar böyle kendi prensipleri olmayan erkeklerden TEK KELİMEYLE TİKSİNİRLER. zorda kaldıklarında bu tarz erkeklerle evlenebilirler (ortalık böyle erkek kaynıyor zira) ama sürekli başım ağrıyo derler.
özet: bu konuda bahsedilen kız zaten 28 yaşında olduğu için acele evlenmek istemesi anormal değil ancak bu kızla evlenmeyi istiyorsan bile böyle bu şekilde evlenmemelisin, bu şekilde evlenirsen kızın saygısını kaybedersin. evleneceksen bile senin kendi şartlarını ortaya koy, hayır 2 ay sonra evlenmek gibi bir planım yok de. benimle evlenmek istiyorsan en az 6 ay sonra evlilik planı yaparız de. kız da bunu yapmanı istiyor zaten. emin ol o kızın dediğini yaparsan en çok o kızın kendisi mutsuz olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Aralık 2021; 11:40:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2015 yılında benzer bir durum başıma geldi, kız aile evinde rahat edemiyordu.
Evlenecek birini arıyordu, 1,5 ay kadar konuştum, sonrasında bana telefon edip evlenmek istediğini, ailesi evlenmesi için başka biriyle görüştürmek istediğini söyledi.
Bende durumumun müsait olmadığını, düğün yapamacayacağımı söyledim.
Kız düğün önemli değil vs demedi, konuşarak ayrıldık.
Kız o kadar acele etmesine rağmen 2019 yılında ancak ayrıldı.
Kız o zamanlar muhasebe de çalışıyordu, şuan mali müsavir oldu.
-
Zamanında bir kızla görüştüğümde o da evlenelim tanımaya gerek yok demişti. Koşarak uzaklaştım oradan.
-
Koşarak uzaklaş.
-
Ne zaman evlenirsen evlen ama anlaşmalı evlilik yaparak evlen. Sonra üzülmekten iyidir.
Bir çıkar ilişkisi veya başka bir şey var. Bu kadar acele ettirmesi hayra alâmet değil. 6 aya kalmaz boşanırsınız ve sana da nafakayı vs takar gibime geliyor.
Evlenirsen bir kaç ay içinde boşanıp nafaka takabilir ki büyük ihtimal böyle birşey dönüyor ortada ya da hamile sana kakalamaya çalışıyor ortada bir bokluk var yol ver gitsin annene güven
Ayrıl.
Çunku evlilik asla aceleye gelmeyecek birsey.
Kesinlikle ama kesinlikle o kızla evlenme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 7 Aralık 2021; 12:32:21 > -
başka birinden hamile olmasın sakın?
ya da ev/aile baskısı olabilir.
-
Eger evindeki baskidan kacmak icin biran önce biriyle evlenmek istiyorsa, evlendikten sonrada senden kacacaktir. Kizin girdabina cekilme, o senin cizdigin sinira göre hareket etmeli. Yok ya simdi ya hic diyorsa o zaman yol ver, nasilsa önüne cikan herkesle evlenme niyetinde, seni bir arac olarak görüyordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X