Şimdi Ara

hep asfalt muhabbeti off road çular yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç bi arabam olsaydıda şu dağların tepesine çıkabilseydim diyeniniz olmadımı doğayı keşfetmek tabiki çok güzel heycan verici bide macera tutkunuz varsa deymeyin keyfinize ama kendinizi oralara taşıyacak bi aracınız olması gerekiyo trafik gürültüsünden keşmekeşinden polislerinden her türlü stresten uzakta sadece doğa ve siz hayal etmesi bile mükemmel

• sende 4*4 varmı ? biz klüp bile kurduk. 2 kişiyiz biri cezalı . linki aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_8293734/tm.htm
  • çakal abe siz 2 kişimişiniz daa benim jeep im bilem yok ama alcem yakında klüp işine gelince keşkem klüp kurcek kadar meraklısı olsa bu 4x4 lerin meselede o zaten şuraya bi bakarmısın hep asfaltçılar ve hep asfalt muhabbeti herkezin dilinde
  • profesyonel sayilmam ama kendi çapımda bir şeyler yaparım
  • VALLA BEN OFF-ROAD'A BAYILIRIMDA YOLLAR OFF-ROAD DEĞİL ASFALTA MECBURUZ...
  • yasincan jeeple asfatta gidilmiyomu diyon sen şimdik aaaaaaaa olurmu ya sen biraz etrafına daa dikkatli bak yollarda ne jeepler var ama hiç bir binek arabayı dağlarda göremezsin işte aradaki farkta bu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: cessie

yasincan jeeple asfatta gidilmiyomu diyon sen şimdik aaaaaaaa olurmu ya sen biraz etrafına daa dikkatli bak yollarda ne jeepler var ama hiç bir binek arabayı dağlarda göremezsin işte aradaki farkta bu zaten

Öyle jipi ben kıyıpta dağa vuramam yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Zafira ile cok deli kumda gezerim. dag tas yok ama kumda gezmeninde bir adabi vardir. (kumsal yani)
  • ali kardeş sen bi de jeepi dene bak bakalım bi daa vaz geçebiliyonmu zevkinden seni her yere taşıyabilcek bi alet kumda dağda taşta bayırda çayırda çamurda yokuşta asfaltta her istediin bi yere götürür seni en önemliside ay vay demeden şimdi burdaki çouu arkadaşın ne diyebileceklerini tahmin edebiliyorum o kadar pahalı yeni bi aleti sok bakalım o dediin yerlere diycekler ama zaten araziye bi yere yetişmek için çıkılmaz temel bi sürüş bilgisine sahip olmak lazım bakın allahın araplarına adamların yolları en kaliteli asfalttan olmasına ramen nerdeyse çoğunun altında jeepi ( olmayanın (!) da altında devesi ) vardır
  • asfalt arabaların çoğunun tr nin yollarında ne hallere geldiğini bilmeyeniniz yoktur bilmeyenlerede şöyle bi kış günü sanaileri dolaşmalarını tavsiye edrim yamurdan kardan sonra oluşan herkezi sinir sahibi yapan oluşan o koca çukurlardan içine kaçmayım diye herbirine o trafiğin keşmekeşinde çalım attımızı belkide şu bulunduğumuz mevsim gereği unutulmuş olabilir en kötü arabası olan bi kişinin arabası bile kendine güzeldir ama önemli olan bu kötü yol şartlarında arabamızı ne kadar koruyabileceğimizdir aletin düymesi yokki basıpta havalanabilsin garibim arkadaşlar işin en kötü tarafıda bütün suçun bizde olması biz ne tepkisiz ne koyun gibi bi milletiz ya şöyle bi düşünecek olursak araba sahibi bi kişinin arabasını aldığı günden itibaren devlet babaya ödedii bi dünya vergi arkadaşlar noluyo bunca para millete dönmeyen vergiyide vatandaş kaçırır tabi bizim yollarımız bilhassa kırsalda 18. yy avrupasına benziyor burda forumlarda yakıt fiyatlarından söz ediliyo genelde ama asıl bize yani arabalarımıza zarar veren dolaylı unsurlar hep gözden kaçıyo eh iş böyle oluncada millet sanailere obone oluyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.