Merhaba Bu bölümler hakkında bilgisi olan var mı Bilgisayar muhendisliği 2. sınıf öğrencisiyim mesleğimin zor oldugunu düşünüyorum sürekli masa başı kod yazmak insanı son derece yorup ve asosyal yapar. birazda gelecek kaygısı var işe girebilecekmiyim ne kadar yorulacağım bende artık yatay geçişle Hemşirelik FTR Beslenme ve Diyetetik bu bölümleri düşünüyorum bu bölümler sizce nasıldır değiştirmeme deyermi Dersleri zormu? Bilgisayardan korkmamın nedeni Staj yaparken işyerinde çevremdekiler sürekli bir proje hakkında masa başı kodlarla ugrasıp duruyordu ve mesleğin en önemli özelliği hep projeyi anlık öğrenerek geliştirmen yani bilgisyar mühendisliğinde eğitimini üniversitede aldık öğrendik şimdi işe giriyim muhebbeti yok önce işe giricen yapacağın işi orda öğrenecen geliştiricen masa başında araştırıcan sonra başka bir gün herşey tekrar en başa dönüp en baştan yine başlıyacak yine öğrencen vs döngü şeklinde gidiyor yani üniversiteyi bitiren bir bilgisayar muhendisi için eğitim öğrenim yeni başlıyor buda yıllarca çekilecek dert mi? bu mesleklerde olanlar bana tavsiye verebilir mi ?