ARKADAŞLAR DÜN 12 MAYIS HEMŞİRELER GÜNÜYDÜ !... TÜM HEMŞİRELERİN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLUYORUM. GEÇ OLDU AMA , HİÇ OLMAMAKTAN İYİDİR ...
quote:Orjinalden alıntı: un.real Eminim forumdaki hemşireler bu hareketini takdirle karşılayacaktır. Yılda bir gün dahi olsa hatırlamak lazım hemşirelerimiz. Yaptıkları çok kutsal bir meslek çünkü , hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
hayır dostum hemşirelerimizi yılda bir gün değil her gün hatırlamalıyız... tüm hemşirelerimizin gününü kutluyoruzz... quote:Orjinalden alıntı: adrianopolis quote:Orjinalden alıntı: un.real Eminim forumdaki hemşireler bu hareketini takdirle karşılayacaktır. Yılda bir gün dahi olsa hatırlamak lazım hemşirelerimiz. Yaptıkları çok kutsal bir meslek çünkü , hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
quote:Orjinalden alıntı: emsalsiz34 hayır dostum hemşirelerimizi yılda bir gün değil her gün hatırlamalıyız... tüm hemşirelerimizin gününü kutluyoruzz... quote:Orjinalden alıntı: adrianopolis quote:Orjinalden alıntı: un.real Eminim forumdaki hemşireler bu hareketini takdirle karşılayacaktır. Yılda bir gün dahi olsa hatırlamak lazım hemşirelerimiz. Yaptıkları çok kutsal bir meslek çünkü , hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kaılıyorum bu iyi dileklere
quote:Orjinalden alıntı: Shorin BEN HEMŞİRELERİ Bİ GÜN ANIP MUTLU ETMEKTESEN HERGÜN MUTLU ETMEKTEN YANAYIM... :)