Şimdi Ara

Hemşirelik diplomamı aldım. Ama işi sevmiyorum. Acil bakın maddi durum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise bitti hemşirelik bölümü okudum. Açık konuşmak istiyorum. Kimsenin mesleğine hakaret etmek istemiyorum. Hakaret olarak algılanmasın. Hemşirelik rahat meslek. Rahattan kastım genel olarak bakıyorum. Bilgisayar mühendislerinden daha fazla maaş alan hemşireler var. Staj yaptığım dönemden bahsedeyim. Acil personeli adam. 4000 bin lira maaş alıyor. Bilgisayar mühendisi, 4 sene okuması bir yana, o konuma gelmek için daha çok çabalıyor. matematiğiydi vs vs. Ben hemşirelikten haz almıyorum. Yaparken sevmiyorum bu işi. O yüzden üniversiteye hazırlanmaya karar verdim. Bilgisayar mühendisliğide çok istiyorum küçüklüğümden beridir. Ama bu hayatın bir kuralı da var para. kendime şunu soruyorum en fazla aynı parayı alabilmek için neden çalışıp o bölümü kazandım diyelim ki bu bile zor , 4 sene fazladan okuyayım. Büyük ikilemdeyim. Fikirleriniz kararlarımı etkileyecektir...

• 2 bin lira maaş da verseler sevdiğin işi yap bence. bana 50 bin lira verseler doktorluk yapmam mesela, herkesin görüşüne saygım var ama ben sevmiyorum nefret ediyorum.
    her şey para değil falan derken vurgulanan nokta bunlar işte, attığın her adımı severek isteyerek atmak var, zorlaya zorlaya mecburiyetten üç lira fazla kazanayım diye atmak var.
  • Çok haklisiniz. Hastane ortamı vs ne kadar para verselerde cekemem. Bügün başladım ders calismaya. Geç kalmış olsamda üniye hazırlanacağım. Hemşirelik diplomam çok işime yarayacak ama. Olurda üniye gidersem özel hastanelerde çalışabilirim kendi harçlığı mı çıkartmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetix120 kullanıcısına yanıt
    Eğer maaşın iyiyse hata yaparsın. İyi meslektir hemşirlik, kutsal meslek sayilabilcek mesleklerdendir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneşin altında; inşaatta,tarlada orda burda çalışan binlerce insan var. Sizce o işi çok sevdikleri için mi yapıyorlar ?
    Yok sevdiğin işi yap yok karakterine uygun meslek seç falan hikaye. 5000lira ustu maasi olan her meslegi severim ben.

• jetix120 kullanıcısına yanıt

Aradan çook uzun zaman geçmiş hocam şu an ne durumdasınız

• Kaldırımdabaygın K kullanıcısına yanıt

1.5 yıldır memur olarak çalışıyorum hocam. Hala aynı düşüncedeyim. en düşük memur maaşı alan meslek grubu, 3600 gösterge sorunları, tek kalem maaş alamamak, parti sayesinde torpille işe giren şirket elemanlarının bizden daha yüksek maaş almaları gibi sebeplerden dolayı bu mesleği ileride yapmak istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetix120

1.5 yıldır memur olarak çalışıyorum hocam. Hala aynı düşüncedeyim. en düşük memur maaşı alan meslek grubu, 3600 gösterge sorunları, tek kalem maaş alamamak, parti sayesinde torpille işe giren şirket elemanlarının bizden daha yüksek maaş almaları gibi sebeplerden dolayı bu mesleği ileride yapmak istemiyorum.

hiç uğraşma, hemen yurtdışını zorla.

özelliklede almanya. git bir aracı kurumla konuş. tümradder galiba ilgileniyordu bu işlerle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.