Evlilik sözleşmesinde nafakayı kaldıramıyorsunuz diye biliyorum hocam. Bu arada, ömür boyu nafaka mevzusu değişecekti bir ara, değişti mi, bilen varsa cevaplarsa bu mesajı sevinirim. |
Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (5. sayfa)
-
-
annem izin vermez nedir çocuk gibi
evlenme zorunluluğu neden evlenince ne geçicek elinizde seviyosanız beraber yaşayın
nafaka için foruma yazarsın yakında
-
Ben olsam evlenmezdim. Evlendikten kısa bir süre sonra boşanma yaşanabilir bu yüzden hayatın kararabilir. Ya da işin içinde başka şeyler vardır evlenmekle büyük hata yaparsın.
-
Sen evli değil misin zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arkadaşın yerinde olsam evlenmezdim böyle bir durum karşısında demek istedim
-
Kız adına üzüldüm ama senin yerinde olsam evlenmem mağlum bu şartlarda bu ülkeye çocuk yapılmaz. Böyle ege falan gibi bir yerdeyseniz falan eyvAllah belki o şekilde olabilir...
-
dostum lady gagaya karşılık annemle yaşamayı yeğlerim.
dünyanın suyu çıkmış. kimseye sebep olmak istemem ama çok dikkatli ol ve atasözleri hiçbir zaman şaşmaz. herşey materyalist bir kavrama bürünmüş.
-
Kanka uzaklaş o kızdan hemen evlenmek isteyen kız cidden tehlikelidir Zeki değildir sakın evlenmeyi düşünme 2 ay ne olum benimde vardı 2 aylık tanışmada hadi evlenelim diyen aradan zaman geçti beni engelledi en kro elinde tespih olan bi tiple şuan :) böylelerinin yetiştirme tarzı hep aynı seninkide öyledir büyük ihtimal
Ne yaptınız la çocuk oldu mu
Son durum ne hocam evlenip boşandınmı yoksa😀
bay tavsiyeci bahsettiğin bu kadın modeli demek ki evde de mutsuz. Yanlış kişi olduğunu buradan çıkarıyorsun birde kadın için bir öneri ver bakalım bu aile baskısı karşısında ne yapabilir ?
-
Hocam acele edip evlenip, tez vakitte boşanıp sonrasında da nafaka vermek yerine bir tane öğrenciye burs verin daha yararlı olur.( o öğrenciyi bulma konusunda size yardımcı olabilirim bkz:me)
-
sizi dinlemedim bırakamadım ben bıraksam o bırakmadı hala konuşuyoruz 1 hafta aralıklarla devamlı gelip beni ne zaman isteyeceksin kavgası başlıyor bu yaz nişan gelecek yaz düğün diyorum gelecek yaza bekleyemezmiş acaip sinirleniyor param yok diyorum çıldırıyor bırakmak istiyorum bağlanmada oldu bırakamıyorum berbat birşey anlayacağınız.
-
O düğün parasının altından kalkılır da bir daha bel doğrultulur mu bilemem. Yengenin bu gibi şeyleri feda etmesi lazım diye düşünüyorum.
Neden herkes kızın ev de mutsuz diyor ki.
Belki bi halt yedi kendini temize çekmeye çalışıyor. Olabilir hayatta herkesin başına gelebilir de neden bu kadar masumca anlatılıyor anlamıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kız haklı, şimdi sen evlenmeyip 2 sene sonra ayrılsan yaş 30
e başkasını bulacak o da 2 sene tanısa 32
evlencek 33
çocuk 34
.
.
.
Haklı değil mi doğru insansan bu kadar senesi boşa gitmicek
edit: Anne de haklı, bugün annenin yanağından makas alan gelin yarın neler yapmaz. jxjdjdjdjj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 28 Şubat 2022; 13:44:59 >
Hocam valla çok doğru bir eleştiri yapmışsın, neden banlandın acaba?
-
kimse yazmamis galiba
kiz hamile ondan evlenmek istiyor
göbegi sismeden nikah kıyılsın diye
burda herkes ergen gibi düşünüyor ama siz zaten evlilik için tanışmışsınız.
sevdiysen annenle konuşursun, anne ben sevdim, sen de sevebilirsen ileride girelim bu evlilik işine dersin.
benim annem de çok karşı olmasa da istemedi şimdiki eşimi ama evlendikten sonra çok sevdi. çok iyi anlaşıyorlar çoğunluğa göre.
-
evlenip te başını yakma bir kadından bir adama hayır gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X