Şimdi Ara

Hemen evlenmeliyiz diyen kız arkadaş. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
11
Favori
20.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam konu 2021 zaten 2 yıl olmuş daha. 6 çocuk falan, trollüyor arkadaş  

• Evlilik kadını koruyan bir müessese. Haliyle kızda evde kalma korkusu da var. Onun problemi ayrıl gitsin; cidden yazık edersin hayatına.

Hiç kimse senin hayatına baskı yapamamalı, kendi kararlarını kendin vermelisin; hele bir kızın lafına bakarak evlenmek falan...

Tüm hayatın boyunca bekar kal gene yapma

• Baskıcı İle karşısında duramayan kız kadar kötü bir şey varsa , baskıcı aileden kaçıp özgür kız.

bu iki seçeneği de tattım.

Birisi aile baskısından benim zor dönemimde ayrıldı ve 6 ay içinde durumu iyi çirkin adamla evlendi.

Diğer hoşlandığım kız ise ailesi ile arası kötü , kendi başına yaşıyor fakat evin de bazen erkek arkadaşı misafir olabiliyor.

senin duruma gelirsek hemen evlenme hocam , 1 sene bekle evlenmek için rol yapıyor olabilir.

kadın zaman geçtikte güzelliği ve doğurganlığı biter erkek için iyi bir maddiyat yeter yaşın önemi yok.

kız evde sıkılmış ve özgür değil sen ciddi bir insan isen kızın ailesi ile tanış ve biraz sözlü gibi takılın asla nişan resmi merasime de girme. Çünkü seni terkederse başka biri ile evlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ileriye dönük ciddi konularda sorular sor çocuk hakkında ne düşündüğü vs onu bi takım akıl oyunlarına sok alkol kullanıyorsa içip daha rahat konuşturabilirsin

hayatını değiştirecek birşey için kesinlikle acele etme en az 6 ay flört dönemi iyidir. uzun yolculuklu seyahete çıkıp davranışlarını ölç insan en iyi orda gerçek yüzünü gösterir,

erkek için evlenmek çok basit ama boşanmak çok zordur sonradan herkesin duruşu değişir istekler çok olur

• Benzer şeyi bir kızla yaşadım. Kız biraz tuhaftı. Hemen evlilik evlilik diyordu. Bu tarz kızlara çok dikkat etmesi gerekir erkeklerin. Normalde kızlar konu flört olduğunda veya kızı yatağa atmaya çalıştığında hep ertelerler. Ertelemeye çalışırlar içgüdüsel olarak. Sonuçta bunun erkeklere faydası var. Erkek mutlu olacak. Ama konu evlilik olduğunda, bazı kızlar çok çaresiz kalabiliyor. Ve hızlıca evlenerek hem kendine hem de erkeklere zarar veriyor.

Benimle tanışan kız ilk buluşmalarımızda direk evlilik konusunu açmaya başladı. Çocuğumuz olunca şöyle yaparız, böyle yaparız gibi şeyler söyledi. Kızın fiziği iyiydi ama karakterini hiç beğenmemiştim, sohbetini hiç beğenmemiştim. Evime geldi biraz takıldık ve bakire bir kız olduğunu fark ettim. Yatak performansını da hiç beğenmedim. Bu tarz bir kızla bırak evlenmeyi ilişkiye devam etmek bile istemezdim.

Bir gün kütüphanedeydik ve ders çalışmak zorundaydım. Çünkü sınavım vardı. Kız da yanımdaydı. Sürekli onunla ilgilenmemi istiyordu. Dersim bitsin biraz gezeriz dememe rağmen, ders çalışmama müsade etmiyordu. Yani böyle küçük şeylerde dahi anlayışlı olmadığını fark ettim. Ki Elektrik elektronik mühendisliği okuyordum. Zor da bir bölüm. Neyse sonuç olarak ben bu kızla ayrıldım ve hiç pişman değilim.

Sana da ayrılmanı tavsiye ederim. Yıllardır flört işlerinin içinde olan biri olarak söylüyorum. Bunun bir kaç sebebi var. Birincisi kız toksik, 20 saat boyunca seni araması, yazması aşırı tuhaf bir davranış. İkincisi, kız evlenmek istiyor bir an önce. Seni sevdiği için olmayadabilir. Çünkü seni henüz çok iyi tanımıyor. Evlilik öyle basit bir iş değil. Bir günde olacak iş değil. Sen kızı tanımak istiyorsun. Bu gayet mantıklı, ama o hızlı bir şekilde olsun istiyor. Bunun arkasında nafaka, tazminat, mal varlığına el koymaya çalışması gibi şeyler dahi çıkabilir.

Günümüz kanunlarında bir erkeğin evlenmesi zaten bence aşırı saçma bir şey. Ben bu kızla evlenmemen gerektiği düşüncesindeyim. Ama olur da evlenirsen de evlilik sözleşmesi yaparak evlen ve hiçbir mal varlığını istemesine ASLA İZİN VERME.

Son karar senin, sorumluluk da senin. Ben sadece kendi fikirlerimi söyledim. Kendi kararını verip, sorumluluk alacak olan sensin. Bu kararına kimse karışamaz. Senin düşüncelerin, hislerin ne hissediyorsa sonuç olarak son kararı sen vereceksin.

• kafalamaya çalışıyordur dile getirmek istemediğim bazıı sebeplerden ötürü :D dikkat!!!

• Annenin lafına bak bence sen fazla iyi birisi değil gibi evlilik diye tutturan kızlar beni her zaman korkutmuştur. Sabretseniz olacak bişey zaten

• tr de kaynana ile anlaşabilen kız sayısı nerede ise yok. kızın yaşı geçiyor acele etmesi ondandır. biraz daha yaşı geçerse doğuracağı çocuk risk taşıyabilir. en önemlisi sana sadakati var mı ve koşulsuz ona güvenebilirmisin? bunlara ok dersen evlilik sözleşmesine ok derse evlen

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.